,Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 5,

• 73 802
  • 636
  •   1
Отговори
# 330
galika81   добре дошла  Laughing Laughing Laughing
marrie благодаря cheers

Ето ви и последният файл, който имам.В него има няколко диска, но се стартира по същият начин.Проверени са всички и при мен работят, надявам се и при вас да е така Peace

Дискове №14,17,18,20,21,23,24,25,30,31,32,34,35,37,38,39,40,41 и 49
http://depositfiles.com/en/files/69v6kdzja

Файлът е голям, но просто нямам време да ги направя по отделно, така ми беше по лесно.
Тези дни се надявам да успея да сваля и останалата част от дисковете, да ги направя на Iso.и обещавам да ги споделя с вас.  bouquet
Blue_eyes още веднъж благодаря, и да спомена че на мен лично ми е подобно така, защото иначе се чака по 15 до 30минути от тегленето на файл до файл, надявам се моят Интернет доставчик да поддържа добра връзка, че да мога да го сваля от първия път  Mr. Green Mr. Green

# 331
Здравейте шивачки!
Току що се свали прословутият торент, след като го разархивирах се оказа, че в един Iso. архив са сложени всичките 50 диска, проблема е че е 4,7 гб. иначе лично на мен така са ми по удобни просто зареждаш и всички дискове са достъпни.Неразархивиран е 1,34 гб. ще го кача така, ако някой има желание да го тегли.

# 332
  • Пловдив
Е-е-е, Blue_eyes, страхотна си, чакам линка, така наистина е по-удобно  Peace

# 333
  • Тук и сега
Здравейте! В този форум влизам за сефте и то по основателна причина.  Искам да ми кажете дали някоя от Вас може и е навита да ми ушие калъфи за ъгловия диван. Преди три години го купихме, но се оказа с кофти дамаска. Искам да си купя хубав плат, от който да се направят калъфи, които да се свалят за пране, но в същото време да стоят изънати, а не да ми се свличат и гушат. Моля да ми пишете на лични ако можете и имате желание или познавате някой, който да се занимава с това.

# 334
  • Stuck in a moment
Здравейте шивачки!
Извинявам се за спама,но се надявам да не се сърдите много.Търся някой ,който да ми ушие слинг за бебето.
Предложенията в някои сайтове не са ми изгодни. Моля , който има интерес да ми пише на лични.
Благодаря.
 Simple Smile

# 335
Здравейте шивачки!
Току що се свали прословутият торент, след като го разархивирах се оказа, че в един Iso. архив са сложени всичките 50 диска, проблема е че е 4,7 гб. иначе лично на мен така са ми по удобни просто зареждаш и всички дискове са достъпни.Неразархивиран е 1,34 гб. ще го кача така, ако някой има желание да го тегли.

И аз чакам линка - само да е сигурно, че става, защото сутринта пуснах линка с дисковете, които си дала по-горе и на 37% спря и даде грешка в сървъра...а го теглих три часа...
   Hug

# 336
  • Бургас
Привет!
Може ли да ми препоръчате каква шевна машина да си взема, любителска, за начинаещи Grinning
И някаква идея, как да си направя калъфи за трапезни столове. Ето такива са:http://www.teoharovi.com/Bg/chair/leticia.htm
Благодаря Hug

# 337
Здравейте шивачки!
няма ли как да го разделиш поне на 2  ?

# 338
  • Пловдив
Здравейте аз го изтеглих от руския торент и е много удобно така всички дискове на едно.
Blue_eyes ще черпя червено винце.

# 339
 а как се отпечатват?

# 340
Здравейте, така наистина е много по удобно всички дискове да са на едно, но доста трудно се тегли. Аз сега се опитвам за трети път,  #2gunfire #2gunfire  да сваля този файл с 20 диска който качи Blue_eyes остават ми още 15 % и се надявам да успея.   Peace Peace
Дайте линк и за големия файл с 50 диска Embarassed Embarassed ще пробвам и него. В този руски торент вси изпускам времето в което мога да се регистрирам Sick Sick
Пропуснах да питам не е ли възможно да се качат в замундата или датата, защото мисля че в този руски сайт връзката ни е ограничена, тегли се много бавно а може и да бъркам  newsm78

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 22:51 от marrie

# 341
Здравейте, така наистина е много по удобно всички дискове да са на едно, но доста трудно се тегли. Аз сега се опитвам за трети път,  #2gunfire #2gunfire  да сваля този файл с 20 диска който качи Blue_eyes остават ми още 15 % и се надявам да успея.   Peace Peace
Дайте линк и за големия файл с 50 диска Embarassed Embarassed ще пробвам и него. В този руски торент вси изпускам времето в което мога да се регистрирам Sick Sick
Пропуснах да питам не е ли възможно да се качат в замундата или датата, защото мисля че в този руски сайт връзката ни е ограничена, тегли се много бавно а може и да бъркам  newsm78

Блазе ти - днес ми запецна на 37% и повече не ме допусна да тегля - дано ти да успееш, че да ги качиш после някъде в бг  Praynig Praynig Praynig
успех!!!

# 342
Добро утро, аз най-накрая успях да изтегля файла  Mr. Green Mr. Green
Къдравелка, ако не успееш пак, може да пробваме да ти го пусна през скайп, мисля че доста по бързо ще стане, пиши на ЛС,  Peace
Пробвах  да кача файла в замундата, но намам права да качвам  Thinking

# 343
момичета може ли да ми обясните как работят тези дискове - задължително ли трябва да имам виртуално сд  newsm78 Изтеглих ги, разархивирах ги и ги записах на сд, но не ми се отварят  newsm78А има ли ги кройките и как се принтират  newsm78 Засипах ви с въпроси, но се надявам да ми помогнете  Hug Благодаря ви   bouquet

# 344
Наистина ще е по добре да се качат в замунда, но и аз нямам права да качвам.
В датата не искам, защото е скапана, онзи ден установих че всички файлове от директорията ми незнайно как са изчезнали и не съществуват.Смислен отговор не можаха да ми дадат.От руският торент ги изтеглих сравнително бързо, но наистина май скороста за нас е ограничена.Ако някой има права да качва в замунда да пише на лични и ще се пробвам да ги изпратя на скайп или мейл.
момичета може ли да ми обясните как работят тези дискове - задължително ли трябва да имам виртуално сд  newsm78 Изтеглих ги, разархивирах ги и ги записах на сд, но не ми се отварят  newsm78А има ли ги кройките и как се принтират  newsm78 Засипах ви с въпроси, но се надявам да ми помогнете  Hug Благодаря ви   bouquet
Трябва да имаш виртуално CD за да ги стартираш, просто тези файлове са такива.После се работи много лесно с програмата.След като отвориш менюто с моделите и кройките, най-отгоре можеш да въведеш размерите си:ръст, гръдна, талия и ханш.След това си избираш модел и за да построиш кройката от картинките в дясно на екрана избираш третата от горе надолу(моливчето).След като щракнеш на него ти излиза меню с няколко опции и избираш първата: Рисование лекала.След което ти излиза списък с всички детайли на кройката, само ги избираш едно по едно и ги печатиш, после внимателно изрязваш и лепиш, листата на всеки отделен детайл са номерирани, малко е пипкаво, само не забравяй да си оставяш 1см. запас за шев защото в кройката не са предвидени.

Общи условия

Активация на акаунт