Коледата наближава, инат ФЕВРУАРСКИ продължава

• 16 641
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
Още сме с предколедно заглавие, срамота  Crazy

Ми то се очакваше  Embarassed Затова си говорихме вече да не си слагаме заглавия, свързани с дати или празници, но Дидунчо влиза само, за да прави нова тема и пак се получи така  #2gunfire

Нашият РД мина прекрасно. Бяха около 40 души-20 деца, всяко с майка си, в огромно заведение, където можеха да се вихрят на воля. Обслужването не беше на ниво, но мисля, че децата се забавляваха много, а това е най-важното  Peace Ивана получи няколко големи подаръка-акумулаторна кола (може и с дистанционно управление), количка за бебета (но голяма, с порт бебе и всички екстри-живи и здрави и истинското ще се побира в нея  Laughing ), дъска за учене-голяма, със стойка и с две лица  и много други.

Незнам вашите деца как са, но Ивана напоследък е все на тема рисуване-непрекъснато иска нещо да пише, да оцветява, да рисува..............

Hug

# 211
Slyn4o, пистолетите за кой са?

# 212
  • Пловдив
Здравейте февруарски мамчета  Hug
Започнаха да валят рожденниците вече... Laughing

Честит Рожден Ден на Ивана, на Рая, на Станислав, Михаела, Вики и всички, които съм пропуснала!

И ние напредваме с подготовката, тортите съм ги поръчала...Добре, че имаме мама в Пловдив, която прави разкошни торти и по наше желание ще добави още приятели на Мечо Пух. На 13-ти ще празнуваме с бабите, а на 14-ти ще събера приятелки с дечица, повечето са бебета на 8-9 мес. до 1 год., но нищо...дано се получи весело.
С подаръците само изоставам - имаме 1 пъзел, 3 книжки, пантофи Мечо Пух и една къща (от свеки), тя уж щеше да подарява количка, но сега решили друго, та само ние с таткото сме без голям подарък Rolling Eyes В тази връзка мисля да взаимствам идеи от вас - Слънчо, откъде  е количката за бебето и колко струва?

Днес ми е последен ден на работа и съм се разработила като за последно...бяхме и на гала обяд с колегите, един вид изпращане  Grinning
Хайде чао и до скоро!
Весел празник на всички предстоящи рожденници!  bouquet

# 213
Привет!  Hug
Ок съм, троша диваните от лежане  Mr. Green  Малко ми е гадно,че не мога да си играя с Бужаче и да го гледам, майка го отглежда през деня, вечер свеки и аз съм само интериор  Confused Пък и пак е с ангина.....ей такива.
Честито на рождениците!

# 214
Дикси, как е твоята приятелка, която загуби бебче Гошко  Cry Как е тя, намери ли сили за друго бебче, кой знае през колко изпитания е минало вашето приятелство...
Не знам защо се сетих така изведнъж за нея, но чак и си поплаках...
Бога да пази децата ни  Praynig

# 215
Ей, Олимпия, как си се сетила, наистина?
Добре е, радват се на момченце, което вече е на 1 година и 3 месеца. За щастие много бързо се окопити и забременя отново иначе мъката беше смазваща.
Да не си чела "Родители загубили децата си"? Аз от време на време чета там и се скъсвам от рев.

# 216
privet,momicheta1
eto me i men...dnes si tragnah po-rano ot rabota,zashtoto me tormozi edin kravoizliv,i edva ostanah na rabota,ne izdarjah i se pribrah.sega sam po-dobre i reshih da vi posetq.
Chestiti rojdenni dni na vsichki ,koito propusnah,badete zdravichki i vinagi usmihnati mili sladurkovci Heart Eyes
harmoni,priemi i moite saboleznovaniq
Atrakciq,poveche lejane i tova,az bqh taka s Luchko,no pieh i lekarstva...pochivai si poveche,vsichko shte se opravi. Peace

