Коледата наближава, инат ФЕВРУАРСКИ продължава

• 16 631
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Честит рожден ден Радо! Обичаме те и ти желаем всичко най-хубаво! Нади весел празник!  Hug  Heart Eyes  Hug

# 226
  • БГ
Ехооо, къде сте мами и сладки дечица?

Аз днес като по чудо имам 5 минутки за компа и реших да ги оползотворя в полза на форума!  Laughing

Благодаря на всички ви за хубавите пожелания по повод рождения ден на Марти!!!   Hug

Празникът мина чудесно, в петък в яслата, вчера в детското клубче. В четвъртък вечерта татито се беше интусиазирал и наду 50 балона, а на сутринта Марти направо се смая от гледката, в яслата госпожите са му организирали специални изненади, а в детското кътче той и гостите му бяха просто без задръжки, снощи имахме гости и в къщи, та така - три дни яли, пили и се веселили. Марти получи много подаръци и е много доволен от всичко, а тази сутрин ме пита кога пак ще има рожден ден?!?  Laughing  Добре, че скоро има имен ден, та може и да повторим партито. Като на всеки детски празник беше много весело, ето ви и малко снимков материал:

irinopolis, Райчето е кукличка, от снимките личи, че сте си изкарали чудесно!!!  Heart Eyes
nevenska, справяш се отлично с тортите, браво!!!   bouquet

# 227
  • София, България
Ето ни и нас, бяхме се позатрупали в работата и все нямам време да седна да пиша.

Честито, на всички малки рожденници, които сме пропуснали, по една голяма целувка на всички, здраве да имат в къщи, приятелчета по градините и площадките, търпеливи мами и татковци и всичко ще е супер!!!
[/color]

Деянката беше на село доста време (два месеца почти), но миналата неделя си го взехме в София. В сряда го пуснахме на градината и днеска вече е със сополи. Дано задържи положението поне до утре, да мине рождения ден ... пък и после де  Rolling Eyes
С татито мислим да му вземем колело ... но още не сме го купили. Вие какви подаръци взехте (или планирате)? Партито с дечицата ще е вечерта, досега само 3 дечица са се обадили, че няма да дойдат ... Дано да дойдат останалите и да стане весело ... Сигурно щеше да е по-добре да оставим за събота, но ... Деян щеше да забрави, че е  имал рожден ден дотогава ....

Атракция, честито хубави новини, почивай си и всичко ще е наред.

Хармони, голяма прегръдка и от нас, не мога да си представя колко ти е тежко  Cry

И аз влизам понякога в Родители, преживели загуба, много ми е тъжно всеки път и се заричам повече да не влизам ... Деянчо напоследък ме пита кога щял да умре, ние кога сме щели да умрем ... Какво да му кажа .... Като станем мнооооого стари, отговарям! И после си викам, че щеше да е хубаво всички да умират чааааак когато станат мнооооого стари  Sad

Кате, и ние се въртим в същия омагьосан кръг покрай следобедния сън ... Просто се чудя вече има ли смисъл да го мъча, дали не е дошъл момента, когато вече няма нужда от следобеден сън. И аз не съм спяла следобяд като дете. Вашите всички ли спят следобяд?

Амарилис, много хубаво ми стана, като четох поста ти, където си ни споменала всички  Hug

Мама Нина, как се будиш в метрото, като стигнеш до работата, няма ли опасност да пропуснеш спирката  newsm78

Невенска, тортата е страхотна!

# 228
  • София
радос , Честит ти рожденик! Да е много здраво и палаво дете!  Tada

# 229
  • София, България
Честито на малките Сашко на Хармони брокън, Теди на Игси, Рангел на Иванка и Деян на Аница. Бъдете живи и здрави дечица и само слънце и цветя по пътя ви да има !!!

Мерси Еликс, купона тъкмо приключи, дойдоха само половината от поканените дечица, но пак беше много весело, само дето остана много храна Simple Smile Моят мъж купил най-накрая колело (след цял ден обикаляне), но вечерта забравил да го свали от колата, та ще го подаряваме утре сутрин Simple Smile

Я кажете, някой мисли ли нещо за общия рожден ден. Дайте да се организираме, миналата година май Боци го организира, но тя сега с бебето няма да и е много до това. Във всеки случай беше много весело и трябва непременно да измислим нещо.

