,Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 5,

• 73 817
  • 636
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, аз си уших роклята, за пръв шия трико, но мисля, че стана Simple Smile
Ето я:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=262470&pid=10615488

страхотно си се справила,   bouquet  bouquet  bouquet разгледах и другите ти творения в албума   Embarassed Embarassed също са невероятни БРАВО

Момичета моля за помощ трябва ми кройка за мъжко сако съвсем класически модел, по възможност с две цепки отзад, и с три копчета отпред  Laughing Mr. Green Mr. Green моля давайте идеи откъде да намеря  newsm78

# 286
http://www.startsewing.co.uk/  Ето нещо и от мен  Peace Дано не сте го показвали до сега .

# 287
Сусика, роклята е перфектна  Simple Smile и ти стои превъзходно. Чета,чета как използвате виртуалните кройки и чак ми стана срамно,че дори не съм пробвала  Embarassed Засега се задоволявам само с хартиените носители  Laughing
   Лубрикант, виждам,че си от Пловдив и че се интересуваш от кройки. Аз имам доста списания и ако ти трябва нещо конкретно, с удоволствие бих ти услужила.
  petjoff, ще се опитам да ти отговоря-нямам време да гледам видеото, обаче съм пришивала ластик с обикновена машина без проблем-просто издърпвай с ръка хубаво ластика, защото той е по-къс от плата,но пък е разтеглив-предварително си го закарфичи на равни интервали, за да стане равномерен набора. Между другото поздравявам те за екологичният избор   bouquet , защото ми се изправя косата като си помисля как се зариваме до ушите в ненужен боклук  Cry Аз моето дете също съм го гледала без памперси

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 15:39 от Clivia

# 288
Момичета, благодаря ви!

# 289
susikata много хубава рокля
А за CDто си го свалих, но немога да го подкарам с Daemon tool
Защото съм на Виста може би.

И аз не мога да го подкарам с Daemon tool - но не съм на виста... Thinking newsm78 Whistling

С Alcohol 120% ги подкарвам всичките CD от програмата без проблем, не знам защо при вас се получава така.Само го зареждата без да го разархивирате.
Вече я пробвах, уших пола на малката и й пасна идеално.
http://media.snimka.bg/2194/010642376-big.jpg

# 290
  • Пловдив
М да, вярно че с Виста не ставаше. Аз упорито избявам Виста и съм си с ХР, затова Диймън-а препоръчвам  ooooh! Моля да ме извините.
Blue_eyes , поличката е много свежа  Peace
Clivia, благодаря за предложението. Аз попрерових едни списания Бурда на една позната, ма те там са кройки за 36 или най-много 40 размер, а пък аз съм над него  Crazy И то, ако ще си преправям кройката, по-добре да си я конструирам, а пък с мъничката нямам такова време. Сега си уших една простичка рокля, но ако някой ме беше видял как налагам плата върху себе си и кроя с топлийки направо  Blush Пишман шивачка съм аз  Laughing Но ако имаш нещо за по-едри дами,  ми пиши на лични да не спамим тук Simple Smile

# 291
  • Пловдив
момичета и на Виста и на ХР  и с алкохол 120 и с даймантоолс все едно и също "leko.exe is not a valid win32 application"
Blue_eyes страхотна поличка

# 292
Благодаря!И щерката си я хареса, нали е фръцла.Момичета срещали ли сте някъде в нета онлайн магазин за платове или нещо подобно, защото живея в малък град в който няма магазин за платове за съжаление.

# 293
добро утро момичета да ни е честита баба зима  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Blue_eyes
  за платове не знам, но намерих един сайт за кинкалерия и аз като теб съм от малък град и кинкалерията ни е много зле, та се питах някой пазарувал ли е от тук http://kinkaleria.com/  някакви отзиви, аз все се каня, но още не съм поръчвала  newsm78

# 294
Лубрикант, и аз не съм фина фиданка  Wink Българска номерация съм обикновено 52 размер, така че имам кройки и да ти кажа години наред вече си шия само от Бутик, а не от Бурда, защото техните кройки ми пасват идеално на тялото и са точни,а на Бурдата са винаги по-големи и безформени, не бях много доволна от резултатите с тях. Имам си даже цели списания за едри дами  Simple Smile, така
че си помисли над предложението ми   bouquet /оф, хич не съм видяла края за спаменето  Embarassed  Embarassed/

# 295
  • Враца
момичета, благодаря за помощта, както на тези които ми отговориха в темата, така и на тези които ми писаха на лс

аз вече сам готова с творението си, мисля че добре ми се получи
само че машината  ми скъса нервите- една стара  юнион, по 20 пъти ших и разшивах че ту горния конец хлабав, ту долния , пък и се къса... абе има нужда да се занесе на сервиз, ще ми кажете ли координати на някой такъв, по възможност да не е много далече- аз йивея до пирогов.

сега някой ще ме светне ли как да кача снимки да ви се похваля... Sunglasses

# 296
А вие ползвате ли оверлог? Можете ли да ме ориантирате към конкретен модел?

# 297
Здравейте! Аз съм съвсем нова във форума, а да не говорим в шиенето...Simple Smile Искам много да се науча да си шия сама интересни моделчета.
Blue_eyes успях да сваля файлчето с програмката и моделите, невероятни са!!! За съжаление не съм наясно какви са стъпките до стигането до крайната цел- разпечатване на кройката. Дали ще можеш да опишеш как стигаш до там? Видях полата на сладураната, страхотна е!:) Благодаря предвариотелно!

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 17:32 от kiki_ant

# 298
  • Kопенхаген
Привет момичета   bouquet
Имам едно питане-молба най- вече към момичетата, които имат броеве на PATRONES от години.Става въпрос за една рокля, която бях харесала преди време в това списание, не си спомням номера на броя нито годината. Роклята представляваше бюстие, разширяаше се от ханша с помоща на веревно парче клиновидно зашито.Беше изработена от фин вълнен плат поне така го прецених, цвят кафяво-бежев меланж или сив меланж.Моля, ако раглеждайки старите си броеве попаднете на този модел, ще съм благодарна да ми пишете.

# 299
  • Пловдив
Мадам Помпадур виж това може да я намериш на търсене http://www.mirknig.com/ ,благодарение на Tan4eto за много книги и списания го използвам този сайт.
Вижте какво намерих може на някой да послужи http://www.freemex-bg.com

Общи условия

Активация на акаунт