,Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 5,

• 73 794
  • 636
  •   1
Отговори
# 360
  • на втория етаж
Момичета,торента ми се зареди,но не тръгва да се тегли.Защо така?
Пише  - сийдъри -0.
Сийдвайте,моляяя....

# 361
  • Пловдив
galika81, тръгна ли наистина? Защото при мен цял ден са пуснати торентите, а показва, че изобщо не го сийдвам, нещо явно пак не съм направила като хората Sad Ще се мъча пак и ако успея ще пусна линк.

# 362
galika81, тръгна ли наистина? Защото при мен цял ден са пуснати торентите, а показва, че изобщо не го сийдвам, нещо явно пак не съм направила като хората Sad Ще се мъча пак и ако успея ще пусна линк.
При мен се тегли - даже показва че има общо 47 сийдъри  #Crazy - значи явно не само аз тегля  Peace - а при мен си тръгна първия линк който беше пуснала  Peace

# 363
  • София
При мен излиза сийдъри- 0  Cry Cry Cry

Никой ли не сийдва?

Апропо, програмата работи и с Виста   bouquet

# 364
Здравейте момичета!
Искам нова машина, която да не е много скъпа, вижте тази:
http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=%C4%CE%CC%C0%CA%C8% … roduct_id=1111541
Singer S 155
Моля ви, дайте коментари, някоя дали има същата? Доволна ли е? Много сте храбри:) харесвам форума, чета ви, но рядко се включвам Simple Smile Като взема машината и като почна да шия ще съм по-активна:) искам много неща да науча! А вие го можете!   bouquet

# 365
Здравейте, дами. Извинете ме за нахлуването.
Имам молба, ако някоя от вас може да ми помогне с адреса на голям магазин (или може би склад) за платове, някъде в Лозенец бил. Може би сте го дискутирали по-рано, но нямам възможност да се разровя във всички теми. Предстои ми неколкодневен престой в София и бих искала да го посетя. Или ако имате идеи за някои други интересни магазини за платове.
Ще ми трябва и упътване как и с какво да стигна дотам от центъра (примерно от бул.Витоша). Предварително благодаря на всички, които ще се отзоват. Ако може на Лични, за да си запазя съобщенията.

Хубава вечер.

# 366
  • Пловдив
Момичета а на мен ми трябва някъде където на принтер могат да изрисуват трико, някой знае ли?

# 367
  • Бургас
Може ли да ми препоръчате шевна машина, не много скъпа и лесна за работа.

# 368
  • Пловдив
bubabo Аз мога да ти препоръчам PFAFF и Janome защото такива съм ползвала и съм доволна, и нямам добро мнение за Toyota пак от опит го казвам.
http://www.taosadobequiltingandmore.com/smart100s.png

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 19:42 от mirawushu

# 369
  • Бургас
Честита Баба Марта!

Никой ли не сийдва?

И при мен така...Може ли някой да сийдне  Praynig
Сега гледам 18 чакат, а днес през деня само 8 бяха  Crazy

# 370
  • Пловдив
Честита Баба Марта! Много здраве и късмет  Hug
Момичета, аз с тези торенти хванах къра вече  ooooh! N пъти го качвах това чудо и при мен изобще не тръгва сийда, а пък вие няма как да го получите без аз да го сийдвам, докато някой вече не го изтегли  Tired (това е последния линк) Много съжалявам. Който иска ще му го пратя по скайпа, пък ще се опитам все пак по-нататък някъде да го кача, та поне на първа страничка да има линк и за други "храбри шивачки"Simple Smile

# 371
Здравейте момичета!
Искам нова машина, която да не е много скъпа, вижте тази:
http://www.densi.bg/index.php?menu=3&div=%C4%CE%CC%C0%CA%C8% … roduct_id=1111541
Singer S 155

Kiki, ако искаш наистина да шиеш дрехи, а не да ползваш машината за дребни поправки, горещо ти препоръчвам да си вземеш нещо с повече функции. За същите пари би могла да си вземеш TOYОTA   ЕS  016, която предлага доста повече възможности, но още по добре ще е ако можеш да отделиш още 50-100лв и си вземеш нещо, което е малко по-висок клас. Забелязала съм, че тук във форума е много популярна TOYOTA  JS121  Jeans. Може тези, които я ползват да дадат коментар за нея.
По принцип аз лично предпочитам сингер като марка, но ако трябва да се съобразяваме с бюджета, все пак е по-добре машината да има повече функции.

# 372
Честита Баба Марта!

Никой ли не сийдва?

И при мен така...Може ли някой да сийдне  Praynig
Сега гледам 18 чакат, а днес през деня само 8 бяха  Crazy
момичета и при мен ситуацията е същата  Cry Cry Cry

# 373
  • на втория етаж
   Идвам с благодарности към Blue_eyes за чудесната програмка,която донесе.
 Изтеглих няколко диска от Депозита и даже я изпробвах:

Блузката е от черна ликра,на снимката цвета е малко неопределен.Засега мога да я покажа само на закачалка,защото е за кандидат-снахичката,едва ли ще я придумам да я снимам. Hug(срамежлива ни е). Simple Smile

Големия файл ми седи зареден,но не се тегли. newsm78

# 374
  • София /Абсурдистан
Моля ви, който го е изтеглил, да сийдва малко за да могат и други да имат възможност да си го дръпнат  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт