,Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 5,

• 73 796
  • 636
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Blue_eyes , благодаря!
Изтеглих големия фаил на четвъртия път.
Не мога обаче да го стартирам с програмата, с по-малките нямам проблем. Има ли нещо друго което трябва да направя? Ползвам Daemon.

И още едно въпросче, не по темата...моля да ме извините. Embarassed
Как да си оправя кирилизатора? Отварям единия от дисковете, зарежда, основното меню се чете нормално на кирилица, избирам кройки примерно и от там нататък всичко е с йероглифи, с XP съм.

# 346
Изтеглих големия файл на четвъртия път.
Не мога обаче да го стартирам с програмата, с по-малките нямам проблем. Има ли нещо друго което трябва да направя? Ползвам Daemon

Когато го пуснеш през  Daemon ти се отваря прозорец избираш си файла, след това ти се отваря нов прозорец от който избираш папките с дисковете, след като си си избрала вече папка и си я отворила има едно leko.exe отваряш го и ти се стартира програмката
Дано да ме разбра newsm78

# 347
а в какъв мащаб се принтират кройките  Embarassed а иначе и при мен някой от дисковете не се отварят  newsm78

# 348
  • Пловдив
Дайте линк да сваля големия файл, пък ще го кача в Замунда, там съм с добър коефициент  Peace Може и по скайп някой да ми прати на pipelota_   Peace

# 349
  • Бургас
Успях да го отворя, Party но за сега не мога да принтирам кройките...поне докато не се оправя с йероглифите .
а в какъв мащаб се принтират кройките  Embarassed а иначе и при мен някой от дисковете не се отварят  newsm78
Пускай ги да се теглят отново, има грешка при свалянето.
Единия го свалях два пъти  докато се отвори.

# 350
  • Пловдив
vpam отпечатват се супер
става и на виста

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 19:51 от mirawushu

# 351
  • София
Здравейте момичета!
Престраших се и аз да се запиша при вас, досега само тайничко четях Embarassed.

Хиляди благодарности на Blue_eyes, която сподели с нас тази ценна програма, успях да си я сваля, стартирах и записах на диск. Днес даже си отпечатах първите кройки Hug. Принтират си се перфектно.   bouquet

За съжаление, не мога да сваля големия файл, три пъти почвам, но ми казва, че не може да прочете първия файл, а и скоростта максимално ми е 50 кб/с  newsm78. Някой може ли да помогне? Съвет какво да направя за да излъжа този сайт Embarassed?

# 352
Blue_eyesблагодаря много - дисковете са супер   bouquet Hug - отдавна си търсех нещо подобно Peace
Искам да питам нещо, но незнам дали въпросът ми въобще е за тук  newsm78 - тъй като имаме шивашки цех и доста е трудно вече да обработваме информацията, искам да питам дали незнаете някаква програма за обработка на маршрутни карти, изчисляване на заплати или нещо от сорта  Embarassed - ще съм ви много благодарна ако някой ме насочи към нещо подобно  Hug

# 353
МОМИЧЕТА, големия диск е свален - който го иска да ме намери в скайпа - изпращането става за 30 мин!

m- aries 

Благодарности на Blue_eyes

smile3501 newsm51 smile3525

# 354
къдравелка не мога да те открия ?? пробвай ти да ме намериш vessi_alll

# 355
  • Пловдив
Добро утро, мацки Simple Smile
Снощи качих дисковете в арена, но не съм много сигурна дали стана нещо, защото на Бит торента ми дава грешка за анонса на тракера  newsm78
Който не го е свалил може да пробва да видим дали става от тук Leko.All.In.One

Редактирах горния линк, защото го качих наново, сега би трябвало да тръгне.

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 09:54 от lubricant

# 356
Добро утро, мацки Simple Smile
Снощи качих дисковете в арена, но не съм много сигурна дали стана нещо, защото на Бит торента ми дава грешка за анонса на тракера  newsm78
Който не го е свалил може да пробва да видим дали става от тук Leko.All.In.One
При мен стана - зареди се за теглене, но не тръгва още.

# 357
  • Пловдив
galika81, изтрий стария торент и го свали от редактирания в горния пост торент наново Peace
Съжалявам за неудобството  Rolling Eyes

# 358
galika81, изтрий стария торент и го свали от редактирания в горния пост торент наново Peace
Съжалявам за неудобството  Rolling Eyes
тръгна ми  Peace - благодаря ти от сърце  Hug  bouquet

# 359
  • в шоки-land
МОМИЧЕТА, големия диск е свален - който го иска да ме намери в скайпа - изпращането става за 30 мин!

m- aries 

Благодарности на Blue_eyes

smile3501 newsm51 smile3525

не мога да те открия, моля- опитай ти - aviamei  ( Швейцария)...благодаря много  Hug Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт