И мен ме е обхванало едно коледно настроение и ми се иска по-скоро да украсяваме елхата. Купих нова голяма елха и сега се радвам като малко дете. Бях я скрила от Маги, но тя я видяи сега само ме пита кога ще украсяваме. Още рано ми се струва, но дойде ли декември ще я слагаме вече. Тук навсякъде са сложили коледни украси и е много готино.
За подаръците още не съм измислила. Маги всеки път казва различни неща. Сега искала лап топ, преди беше ски, после машина за шиене (гледа ме като шия и тя иска). Баба и миналата седмица и накупува много нови дрешки, но и ги даде веднага и каза че после друго ще има. За милата Симонка нищо няма, тя като има всичко от кака си, трабва да е нещо малко, но да има все пак в противен случай не е честно.
ribkata аз проблема с дрешките за куклата съм го решила, като извадих най-мъничките дрешки от Мони, те са точно с размера за кукли. Ако имаш и ти запазени от Рони някои, може да и ги дадеш. Е, шия и от време на време, но те нашите кукли при толкова много дрешки, все голи си ходят. Маги постоянно ги съблича, както и себе си, все топло и било. родена в Канада, какво да се прави. Най-новото че почна и Мона да съблича, защото и на нея и било топло
Пак много болни дечица, бързо всички да оздравяват. За съжеление и ние сме в тази група. Първо малката, сега и каката. Стандартното - запушени носове, ужасна кашлица. Сега се борим със сополите и кашлицата. Маги вчера дори имаше температура, но спа спокойно цяла нощ.
Весело настроение на всички и да няма повече болни децица.
но какво да е ...
Радост, много прегръдки на Деянчо, тъкмо си мислих, че те няма в темата и сигурно сте в болница, браво на юнака, че добре се държал, за мен престоят ни в болницата с пневмонията, беше едно от най-гадните изживявания.

Докога ли се чудя?!
Малката иска тротонетка от Дядо Коледа!
Ще има да се пребива с нея-не ми се вярва да може да я кара,но джуджетата вече я направили(тя така каза поне
) и.....няма как!

На Околовръстното е с/у резиденцията.
),shte palnim puika,snoshti pravih i tikvenik,ei taka shte otbelejim i nie praznika kato vsichki ostanali tuk...ami da vi pozdravq i vas..
. Пиши нещо повече за вас.