# 230
Я кажете, някой мисли ли нещо за общия рожден ден. Дайте да се организираме, миналата година май Боци го организира, но тя сега с бебето няма да и е много до това. Във всеки случай беше много весело и трябва непременно да измислим нещо.

Бъркаш се  Naughty Боци е от Варна. Организира го Бобче  Party Обикновено го правим, след като минат всички рождени дни, защото ако на някой не е минал, нали не е хубаво да се прави предварително. Така че евентуално за март  Peace

Честито на всички рожденици!

# 231

Живи и здрави всички празнуващи днес!

# 232
  • БГ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на
Вили на Doninka, Деян на радос, Тея на Игси,
Митачко на rosiza, Сашко на harmony broken и
Деян на anitza!!!

Мили деца, бъдете живи и здрави и много послушни,
обичайте мама и тати!!!

# 233
Благодаря за подкрепата и милите думи, момичета !  И за празничните поздрави- също.
Да ви почерпя виртуално за празника на моето вече голямо момче Simple Smile 

Ние малко по ромски ще празнуваме днес в едната група в детската, че в неговата има карантина, довечера у дома , после в неговата си група с приятелчетата- като изтече карантината, и накрая в детски клуб  Mr. Green

Важното е да имаме радостни поводи ...

# 234
  • София, България

Бъркаш се  Naughty Боци е от Варна. Организира го Бобче  Party Обикновено го правим, след като минат всички рождени дни, защото ако на някой не е минал, нали не е хубаво да се прави предварително. Така че евентуално за март  Peace

Да бе, вярно така беше  ooooh! Вярно, че беше през март, но май доста по-отрано почнахме с организацията и идеите, пък сега никой нищо не казва  Thinking

# 235
Честито на всички празнуващи днес и тези, които пропуснахме. Живи и здрави и много щастливи да са всички!

Вчера правихме снимка на Калоян, че нещо не вървят добре нещата. Пневмония  Cry Дано се възтанови за РД, иначе и тая година няма да е това, което ни се иска. Тоя нов грип е отвратителен. За три дни детенце се срина. Пазете малчовците! Не са обявили епидемия, но всички дечица пред кабинетите кашлят по един и същ начин. И татето е болен и каката го изкара, аз още се държа. Отивам да пера оповръщан килим  Tired ooooh!

# 236
ЧРД на Кали! Ели, много здравичка да ви е!  Hug

Честито и на останлите рожденици!   bouquet

# 237
  • Варна
ЧЕСТИТ рОЖДЕН ДЕН НА ВСИчКИ мАлчОВцИ,които празнуват днес!Да са живи и здрави и да имат щастливо детство,а пък ще ни слушат като остареят! Wink Hug  bouquet

smile3510   ura  Party TimeДа почерпя и аз!!! Grinning
Днес ще сме с родителите ни,а в събота ще ходим на детско парти в една сладкарница!За първи път не ми е притеснено изобщо!Усещам една голяма еуфория и благодарност към Господ,че ме дари с най-голямото щастие на Земята-моето пораснало Слънчице!Да са ни винаги живи и здрави дребосъчетата! Hug

# 238
Здравейте  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА КАЛИ НА elix     bouquet
ЧЕСТИТО И НА  ГАЛЕНА НА  sisolinda     bouquet
ЧЕСТИТО СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ И НА
ВИЛИ НА Doninka, ДЕЯН НА РАДОС, ТЕЯ НА ИГСИ,
МИТАЧКО НА rosiza, САШКО НА harmony broken И
ДЕЯН НА anitza
    bouquet
СЪщО И НА РАДО НА naddi    bouquet
Мили дечица, растете весели, игриви и щастливи    bouquet

# 239
  • София
Много ви благодарим  Hug !
Ще почерпим подобаващо  Grinning

Честито на вчерашните, както и на днешните рожденици! Само здраве и усмивки им желаем!   ura

Общи условия

Активация на акаунт