DE. Тема 100

• 11 436
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
Хора, предкътниците сменят ли се или са постоянни зъби??  Embarassed Embarassed

...май не се сменят. Имам обаче смътен спомен за това какво ми е казвала нашата зъболекарка   Thinking   Със сигурност кътниците не се сменят, а са постоянни зъби и май и така е и за предкътниците.

Simple Smile   хей...момичета....вие кака така не спите    Wink   Siiu, що не пробваш с малко коняк в чая    Wink   убедена съм, че ще има ефект. Освен това Зима няма да е сама с нас - безалкохолните    Simple Smile

Аз много се замислих за тези зъби, за които стана дума и се поразрових да видя какво ще намеря. Знам, че Лили вече има общо 8 постоянни зъба и за това се изказах, че предкътниците не се сменят. Може би не съм се изразила правилно /в смисъл, че последните 8 зъба при Лили няма да се сменят, но не знам колко събчета има детенцето ти, Дезита, ако има само 20 зъбчета, то тогава ще ги сменя всичките. Абе с две думи... ето какво намерих за интересуващите се     bouquet

http://www.predainatatak.bg/news/about42.html

Време ли е за кафе вече?     food010
ХУбав ден от мен    Simple Smile

# 76
С оглед по-бързото зареждане на страниците, броят на постингите, които се показват на една страница е намален (с 5 бр).
За да се запази броят на постингите в една тема, то темите вече ще се заключват на 20 стр., а не на 15 стр. както досега.

# 77
С оглед по-бързото зареждане на страниците, броят на постингите, които се показват на една страница е намален (с 5 бр).
За да се запази броят на постингите в една тема, то темите вече ще се заключват на 20 стр., а не на 15 стр. както досега.

А зареждането на "Всички" пак ли остава до 15 страница или ще бъде вече до 20?

Вампирки, аз също съм с вас, но се въргалям в постелите с най-малкия мъж в къщата.  Joy
За постоянните зъбки - всички млечни се сменят. Мирел има в момента 24 зъба, защото и пораснаха първите постоянни кътници, сменила е 8те резеца и сега се клатят два от предкътниците.

# 78
Вечке, "Всички" са си всички Wink И 50 страници да има, пак ще покаже всички...

Абе и аз се зачудих кога сме изписали 20 страници без да забележа, а то какво било.

Не знам на кои зъби казвате предкътници, но млечните зъби са 20 пърчета и се сменят всички, т.е. до петия зъб включително, от всяка страна.
Моят мъж има един млечен-вампирски, но това са изключения Simple Smile Обаче държи фронта заедно с другите и не е мръднал.

# 79

Вечке, не съм Дивиана, но ако съм ти схванала правилно питанката едното няма нищо общо с другото до сега се показваха до 20 поста на страница, когато цъкнеш на всички, а от сега ще са по 15. "Всички" са си всички, но те не се ли показва само на архивираните теми? Thinking

Алоха.

Бибо, ама как те прекарах, ге Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Пфу ще се настъпваме май с теб и днес по петите! Laughing

# 80
Ей, небременните и некърмачките, да спите преz нощите, че после като се появят децата и да искате няма  Hug
Аz малко да ви се похваля... малката калпаzанка от 2 седмици си zаспива около 9 и се събужда окончателно около 7 часа (и един път преz нощта да яде). Дано и zа напред да е така, че ми е много хубаво да се наспивам...

И аz пращам само препоръчано и до сега все се е получавало. Един път пратих пакет и той не пристигна  #Cussing out

Лек ден на всички

# 81
Момичета имам нужда от помоща ви. Много съм притеснена . Вчера ходихме на УНГ при проф Едрев в Транспортна болница и се оказа ,че спешно /до месец/ трябва да я оперират . Ще и сложат пластмасова макаричка в ухото, тъй като е загубила 2-3 оттъпанчето си  и ще извадях третата сливица .След 2 г можело да се направи пластика на тъпанчето и да се оформи .От снощи изчетах почти всички теми във форума и се двуумя ..... Интересува ме дали някоя от вас е запозната колко струва ориентировъчно , разбира се такава операция в Германия. Много ще съм ви благодарна за каквата и да е информация.   bouquet

# 82
Миринда2, колко е голямо детето, има ли други заболявания, каква е окончателната диагноза? Дай малко повече инфо, за да можем да помогнем.

Казах ли ви добро утро? За първа нощ спах като мечка зимен сън. Беше си позабравено усещане.

# 83
Mi6ka, какво е няп?

# 84
# 85
Joy
И аз миналата седмица щях да питам какво си е тейквала тази госпожа, но забравих. Няп си тейквала, браво на нея hahaha Ако беше писано от мъж със сигурно щях да го разбера по-друг начин Embarassed Аз обичам, когато някои думички ми се губят, да си нагласям смисъла според ситуацията hahaha В повечето случаи улучвам, ама някой път... Laughing Обаче не можах да измисля какво може да си тейква една жена на средна възраст всеки следобяд Joy

Бибо, ама как те прекарах, ге Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
Нарочно, ге? Wink

# 86
Винаги като видя подписа на Мишка се сещам пък аз за една колежка, която стремейки се да говори български с немски акцент Mr. Green казваше лЯптоп Whistling

# 87
Винаги като видя подписа на Мишка се сещам пък аз за една колежка, която стремейки се да говори български с немски акцент Mr. Green казваше лЯптоп Whistling

Тя може да е била от Ямбол, бе!
Няп!

# 88
to take a nap
полягвам си за следобеден сън, така да се каже

Майра, в СУ проф. Хаджикосев трийсет години вече се опитва да произнесе "Гьоте" с немски акцент  Mr. Green

# 89
Този виц знаете ли го? С него поздравявам всички изкушени от литература, преводи и езикознание

Японски преводач

Група японци отива на посещение в български машиностроителен завод. Водят със себе си и преводач японец, обучен в най-добрите традиции на българската литература. Разглеждайки, попадат на интересна сцена. Стругар внезапно избухва и хвърля един детайл на земята крещейки нещо ядосано. Преводачът превежда леко учуден: "Стругарят казва, че иска да прави секс с майката на детайла". Приближава се главният инженер, поглежда детайла и започва да се кара на стругаря. Преводачът превежда "Инженерът пита как стругарят е успял да прави секс с майката на детайла и самият той иска да прави секс с майката на стругаря". Стругарят още по-ядосан отвръща на инженера и преводът е: "Стругарят каза, че няма представа как детайлът е направил секс с майка си, но ако инженерът продължава да му се бърка и да му дига кръвното, ще прави секс с майка му и с майките на другите работници и с майката на директора и дори с майката на самият завод...". Японците са впечатлени от либидото на стругаря и замислено отминават.

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 11:41 от Mi6ka

Общи условия

Активация на акаунт