Коледата наближава, инат ФЕВРУАРСКИ продължава

• 16 616
  • 300
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте момичета! Много хубава коледна темичка си имаме, дано да я изпишем до коледа.
И мен ме е обхванало едно коледно настроение и ми се иска по-скоро да украсяваме елхата. Купих нова голяма елха и сега се радвам като малко дете. Бях я скрила от Маги, но тя я видяи сега само ме пита кога ще украсяваме. Още рано ми се струва, но дойде ли декември ще я слагаме вече. Тук навсякъде са сложили коледни украси и е много готино.
За подаръците още не съм измислила. Маги всеки път казва различни неща. Сега искала лап топ, преди беше ски, после машина за шиене (гледа ме като шия и тя иска). Баба и миналата седмица и накупува много нови дрешки, но и ги даде веднага и каза че после друго ще има. За милата Симонка нищо няма, тя като има всичко от кака си, трабва да е нещо малко, но да има все пак в противен случай не е честно.
ribkata аз проблема с дрешките за куклата съм го решила, като извадих най-мъничките дрешки от Мони, те са точно с размера за кукли. Ако имаш и ти запазени от Рони някои, може да и ги дадеш. Е, шия и от време на време, но те нашите кукли при толкова много дрешки, все голи си ходят. Маги постоянно ги съблича, както и себе си, все топло и било. родена в Канада, какво да се прави. Най-новото че почна и Мона да съблича, защото и на нея и било топло Laughing. Ужас третира я като подвижна кукла, а малкото се сърди и то си има права все пак.
Пак много болни дечица, бързо всички да оздравяват. За съжеление и ние сме в тази група. Първо малката, сега и каката. Стандартното - запушени носове, ужасна кашлица. Сега се борим със сополите и кашлицата. Маги вчера дори имаше температура, но спа спокойно цяла нощ.
Весело настроение на всички и да няма повече болни децица.

# 16
  • София, България
Амарилис, ще се опознаем има време, вие ще идвате и догодина в Бг, нали ?!? Тук ли ще сте за февруарския рожден ден ?!?

Като сте се размислили всички за подаръци, дайте идея: Нашия татко става в понеделник на 30, искаше ми се да му взема нещо по-специално, може и малко по-скъпичко да бъде  newsm78 но какво да е ...

# 17
Здравейте!
Ние утре чакаме новата детска, като я сложим ще я снимам.
На всички болнички бързо оздравяване, няма как дойде сезона на сополите и кашлицата, дано по-рядко ни хваща.  Praynig Радост, много прегръдки на Деянчо, тъкмо си мислих, че те няма в темата и сигурно сте в болница, браво на юнака, че добре се държал, за мен престоят ни в болницата с пневмонията, беше едно от най-гадните изживявания.
В нашата детска градина, в на каката групата де, са украсили вече за Коледа и децата са много весели.
Amaryllis, добре звучи предложението ти, до там да я докараме  Whistling
Хайде лека вечер!

# 18
  • Варна
Здравейте,момичета! Hug
Имам си малко февруарско инатче  от женски пол и много искам да се запиша и аз в темичката!  bouquet
Верно,че инат февруарски продължава... GrinningДокога ли се чудя?! newsm78
И ние нямаме търпение вече за елхичката,но ще изчакам 1-ви декември и тогава!Тази година се настанихме в ново жилище и  май трябва да празнуваме като за 1-ви път вкъщи! Simple SmileМалката иска тротонетка от Дядо Коледа! ooooh!Ще има да се пребива с нея-не ми се вярва да може да я кара,но джуджетата вече  я направили(тя така каза поне  Heart Eyes) и.....няма как!
Хубава вечер на всички мамчета!  bouquet

# 19
  • София
Добре дошла при нас sisolinda   Hug! Твоето инатче е родено в един ден с моето   Party
Да ви е честит новият дом и изпълнен със много смях!

