DE. Тема 100

• 11 414
  • 305
  •   1
Отговори
# 60
Сърфи, къде ги намираш такива бисери, добре се посмях.  Mr. Green

Някой да е чувал нещо за Бибитка, къде се изгуби това момиче?

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 10:10 от Дивиана

# 61
Бибитка писа, че ще започва работа(или обучение май беше) на ново място в съседен град. Предполагам, че копА здраво на тръстиката.

Днес Вессито  е рожденик - да и е честито  bouquet

# 62
  • Germany
Честито на Весито!!   bouquet Тя къде се изгуби всъщност  newsm78 Embarassed

# 63
  • Немция
Влиzам днес по слу4айност и набьрzо  вьв форума...
Сиу, правя практика в друг град(нали ти бях раzкаzала zа това) и не сьм си пуснала Интернета- zатова ме няма. 6те ти пи6а на ли4ни.

# 64
  • в сърцето на един мъж...
Честито на Весито! Да е жива и здрава, много обичана и само усмивки да има!   bouquet

# 65
Maлееее, в шок съм Shocked.
Тъкмо си викам, абе какво им стана на тия хора, че цял ден никой нищо не написа newsm78 Отварям тук и какво да видя- те кокошките изписали стотната тема почти, аз без да разбера Crossing Arms Такава "издънка" отдавна не ми се случвала Wink
Дали ще успея да ви изчета, незнам, но поне се записах Laughing

Ааа, сега разбрах защо съм изпуснала- Сърфата е виновна Naughty редактирала си последния постинг в старата тема и аз чакам за известие. Тц,тц,тц ще има удръжки от коледните премии, девойче Wink

# 66
Редовно пращам колети до България с DeutschePost (Päckchen Europa bis 2kg.) Никога не съм имала проблеми с иzключение на коледните колети. Миналата година племенницата ми си получи подаръка zа коледа преz февруари.
Получавам и аz от бг.

# 67
За клиентитена Ситибанк - американското правителство е изготвило спасителен пакет и май ще е първата одържавена банка.

# 68
Нисилия, ако имаш друга възможност, не пращай по пощата... Да не говорим за това, че в бг крадат дори мострите на козметика в пощата, когато видят пакет от чужбина. Stop Така че, ако тук не се издънят, то в бг ще си покажат нрава.

Какви мостри бе жена, на брат ми и картичката не пристигна ooooh! камо ли да пратя друго Naughty

# 69
Честито на Весето   bouquet, тя беше писала, че няма да я има дълго време.
А бибитката колко е бърза само  Crazy, вярно че ние с нея се видяхме точно преди да замина за Бг и тя ми разказа за заминаването й, ама си мислех че ще има нет.

А момичета щях да забравя, исках да ви питам кога мислите да правите среща. Аз ако не ми е прекалено далече искам да дойда. Голям мерак ми е да се видя с вас!

# 70
Охх на мен днес емоциите ми дойдоха в повече, в блока където живея се разигра едва ли не епизод от "На местопрестъплението, обаче не Маями, ами Хасково" Confused

# 71
Тоничка, разправяй де, така много кратко и загадъчно стана Wink

До БГ пращам само препоръчани писма. За тези, които не знаят- писмата за чужбина могат да бъдат до 2 кг.
Веднъж само пратих пекхен- те не могат да се препоръчват- и от 2 кг пристигнаха само 800гр. С препоръчаните съм нямала проблем.

# 72
Ами на кратко тук само дето така се случи, че с майка ми на обяд бяхме до в къщи при малката, полицаите ни извикаха и да се подпишем като свидетели, но първо сме трябвали да видим трупа ooooh!, при което аз категорично отказах, но майка ми влезе и се подписа  Crazy

Сега се опитвам да се съсредоточа в/у Mündlicher ausdruck-a обаче не се получава съвсем, все пак си е стрес ..

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 22:48 от Toni4ka

# 73
Привет от нощна смяна, не съм бременна, но затова пък какво безсъние ме мъчи  1countingsheep Ококорила съм се като кукумявка от няколко дена и будувам по цели нощи. Овцете не помагат  Thinking давайте идеи, пробвах с топъл душ, приятен чай (не черен) и какви ли не още дивотии  Crazy. Тц не става, ококорила съм се ей като туй животинче  hahaha
Отивам да зяпам тв-то, може и да ми дойде музата за съм  Crazy

# 74
Днес да не е нощта на вампирките  Joy ? newsm78 И аз не съм бременна, но дори бирата не ми помага да заспя. Laughing
Малко ми липсва Сердика да си пием и да пеем с нея по нощите като в доброто старо време! Heart Eyes Сега само бременилки и кърмилки по това време в темата. То няма лошо де, ама сте много безалкохолни  Hug . Добре, че е Сю, за да си правим компания! Wink
Сю, ти защо чай пиеш? Болна ли си или на диета? Thinking И аз обиюам чай, но следобеда. Вечер или процентно, или нищо  Mr. Green . Ъхъм.

Общи условия

Активация на акаунт