DE. Тема 100

• 11 454
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
Абе аз съм била много заблудена... Седя и гледам профила на  pepelja6ka и си викам Пепето си е сменила аватара, викам си, абе не е възможно вече няколко пъти ми прави впечатление че си го сменя. А то какво било, това било друго Пепе  hahaha
pepelja6ka аз съм пропуснала момента кога си се появила, но другото което забелязвам, че си ми съгражданка и си траеш а? ША СА наказваме  newsm66 Който не си признава сам е задължен да се яви на среща /форумски правила  Laughing / Само за сведение след 8-9 декември съм си в къщи  Joy
Измислете си как да ви наричаме защото за мен и двете сте си Пепета  Laughing

# 151
  • в сърцето на един мъж...
Петка, мерси! Мен ме притесняваше самия превод за колко време става, но щом е веднага, съм по-спокойна.

# 152
  • Германия
Ти остави, че сме Пепета, ами и двете студентки  Laughing
Не бе, майтап настрана, аз съм в Изтока все пак и 2 мъже повече имам Party

Сиу, тия дни ще имаш поща от маман.

# 153
Момичета имам нужда от помоща ви. Много съм притеснена . Вчера ходихме на УНГ при проф Едрев в Транспортна болница и се оказа ,че спешно /до месец/ трябва да я оперират . Ще и сложат пластмасова макаричка в ухото, тъй като е загубила 2-3 оттъпанчето си  и ще извадях третата сливица .След 2 г можело да се направи пластика на тъпанчето и да се оформи .От снощи изчетах почти всички теми във форума и се двуумя ..... Интересува ме дали някоя от вас е запозната колко струва ориентировъчно , разбира се такава операция в Германия. Много ще съм ви благодарна за каквата и да е информация.   bouquet

Миринда2, колко е голямо детето, има ли други заболявания, каква е окончателната диагноза? Дай малко повече инфо, за да можем да помогнем.
На 7г е дъщеря ми , диагнозата е течност в средното ухо от около година /според професора/ и липсва част от тъпанчето на който трява да се сложи въпросната макаричка и да се отстрани третата сливица. Днес ще се консултирам с още двама УНГ  лекари и ще ти пиша. Благодаря предварително .

Момичета наистина ми е спешно , до 2 седмици трябва да съм ориентирана къде и как д оперираме   bouquet  bouquet  bouquet

# 154
Миринда, свържи се с болници тук и йм поискай оферта, така се процедира. Съмнява ме някой от нас да zнае неЩо дори ориентировъ4но, понеже тук такива неЩа се поемат от ЗК и пациентите си нямат представа колко е струвала интервенцията....

# 155
Миринда, свържи се с болници тук и йм поискай оферта, така се процедира. Съмнява ме някой от нас да zнае неЩо дори ориентировъ4но, понеже тук такива неЩа се поемат от ЗК и пациентите си нямат представа колко е струвала интервенцията....
Да ..за това не бях се сетила , че в Германия всичко се поема от ЗК и нямате българско мислене  ..... А бихте ли ми дали линкове с координати на болници , без значиние къде в Г-я са .   bouquet

# 156
  • Германия
mirinda в един от немските мамешки форуми препоръчват Университетската клиника в Düsseldorf. 

# 157
А бихте ли ми дали линкове с координати на болници , без значиние къде в Г-я са .   bouquet

http://www.hno.org/anschriften/kliniken.html

# 158
Tatjana   хиляди благодарности

# 159
Ок Пепе чакам.  Mr. Green
Да ви кажа какъв смях...Говоря си с мъжа днес и той ми разправя за фирменото парти дето са имали онзи ден. Та ми вика - говора си с един колега и той ми разправя за колежка която била много готина. И разправял, разправял му ония и в края му казва - а тя между другото идва от България и моя приятел избухнал в смях и му казал - тя затова е толкова хубава, ти защо си мислиш че аз съм си взел жена от България. И ония щял да падне като разбрал, че и аз съм от Бг  hahaha hahaha hahaha 

# 160
Tatjana   хиляди благодарности

zа ниЩо, успех   bouquet

# 161
Аз открих коледния базар Embarassed Утре отиваме на ски newsm68

# 162
Ванче, голям е бонбон Криси. Пу-пу както се казва в моята махала Laughing.

При нас утре е голямият опенинг на коледната дивотия. А в Нюрнберг май в събота - е там е вече лудото пого Crazy

Още нещо щях да пиша... newsm78

# 163
Ванче, по често да показваш снимчици! Голям бонбон! Heart Eyes
Бибе, според мен като те пита някой от къде си не е като да те пита къде живееш. Аз визирам случай една тукашна девойка, говореща силно диалектно от къде е, а тя ми каза от София съм всъщност, но съм родена и израснала в Хасково. И на въпроса ми как така от София тя каза-ами последно там съм живяла като студентка. И мен като ме питат от къде съм казвам от бг, но живея във франкфурт. Пък аз не виждам кво значение има кой от къде, ама ме дразни това, че някои хора се превъзнасят и разказват истории! На мен по говора също ми личи от къде съм и не бих си помислила да кажа, че съм примерно от Каспичан  Laughing ...
Паца, лека и безпроблемна бременност и едно хубаво, здраво бебче на края!  bouquet
Гея, отиваш, даваш и след 30 минути си тръгваш с превод. Peace
Пепеляшке, така съм чувала като съм била там на гости.

Преди малко си дойдохме от коледното прекарване!Обичам това време на годината! Grinning Греяно винце, бадемки, меденки  Crazy . Утре сигурно ще съм поне +1кг. Добре, че съм още на диета и днес беше по изкючение с тези калорийни бомби. Скоро няма да повтарям, че тая година искам да я видя пак тая 5ца  Peace ! По тоя повод по едно винцИ от мен  Wine Glass , че да няма будни тая нощ  newsm46 ! На безалкохолните им наливам по един детски пунш  Wink , да не кажете, че ви нямам за хора   food010 !

# 164
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Петка, мерси! Мен ме притесняваше самия превод за колко време става, но щом е веднага, съм по-спокойна.

Гея, какво искаш да превеждаш?  newsm78
аз си смених българската книжка за немска без превод... Thinking

Зима, ние вчера посетихме унгарците с мекиците hahaha
вкусно като при баба  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт