,Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 5,

• 73 778
  • 636
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, храбри шивачки  Laughing.
За пръв път пиша тук и съм абсолютно начинаеща, но след цял ден обикаляне по магазините за гащеризон на калпазанчо реших да му ушия. Във всеки магазин ми предлагаха или дънков или джинсов гащеризон, а аз искам нещо по-детско и шарено. Та молбата ми е ако на някой му е попадала кройка за детски гащеризон да я сподели.
Прегледах темата и първата страница, но не успях да намеря каквото търся.
Благодаря!

# 406
  • в шоки-land
не мога да се оправя с та3и програма  ЛЕКО Weary newsm45...моля някой  Praynig Praynig Praynig, ако има желание,  да ми помогне  Rolling Eyes.... давам скайп или а3 ще се обадя по телефона....пл3 

# 407
ако си със първите папки ... пиши на vessi_alll скайп и ще ти отговоря ... утре

# 408
Здравейте момичета и честит празник!

Здравейте, храбри шивачки  Laughing.
За пръв път пиша тук и съм абсолютно начинаеща, но след цял ден обикаляне по магазините за гащеризон на калпазанчо реших да му ушия.

Тук съм качила една детска Бурда, виж дали няма да си харесаш нещо за малчо.

http://snimka.bg/album.php?album_id=350477

# 409
Честит 8-ми март храбри шивачки. 
Отдавна тайничко Ви чета, но чак днес се осмелих да пиша. Да Ви се похваля днес получих за подарък шевна машина ELNA 2300.

# 410

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!
ДА СТЕ ОБИЧАНИ И ЖЕЛАНИ!

# 411
  • Пловдив
Честит 8-ми март храбри шивачки. 
Отдавна тайничко Ви чета, но чак днес се осмелих да пиша. Да Ви се похваля днес получих за подарък шевна машина ELNA 2300.
Честито със здраве да си я ползваш покажи я на снимка

# 412
Благодаря много. Ето я и нея http://www.i-plovdiv.com/shop/ivna/files/2300_face[1].jpg

# 413
Извинете ме за това, че не се отваря снимката, но нали съм начинаеща. Ето я http://media.snimka.bg/2346/010948065.jpg, а това й е описанието:
Съдържа 25 бр. операции :
- прав тигел, зиг-заг, тристъпков зиг-заг /за еластични материи и бельо/, илик /без обръщане на плата/, оверложни тигели, еластични тигели, укрепващи тигели, украсителни тигели /за декорации върху дрехи/ , фестонни /бродировъчни/ операции и др.;
- едностъпков илик - автоматично ушиване на илика спрямо големината на копчето;
- регулиране на дължината на тигела на всяка операция;
- регулиране на ширината на тигела на всяка операция;
- регулиране на натиска на крачето - допълнителна екстра, която позволява шиенето на много дебели или много тънки материи;
- регулиране на опъна на конеца - позволява прецизна и професионална настройка на машината към всеки вид материя;
- възможност за използване на двойна игла за имитация на покривен тигел;
- богат аксесоар от крачета, игли и консумативи;
- възможност за използване на допълнителни крачета и приспособления.

# 414
Благодаря за отговорите!
Изтеглих дисковете ама и двата архива ми казва, че са повредени. Моля Ви помогнете. От къде мога да ги дръпна или на кой да пиша да ми ги прати.

# 415
Привет на всички храбри шивачки и честит празник с малко закъснение   bouquet

И аз като rumy_h вчера за празника станах горд собственик на шевна машина Singer и вече мисля да не ви чета тайничко , а по-явно  Grinning Надявам се скоро да имам с какво да се похваля  Peace

Весела седмица на всички.

Пропуснах да я покажа ... малко са лоши снимките , но се вижда.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10954296

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 09:02 от Дарка Подробната

# 416
Аз лично не бях чувала за тях. Кой модел е твоят? Със здраве да си я ползваш!   bouquet

Да ви споделя,че тази машина не беше моята Simple Smile
Не случих с една дума,та мъжа ми я подари за рожденния ден,пробвахме я къщи не работи като хората,къса ту долен, ту горен конец, а ако направи два три бода преди да скъса отдолу го прави като плетачна машина:0
Върнахме я,дадоха ни друга......отново същото,направо бях бясна и така до събота.
Върнахме и втората върнаха ни парите и си взех Brother SL2125.
Доволна съм за ,сега да чукна на дръвце :laughing

# 417
нож
в практиката го ползвахме на машина за рязане на ленти можеш и без него / ако ползваш оверлог / и той има нож Wink

На мен ми е ясно какво представлява като концепция. Питам знае ли някой какво представлява на практика. Един вид, пробвал ли го е някой.

# 418
  • в шоки-land
искам от сьрце да благодаря на Къдравелка Hug  bouquet, lina kaz  Hug  bouquetи на mirawushu  Hug   bouquet 3а отделеното време и желанието да ми помогнат с програмата....дано мога да се реванширам някой ден, а до тогава ви пожелавам добротата  да ви се врьща стократно   bouquet  bouquet  bouquet

# 419
Благодаря за отговорите!
Изтеглих дисковете ама и двата архива ми казва, че са повредени. Моля Ви помогнете. От къде мога да ги дръпна или на кой да пиша да ми ги прати.

Намери ме и ще ти я пратя   Peace

m-aries

Общи условия

Активация на акаунт