Luchko mi e bolen,nqkakav gaden virus,s T i kashlica,oplakva se,che go boli garloto,zapochnah antibiotik,pie i siropi za kashlicata,chaicheta i se nadqvam da se opravim za nashiq Rd(to ima dosta vreme de)....
Sluncho,i Luchko mnooooogo risuva,po cql chas ne me tarsi za nishto,kogato e zaet s risuvane.Vse po-dobre i po-dobre darji markerite,kupila sam mu nqkolko knijki za ocvetqvane,ima vde malki i edna ogromna daska za stenata...mnogo mu e zabavno ,risuva,risuva... :ooooh:povecheto pokrivki mi sa veche narisuvani..golqma kartinka e Joy
Tuk dnes vali puhkav snqg i e mnogo krasivo navan,jalko ,che sme bolnichki,nestava me za igra na snega.

Az imam nqkoi predlojeniq za zaglavie na temichkata,no sa svarzani s RD,ako mislite,che oshte ima vreme za takiva zaglaviica eto:
-3qt RD doide,fevruarcheto raste,raste,raste...

-Fevruarcheta krasivi(s mami vse po-shtastlivi),navarshvat veche 3godini

-3qt RD shte praznuvat,fevruarchetata pak shte ima da luduvat.
Ami tova sa...iskah da vi kaja,koga gi mislq tezi neshta.Edna sutrin,kogato patuvah s metroto kam rabota,obiknoveno spq togava,no kakvo mi vlezna tazi misal za zaglavie  i kato zapochnah edno,vtoro ,treto i dokato se usetq bqh veche do rabotata,ne mojah da pospq sashiq den,no pak tova mi rodi zaspalata togava glavica bowuu
Aide chao vi ot men,pak shte vi pisha,ama neznam koga.... Blush(inache vinagi namiram vreme da vi cheta)
Pozdravi ot New York

# 217
mama nina , привет и бързо се оправяйте с Лъчето  Hug
Добре е, радват се на момченце, което вече е на 1 година и 3 месеца. За щастие много бързо се окопити и забременя отново иначе мъката беше смазваща.
Да не си чела "Родители загубили децата си"? Аз от време на време чета там и се скъсвам от рев.
Дикси, много се радвам за нея! Не че детенцето ще замести братчето си, но е утеха за мама! Да расте здраво дете, за щастие на мама   bouquet
"Разхождах се" по форума и четох тема за и против ваксините...Там видях цитата...
В "Родители преживели загуба" влизам веднъж седмично, но се съсипвам....морета от сълзи съм изплакала...
А ти недей да четеш такива неща, бременничка си, сега мисли позитивно за бебко, забавлявайте се с батито, не се оставяй на мъката да заглуши щастието ти   bouquet

# 218
Slyn4o, пистолетите за кой са?

А, ми, за никой...........така си се ядосвам просто  #Crazy

Слънчо, откъде  е количката за бебето и колко струва?

Тук от един магазин във Враца-79лв. Много съм доволна, да ти кажа. Количката е толкова маневрена, стабилна и лека за возене. Голяма е и живи и здрави ще може да си я ползва години наред. То ми омръзна да купуваме някакви измислени, на които на втория ден им падат колелцата или им се къса плата. С една дума-перспективна инвестиция Grinning А и в моя и в твоя случай е добре, защото наистина става за новородено  Wink Обещала съм на Ивана тя да гледа бебето като се роди и да го изкарва навън да го вози  Joy

Значи не съм аз единствената, която влиза "Родители загубили децата си" . Макар и много рядко, но го правя  Cry

# 219
Здравейте малки и големи!

Все по- рядко пиша, но чета от време на време.
Честито на всички рожденници, които пропуснах! Пращаме им много прегръдки и целувки с Калоян! Да са здрави и щастливи!
Атракция, честита ти радост! Леко бременеене и здраво бебче на финала! Почивай си и дано всичко е ОК!
Хармъни, силно те прегръщам!
Калоян е болен и от вчера сме си вкъщи. По цял ден гледаме филмчета, рисуваме, подреждаме паркинга, броим колите.... За РД просто не знам какво да правя. Миналата година се тръшна с тежък вирус и отменихме партито. Задължително ще има почерпка в градината, подаръка още не сме го измислили... Само да е здрав, пък ще го отбележим подобавъщо.