Ние вече сме почти здрави, вчера беше доста по-добре от онзи ден, явно е бил някой експресен вирус. Само кашля малко, ама си пие сиропа и витамините и чакам скоро да спре.
Бързо оздравяване като наш"то желаем на Чечо, Рая, Маги и Деянчо  Hug

Стефи
, купих си го списанието, но песните още не сме ги слушали.Мерси за инфото Grinning Даже мисля да се абонирам за догодина.

Олимпия, живи и здрави да сте, както казва Краси дотам да се стигне. Няма много да ни се молиш, ние не бихме могли да откажем  Mr. Green  Heart Eyes

Радос, подари му комплект процедури в някой спа център. Определено много повече ще се зарадва, отколкото на някоя вещ, която да събира прах на етажерката. Дори и мъжете се радват на такива подаръци  Grinning

Миналата година украсихме елхата на 2-ри декември, ама тази година ще е по-рано Laughing

# 20
  • София, България
Еликс, тва със спа процедурите е много добра идея, имаш ли някой център конкретно предвид, ако сте ползвали и сте доволни  newsm78

# 21
  • София
Не сме за съжаление, аз откога чакам такъв подарък  Laughing Ще взема да си поръчам на дядо Мраз.
Ако искаш виж    този  център, чувала съм  добри отзиви оттам  Peace На Околовръстното е с/у резиденцията.

# 22
  • БГ
Леле, коледното насторение наистина е заразно, а ако имаше и сняг щеше да е още по-добре!  Hug

радос, и нашият тати е рожденник през декември - 15-ти, и аз съм в чуденка, но той бързо ми помогна, бил си харесал часовник, на не много скромна сума, та май това ще е подаръка, няма как да е изненада, но ще добавя и още нещо...

elix, благодаря задочно за идеята за спа процедурите. До миналата седмица незнаех какво е отношението на мъжа ми към тях, но във вилата, в която бяхме през уикенда се оказа, че има сауна и естествено беше постоянно подготвена на желаещите! А отделно в компекса имаше какви ли не спа-глезотийки, които се харесаха на всички ни, та колко му е да му подаря и спа-пакет.

krasykm06, чакаме с нетърпение снимките на детската стая. И ние тези дни чакаме майстори - остъкляваме терасата, дано се справят за ден-два, че ми е единствена и няма къде да простирам.

sisolinda, добре дошла! Чудесно е че, се увеличаваме, ако искаш да бъдеш включена в заглавната страничка на темата, пиши на лични на didun4o.

Болничките бързо да оздравяват!  Heart Eyes

# 23
privet i ot men na vsichki  bouquet
S mnogo zakasnenie-BLAGODARQ ZA POJELANIQTA VI KAM MEN    bouquet
 da ni e chestita novata temichka Hug
Dnes tuk e golqm praznik,vsichki pochivat...no ne i az....i sega tragvam na rabota,nadqvam se,dnes vecherta da imam vreme da vi pisha,imam radostni novini,no tova po-kasno... Peace
ne sme svknali oshte s tozi praznik(,kazvame mu puikin den hahaha),shte palnim puika,snoshti pravih i tikvenik,ei taka shte otbelejim i nie praznika kato vsichki ostanali tuk...ami da vi pozdravq i vas..

Happy Thanksgiving  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 24
  • София, България
Привет на Сисолинда  Hug Добре дошла в отбора на храбри мами февруарски  Wink

Стефанийка, нали уж не било хубаво да се подаряват часовници  newsm78 иначе е много стилен подарък, още повече, че си го е харесал !

