DE. Тема 100

• 11 450
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
Деси, аз преди мажех Ясмин с Дентинокс и нямаше много ефект и реших да пробвам Осанита. Прочетох аз, че може през 15 мин ..амаси викам не може да може  Mr. Green да давам 10 пъти през 15 мин - чакай да питам : Wink Мерси Hug

# 136
Сърфи, Биба, не сте ми разбрали питането. Преди опцията "Всички" страници обхващаше само до 15 страница. Т.е. ако има 16 страници, мога да ги отворя само поединично, не като един чаршаф.
Затова питах сега при положение, че са сменили опцията за тези теми, дали и тази е променена и ще обхваща като "всички" 20те страници или само до 15.

Аз съм от Зарата и казвам винаги твърдо Нье  hahaha
Мамун, Алекс има невероятни бисери.
Моя Хамлет се нахамлетува. Изпращя за 10 дена 500 грама Shocked Вече ще гоним бузите на Ева.
Паца, честито! По-често да ни навестяваш с новинки за наследника.

# 137
Най-смешното говорене: мекоговорящ пристига в София и започва да подръжава на казАх, отидОх и става една смехория  Whistling Whistling
И точно тези индивиди като ги питаш от къде са гордо заявяват, че са си от София  Twisted Evil .
Бибе, никого няма да изкарам ло, аз съм мила и усмихната! Wink
Майра, в Елин Пелин го казват това Че вместо Ще, а в Кюстендил казват Ке.  Peace У СофетУ не съм чувала за Че! Laughing
Петка, кой се бие по гърдите? newsm78 Не бих си и помислила, все пак съм със 75Е  Laughing .

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 00:30 от ZiMa

# 138
Айде и аз в юбилейната! Загубих се малко ама все нощите са ни трудни и спя до обяд и той минал деня. Ние сме добре с Криси, изцяло се кърмим, в петък сме на У3, ама знам че вече е над 5кг  Embarassed От два дни май имаме колики вече, по цял ден и цяла нощ сме на ръце. Откъснаха ми се ръцете и кръста Tired .  Криси раздава усмивки и мога да се похваля че вече усетих романтиката на кърменето  Heart Eyes .

Ето снимки от нас, ама да предупредя че са много  Embarassed
http://picasaweb.google.com/vanyaikosyo/

Много се изкефих на бисерите на Алекс.

# 139
  • Germany
Олеее Вечке, казваш ли Дънкито - за дънките и Сафари - за дънково яде  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и "Цъкни лампата" за светни лампата и ШИ чИтА  hahaha hahaha

# 140

И точно тези индивиди като ги питаш от къде са гордо заявяват, че са си от София  Twisted Evil .
Ами какво да кажат, бе Зиме, щом живеят там Simple Smile
И мен като ме питат от къде съм казвам, че съм от Марбах Simple Smile Надявам се да не съм разярила Twisted Evil и аз някоя кореняк-швабка с това си изказване, защото и швебиш не говоря даже, пък да казвам, че съм от техния край, но така ми пише в регистрацията hahaha
Цял свят се превърна в едно голямо село, омесихме се се яката, само софиянци още не могат да преглътнат факта, че не всички живеещи там са "истински" софиянци Laughing Wink (това в кръга на шегата, да не ме наберете сега по софиянски Laughing)

Ааа, сафари казваме ние в Бургас, то си е наш патент. Сега като се замисля newsm78 и лампата цъкаме, дааа Simple Smile

# 141
  • Germany
Ами коя от вас двете казва Кък? вместо Как? - че забравих в Бургас или Ст. Загора казваха така  Laughing Laughing

# 142
Ааааа моля моля ние си казваме как в Бургас  Simple Smile

Мамунката много ми харесаха изказванията на сина ти,пак се посмях добре

Момичета благодаря за поздравленията   bouquet , дано всичко бъде наред наистина

Вечи, аз разбрах какво питаш.Можеш да си зареждаш „всички“ както и при 15 страници. И аз често я ползвам тази опция. Радвам се за сладкия Елиас, че се е решил да прави бузи

Ванче и вие сте големи сладури!

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 19:54 от pazza

# 143
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, трябва ми спешно отговор, ако знаете - за тези, които са правили немска книжка. Дали веднага става превода от АДАЦ или не? Изтича ми българската и мисля да си направя немска, че моята не ми трябва, а тези са безсрочни и не знам дали ще се вместя във времето. Та ако някой знае, ще съм му благодарна за информацията.

# 144

Майра, в Елин Пелин го казват това Че вместо Ще, а в Кюстендил казват Ке.  Peace У СофетУ не съм чувала за Че! Laughing
aaa, аз съм от Кюстендил, ние не говорим на "ке"  Naughty мисля  из благоевградкия район + Сандански така говорят. По селата при нас май ползват "че", ама не съм сигурна.

Geia, до колкото си спомням отнема 1-2 седмици издаването на новата книжка, но през това време ти дават някаква бележка, че имаш книжка и можеш да караш.

# 145
Geia, до колкото си спомням отнема 1-2 седмици издаването на новата книжка, но през това време ти дават някаква бележка, че имаш книжка и можеш да караш.

Пепе, въпроса ми е самия превод колко време трае ако някой знае. Иначе дали ще трае повече или по-малко ваденето, не е проблем.

# 146
Олеее Вечке, казваш ли Дънкито - за дънките и Сафари - за дънково яде  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и "Цъкни лампата" за светни лампата и ШИ чИтА  hahaha hahaha
Ползвам само "думатиту". Другото горе-долу го докарвам вярно  hahaha

# 147
Гея, нямам спомен точно, пък и беШе преди десетина години, но някъде между 1 и 2 седмици продължи и струваШе към 80 ДМ. Иzпратих я по поЩата някъде и те после ми пратиха превода, но със сигурност не е било по_дълго от 10 работни дни...

# 148
Мерси, Бибс!

# 149
Гея превода при АДАЦ става веднага. А иначе издаването на книжка е около 14 дена. Аз преди 2-3 месеца си я сменях заради името, ама немска сменях. но това с превода го знам от един познат дето си прави.

Общи условия

Активация на акаунт