,Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 5,

• 73 789
  • 636
  •   1
Отговори
# 375
Моля ви, който го е изтеглил, да сийдва малко за да могат и други да имат възможност да си го дръпнат  Praynig
Изобщо има ли някой който да го е изтеглил от арената ???? При мен продължава да стои на нула  newsm78 #Crazy newsm78

# 376
  • София /Абсурдистан
Регистрирайте се и сваляйте дисковете от тук http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1476269 Има ги във файла всичките излезли до сега + разни допълнителни неща към тях. Не е качен само №50, но аз го видях в каталога, на него има само секси бельо и нощнички Mr. Green ще я преживеем някак си липсата му  Mr. Green
В Арената явно няма кой да сийдва.

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 01:54 от Unknown_lady

# 377
Пробвах и аз да си изтегля Лекото, но от никъде не ми тръгва, ако може някой да ми го изпрати по скайпа Praynig

# 378
  • велико търново
момичета помогнете не тръгва .и да се регистрирам пак ме отхвърля.

# 379
  • Пловдив
намери ме mira_yaneva ще ти го пратя

# 380
Здравейте шивачки, ако не успявате да го свалите от торентите ще ви го изпратя на скайп, става доста бързо.Скайп името ми е desyta2. Обещавам да го изпратя на всички които го искат.

# 381
Регистрирайте се и сваляйте дисковете от тук http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1476269 Има ги във файла всичките излезли до сега + разни допълнителни неща към тях. Не е качен само №50, но аз го видях в каталога, на него има само секси бельо и нощнички Mr. Green ще я преживеем някак си липсата му  Mr. Green
В Арената явно няма кой да сийдва.

А ти от този руски торент ли ги изтегли - ако си - може ли по някакъв начин да ги споделиш с нас?
видях, че там колекцията е пълна...
 Praynig

# 382
  • София /Абсурдистан
Хора, регистирайте се в този торент /руският/ и теглете, всичко е безплатно, много бързо ги изтеглих  Peace
Ако някой не успее, ще изпращам и аз по Скайп, няма проблем.  В торентите там има и много полезни други нещица - списания, книжки, бродерии и т.н., абе има всичко.
Някой беше давал този линк, вече не помня кой, но там ги открих http://torrents.ru/forum/viewforum.php?f=2037
А само дисковете са си тук http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1476269
Регистрацията си правите първо тук http://torrents.ru/forum/ а после копирате посочените  линкове и теглите.

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 21:46 от Unknown_lady

# 383
  • на втория етаж
    Най-накрая и аз успях да се регистрирам в руския торент,все изтървах часовете за регистрация Simple Smile
Сега пуснах големия файл да се тегли и върви доста бързо.После и аз мога да пращам по скайпа.

# 384
Момичета може ли да ми помогнете с някаква програма, за обработка на данни в производствен шивашки цех  newsm78 - виждам че в този руски сайт има доста неща, но съм малко боса с руския  Embarassed и ако някоя от вас е попадала на нещо, би ли помогнала  Embarassed
Предварително благодаря, но незнам вече къде да попитам за подобно програма  newsm78
 Hug

# 385
  • Пловдив
Момичета, най-накрая се включвам с добри новини за Леко-то Simple Smile
Файла е разделен на две части, сваляте и двете, разархивирате на едно и също място, получавате файла, който по-горе е обяснено как се зарежда с виртуално СД.
Част Първа
Част Втора
Енджой  Hug
Може да ги сложите на първа страничка, който пуска следващата тема, ще са на тези линкове 2 години (според сайта).
И още едно линкче за там:
mi6ma6 - Шев и кройка

# 386
  • София /Абсурдистан
Момичета може ли да ми помогнете с някаква програма, за обработка на данни в производствен шивашки цех  newsm78 - виждам че в този руски сайт има доста неща, но съм малко боса с руския  Embarassed и ако някоя от вас е попадала на нещо, би ли помогнала  Embarassed
Предварително благодаря, но незнам вече къде да попитам за подобно програма  newsm78
 Hug

Кажи как се казва програмата, която търсиш и какво трябва да може да прави, да се опитам да помогна.

# 387
Момичета, най-накрая се включвам с добри новини за Леко-то Simple Smile
Файла е разделен на две части, сваляте и двете, разархивирате на едно и също място, получавате файла, който по-горе е обяснено как се зарежда с виртуално СД.
Част Първа
Част Втора
Енджой  Hug
Може да ги сложите на първа страничка, който пуска следващата тема, ще са на тези линкове 2 години (според сайта).
И още едно линкче за там:
mi6ma6 - Шев и кройка

Благодаря ти  за труда - обаче имам въпрос - изтеглих първата част, но като се опитам да я отворя ми дава грешка, че файла е повреден или е непознат формат? при теб явно проблем няма newsm78 Thinking newsm78

# 388
така имам дисковете Благодаря на къдравелка !
 НО незнам как да ги отпечатам ...ПОМОЩ моля / стъпка по стъпка ако може /

# 389
така имам дисковете Благодаря на къдравелка !
 НО незнам как да ги отпечатам ...ПОМОЩ моля / стъпка по стъпка ако може /

Мдаааааааа - ще се радвам някой да обясни, защото и аз бих да науча  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт