Кухни 16-та тема

• 72 448
  • 490
  •   1
Отговори
# 300
момичета, сега ми докарват кухнята!!!нямам търпение,но............ще трябва да изчакам до понеделник когато ще бъде монтажът!! newsm03 newsm44! сега което виждам е някакви профили,които са опаковани и не мога да си представя!дано в понеделник има само приятни изненади и ще покажа и снимки newsm47
дано и вашите кухни станат бързо за да видим резултата

# 301
Моята в понеделник ще я довършат,че се наложи да преработят
някои неща и ще снимам вече окончателен вид.

# 302
начи в понеделник ще чакаме две кухни. Peace

# 303
  • София/Осло
Аз пък ще ви пусна това, което ми пратиха като снимки от моята кухня...съжалявам за качеството и разхвърляността, но това е положението  Sad
Има доста неща , където меко казано са се насрали майсторите и ще идват да дооправят  #2gunfire..тя е и не завършена де..но понеже обещах да ви я покажа...
http://deata.multiply.com/photos/album/7#38

# 304

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 09:52 от gvendolin_7

# 305
deata,изобщо нищо не се отваря.Два пъти
си блокирах компютъра. Laughing

# 306

Исках д Ви почерпа кафе, а то ищо не стана.

# 307
Айде,аз ще го направя вместо теб.

Силно и ароматно,като за събуждане.

# 308
Благодаря  Sad, но как става това със снимките?

# 309
Moля, поне тази тема пощадете от кафета  Crossing Arms

# 310
Ако не ти харесва просто не пиши.

# 311
  • София/Осло
deata,изобщо нищо не се отваря.Два пъти
си блокирах компютъра. Laughing
Айй защо бре Тути...отваря се при мен...я другите да кажат, дали им се отваря този линк
http://deata.multiply.com/photos/album/7#38

# 312
много е свежа,харесва ми!исках да те питам какво е тази микровълнова за вграждане?марка и цена ако помниш?
току що доидоха в нас маисторите и се надявам днес да я монтират и нашата кухня!!!
мерси за кафето  bouquet

# 313
deata наистина много свежаарска кухничка   bouquet
Да си я ползваш със здраве и много вкусни манджи да приготвяш!
Аз да се оплача днес трябваше да ми монтират и моята кухня ,но уви несме имали късмет.Обадиха се че ще бъде след празниците.А най-гадното в тази история е че вчера изпразних старата кухня махнахме всичко и сега нямам нито нова нито стара #Cussing out
Нито вода  #2gunfire
На никои непожелавам това до гуша ми дойде нестига че закъсняха с месец и половина ами сега и това.
Дано поне я направят така както искам ,че чак тогава ще летят от деветият етаж всички и с всичко
Извинете ме за изразите ,но трябваше да си излея някъде мъката

# 314
  • София
Деата, много ми харесва кухнята, особено частите с дървесен вид - много стилно (малко само ми е ярко зеленото, колкото и да го обожавам като цвят). Ти какви кусури и намери, че аз не виждам такива?

Общи условия

Активация на акаунт