Еликс, този спа център е съвсем новичък като гледам, открили са го на 14.11.2008 г. Ще взема да им звънна, да видя какво предлагат

Мама Нина, честит ви ден на благодарността, казвай бързо радостните новини, че сме страшно любопитни  Hug

# 25
Не сме за съжаление, аз откога чакам такъв подарък  Laughing Ще взема да си поръчам на дядо Мраз.
Ако искаш виж    този  център, чувала съм  добри отзиви оттам  Peace На Околовръстното е с/у резиденцията.
Радос, аз също съм чувала само хубави неща за СПА Центъра, а и мога да ти предложа да му купиш апартамент току до него самия (продавам апартаменти там) Grinning  Wink

# 26
  • БГ
Хей, Нинче, честит ви празник!!!   bouquet  Весело изкарване тази вечер!!!  Hug

радос, незнаех, че не бива да се подарява часовник на близък човек, но се поразрових и сега се чудя какво да правя?!   newsm78  Няма накъде, ще го купим, но може би не като подарък за повода, а просто така, защото мъжо си го е харесъл. Хммм, ще трябва да търся нещо друго, но какво?

Игси, идеята ти за подарък-жилище е чудесна, но нямаме достатъчно налични парички в брой.  Wink

irinopolis, как е Райчето?

Олимпия, мамата, за която беше писала titiii ли е? Значи и те са в щатите, спомням си, че тя или приятеля й беше спечелил зелена карта и се ожениха за да заминат като семейство, надявам се да са добре и да са се устроили подобаващо.  Hug

Хайде, чао от мен, с пожелания за приятна и спокойна вечер!!!  Heart Eyes

# 27
  • София, България
Стефанийка, ти пък не се връзвай чак толкова, по принцип знам, че като се подарява нещо ... като нож например ... трябва да се плати от този на който му е подарено ... да ти даде мъжа ти една монета и се приема все едно си го е купил ... Сигурно става и за часовниците. Аз проучвам сега спа процедурите, ако успея да се организирам, и отидем, ще те светна как сме изкарали (или той как е изкарал ако иде сам) Simple Smile

# 28
  • София
Привет!

sisolinda - добре дошла в нашите редици welcome. Пиши нещо повече за вас.

stefaniika - благодаря, за загрижеността - Рая е добре. Баща й я гледа няколко дена и не се наложи да дава нищо по - силно от Панадол. Днес даже беше на ясла, че татето имаше задачки да върши в работата си /нищо, че е в отпуск/. Аз пък утре си взех почивен ден и ще си заминаваме на селото. Ще хапваме свинско eat
 За подаряването на часовник и аз съм го чувала, но на единия шеф за 50 - годишнината подарихме часовник. Той пък ни остави желязно левче след това.

мама Нина - не ни дръж в неведение - казвах хубавите новини.

# 29
Eto me pak..
zabravih da pozdravq novata mama :hug:dobre doshla v redicite na mamite na nai-inatite fevruarcheta  Crazy

ami nie otpraznuvahme amerikanskiq prazniks pechena puika...(nqma da prodaljavam,navreme se usetih ,che iamme bremenni mameta) Hug,utre pochivam i shte izlizame po magazinite,na vsqkade shte ima sale s 40-50% i momenta e mnogo podhodqsht za pazaruvane,neznam kakvo shte si kupim,dosta neshta imame za kupuvane,no da vidim....
Za novinite,spomnqte si ,che predi nqkolko dni vi spodelih,che Luchko oshte e s pampers i ne sled dalgo kato che li vsichko stana ot raz,za edin den,otvednaj zapochna da kazva imam chish,imam ako...kak stana ,kakvo se sluchi,nqmam ideq,no tova e fakt,nai-nakraq i Luchko e bez pampers,da vi kaja,sqkash kamak mi padna ot sarceto,chustvam se po-spokoina i shtastliva,veche go nqma bebetoLuchko,a imam porasnalo momchence.. Peace
Tova beshe novinata,za nas e cqlo sabitie,zatova go spodelqm s vas s golqma radost.Sega ostava da se otkajem i ot shisheto s bibata,da se nadqvam,che s vremeto i tova shte stane...Sega spiram,utre pak shte vi pisha,mnogo neshta imam da razkazvam,ama mai trqbva da si zapisvam,che vsichko mi otlita ot uma,kogato sedna da vi pisha...ostarqvame bavnoo,neusetnoo dorii(imashe takava pesen) Wink

Общи условия

Активация на акаунт