,Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 5,

• 73 781
  • 636
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
м да имам направено обяснение с картинки на word но незнам как да го публикувам ако искате може по скайпа да ви го пусна

# 391
  • Пловдив
Момичета, най-накрая се включвам с добри новини за Леко-то Simple Smile
Файла е разделен на две части, сваляте и двете, разархивирате на едно и също място, получавате файла, който по-горе е обяснено как се зарежда с виртуално СД.
Част Първа
Част Втора
Енджой  Hug
Може да ги сложите на първа страничка, който пуска следващата тема, ще са на тези линкове 2 години (според сайта).
И още едно линкче за там:
mi6ma6 - Шев и кройка

Благодаря ти  за труда - обаче имам въпрос - изтеглих първата част, но като се опитам да я отворя ми дава грешка, че файла е повреден или е непознат формат? при теб явно проблем няма newsm78 Thinking newsm78

Това е един файл разделен на две части, затова съм писала, че трябва да се свалят и двете части, за да може да се разархивират заедно.
За печата, след като си въведеш размерите, кликаш на моливчето отстрани, където ти излизат отделните части на кройката. Избираш си една по една частите и печаташ.

# 392
Имам въпрос за тази програма. Само на руски ли е или има и английска версия?
Въобще някой разполага ли с някаква подобна програма на английски?

# 393
  • Пловдив
Програмата си е руска, на сайта им има  английски (дори и български), но самата програма дали я има и на английски... Може да потърсиш друг рип. Но тя не е много сложна, може да погледнеш менютата тук http://www.lekala-bg.com/leko.html

ЕДИТ: Сега видях, че пише "Системата поддържа Български, Руски и Английски интерфейси."

# 394
най-после и аз го изтеглих големия файл. Благодаря на  lubricant и  Blue_eyes, и на всички който споделиха линковете за теглене.   bouquet  bouquet  bouquet,

# 395
Здравейте отново от мен, здравей Bubabo, аз също мога да ти дам съвет за машина, т.к. през ръцете са ми минали какви ли не. Препоръчвам ти Елна - Швейцарски са и за сега съм най-доволна от тях. Много пъти съм писала във форума че съм доволна, имам машина и оверлог и си шия абсолютно всичко. А сега се замислям за покривна машина защото подгъвите на трикотажните блузки предпочитам да ги минавам с покривен тигел, с двойната игла не става толкова хубаво. ЧЕСТИТ ОСМЕ МАРТ НА ВСИЧКИ !  bouquet

# 396
Здравейте храбри шивачки Simple Smile

За рожденният ми ден съпругът ми ми подари шевна машина.Марката и е Sinbo.

Чували ли сте за нея?

# 397
Аз лично не бях чувала за тях. Кой модел е твоят? Със здраве да си я ползваш!   bouquet

# 398
Здравейте. И аз вече имам шевна машина. След дълго колебание каква да е, си взех тазиhttp://kinkaleria.com/index.php?m=320&lang=1&category=19 … &prodid=11378 Все още я разучавам, защото съм напълно начинаеща, но се надявам скоро да се похваля с мое творение Grinning

# 399
  • Пловдив
Здравейте. И аз вече имам шевна машина. След дълго колебание каква да е, си взех тазиhttp://kinkaleria.com/index.php?m=320&lang=1&category=19 … &prodid=11378 Все още я разучавам, защото съм напълно начинаеща, но се надявам скоро да се похваля с мое творение Grinning
Честито добър избор

# 400
Момичета,моля ви  пратете ми програмката на BLUE EYES.В руския тракер отказват да ме регистрират,а Арената не мърда цял ден.Скайпа ми е sanstefano46

# 401
Момичета,моля ви  пратете ми програмката на BLUE EYES.В руския тракер отказват да ме регистрират,а Арената не мърда цял ден.Скайпа ми е sanstefano46
изтеглиги от тук, не ти е необходима регистрация  lubricant  го е обяснила добре
Момичета, най-накрая се включвам с добри новини за Леко-то Simple Smile
Файла е разделен на две части, сваляте и двете, разархивирате на едно и също място, получавате файла, който по-горе е обяснено как се зарежда с виртуално СД.
Част Първа
Част Втора
Енджой  Hug
Може да ги сложите на първа страничка, който пуска следващата тема, ще са на тези линкове 2 години (според сайта).
И още едно линкче за там:
mi6ma6 - Шев и кройка

# 402
Момичета, някоя от вас запозната ли е с тази джаджа? Ето тук се вижда малко по-добре.
А има и такъв вариант.

# 403
  • Karlovo
Не съм се сблъсквала с този вид краче ,но така като го гледам мисля че от едната страна реже плата ,а от другата тигелира на зиг заг .
Много благодаря на BLUE EYES че ми изпрати тази програма .Дъщеря ми вече си хареса една пола и сега търсим плат ,за да я ушия .

# 404
Момичета, някоя от вас запозната ли е с тази джаджа? Ето тук се вижда малко по-добре.
А има и такъв вариант.
нож
в практиката го ползвахме на машина за рязане на ленти можеш и без него / ако ползваш оверлог / и той има нож Wink

Общи условия

Активация на акаунт