,Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 5,

• 73 723
  • 636
  •   1
Отговори
# 510
Unknown_lady , rumy_h  Hug Hug Hug Hug  bouquet благодаря ви много за информацията-ще се възползвам от нея  Hug

rumy_h , аз не разбирам много от платове,но ще ти кажа от къде си взимам моите.има един магазин на колелото на централна гара,на ъгъла на "Руски" и "Васил Априлов"-сравнително голям магазин е,има много и различни платове,продават и готови дрехи (има хубави неща). онзи ден ходих там за плат за роклята-казаха ми,че платовете им са италиански-до колко е вярно ... не знам... до сега не са ми правили номера техните платове (надявам се и да не правят занапред  Wink ). иначе по "Иван Вазов" има магазини - за тях вече нищо не мога да кажа ... rumy_h,ти от къде си взимаш плат?може другите  да са по-добри

# 511
Аз съм много от скоро собственик на шевна машина и все още не съм си купувала платове. Този магазин съм го виждала и ще го посетя. Благодаря за информацията  bouquet

# 512
привет момичета,
аз имам доста материали за контруиране на основни кроики,ако някои се интересува мога да спиделя
имам доста на руски и немски с които се боря за дипломната работа,но имам и на бг от лекциите от университета.
но честно казано ме марзи да смятам и чертая по тях,леко-то е доста по лесно за употреба

# 513
Благодаря анджето, ще споделиш ли марките на машините, които си взела?
извинявам се че чак се включвам за да ти отговоря но каката ми е болничка и нямах много време
значи машините са марка JACK
и аз не ги бях чувала до момента в който ми ги предложиха
и след дълго чудене ги взех и засега съм доволна най малкото са новички не са скъпи и са професионални
трикотаж ще шиеш на тях без никакъв проблем

# 514
И аз не съм ги чувала, но пък и не съм особен експерт в областта  Rolling Eyes Благодаря за отговора, бързо оздравяване на каката  Peace

# 515
  • Пловдив
rumy_h магазини в Плавдев много по Ив.Вазов има един магазин за платове който се пада от ляво като вървиш от гарата по стълбичките нагоре (надолу има обувки) пише италиански платове там са на парчета и са на много изгодни цени.Ако искаш по-подробно мога да ти обясня на ЛС. А ако имаш път към Асеновград там са едни от най-евтините магазини за платове.

# 516
Момичета, не можах да прегледам всичко изписано до тук , но ми е необходима информация за магазини за мъниста, камъчета и др. нещица .Видях , че има един посочен в началото на темата , но ми е далеч Rolling EyesНяма ли нещо такова в южните райони? За Сф става въпрос.

# 517
някои да има кроика или да знае как се шие корсет   нещо подобно
http://club.season.ru/index.php?s=4523175849c122a2b0b6aaa13e72af … post&id=43432
http://club.season.ru/index.php?s=4523175849c122a2b0b6aaa13e72af … post&id=43433

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 15:47 от petq*

# 518
  • Пловдив
От лекото в диска за булченски рокли има няколко корсета.

# 519
# 520
мерси толкова се рових и в руските сайтове ама тва не го видях, мерси и на mirawushu

# 521
"mirawushu" ще съм ти много благодарна, ако ми обясниш малко по-подробно за тези италиански платове на парче. Тези стълбички за подлеза на централна гара ли става въпрос? Аз съм от Хисар и Асеновград ми идва малко в друга посока. Предварително ти благодаря  bouquet

# 522
Moмичета,търся да купя Бурда с детски кройки-Burda kindermode,дори и втора употреба.

# 523
http://www.mirknig.com/     Тук виж безплатно се тегли след регистрация има детска бурда

# 524
  • София
Моля ви ,кажете ми откъде да си купя ластик за бански костюм?(съвсем нежния- като за бельо) и колко струва метъра?

Общи условия

Активация на акаунт