# 220
  • София
Здравейте!

Тия дни все не ми остава време да пиша в темичката ни. Гледам, че обсъждате заглавия за следващата...но тази има още 5 страници, докато я изпишем. То сигурно в следващата ще говорим вече за почивка на море  hahaha

Ето обещаните снимки от нашия рожден ден http://irinopolis.multiply.com/photos/album/39

Ние утре заминаваме за Стара Загора. Ще оставим Рая да погостува на нашите.

Един вирус ме мъчи мен вече втора седмица. Тъкмо се почувствам по - добре за 2 дена и пак ме тръшва. Мъжо и него го тормози, а за Рая не знам и аз. Има хрема и  леко червено гърло, но за сега удържа фронта.

Пожелавам весело празнуване на рожденните дни и всички дечица да са здрави и щастливи!

# 221
  • София
Честит рожден ден на Марти на Стефи и Маги на  Невенска!

Здраве и много приятели им желаем с Кали!

Адаш, оправяй го Калоян, тази година няма да пропуска РД  Naughty
На него и на Лъчко желаем бързо оздравяване!

Иринополис, на гейзера е много хубава снимката  Peace От празника също са много хубави, песни , танци...а Рая е кукла  Heart Eyes Много й е пораснала косата, ти не си я подстригвала май, то и аз не съм още. И ти бързо се оправяй.

Ние пак сме в клубче за рд, после вкъщи с фамилията. Така ми е най-удобно и вълка сит и агнето е цяло  Laughing

# 222
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ И МАГИ
Растете здрави и щастливи, мили дечица! Радвайте мама и тати със звънкия си смях и щурите игри!
irinopolis, много е сладичка Рая! Особено там, където е с крилца и коронка - направо е разкош, идва ми да я намачкам  Heart Eyes
Някое клипче от музикалното изпълнение нямате ли - с тези микрофони са големи терци мъничките фръцли  Laughing
Ох, моята дундичка и тя ще има рожден ден скоро, мамината кукла  Heart Eyes Чак не мога да повярвам...

# 223
Честит рожден ден на Марти!!!
Благодаря на всички за поздравите и хубавите пожелания за кака Маги. Надявам се искрено да почне да слуша, но май ще почакам. Днес ми се качиха на главата и не намерих време да вляза да ви почерпя по повода, затова бързам сега да го направя с прясно произведената торта за утрешното парти.

Днес беше с тесен семеен кръг, духахме свещички с после водихме децата в едно детско заведение да изграят. Мисля че на Маги и хареса, но татко и добре си поигра на електронните игри. Маги се кефеше той като печели и не искаше много да играе, а само да го гледа Laughing.
Иначе бързам лекичко да се похваля че Мона направи първите си крачки самичка вчера, пак на една закрита детска площадка. Зарадва се на каките как играят и забрави че никой не я държи и като хукна направи 3 -4 крачки сама докато се усети. После се амбицира много и цял ден се е опитвала да крачи сама успешно. Днес обаче се възгордя от постиженията си и взе че се изложи, пада на всяка втора крачка, така че не я смятам за проходила. Много се развълнувах вчера,чак се просълзих, беше неочаквано да видя, че малкото ми момиченце наистина е пораснало.
irinopolis , много хубави снимки, добре са се забалявали децата!

# 224
ЧРД на вчерашните рожденици! Много здрави да са ви!   bouquet

Здрасти всички!
Изяждам се,че не мога да се разхождам в това хубаво време  Confused Моите момчета ще излизат след малко, аз продължавам да троша леглата още 20-на дни. Иначе от отлепеното се вижда само белег, на добре вървят нещата, но още лежане трябвало. Бебето е порастнало за 1 седмица, пак му чух сърцето  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт