АВГУСТовската дРужИнА не сЕ плАшИ от снЯг и лЮта зимА

• 16 060
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Сигурно ще ви се стори много смешно моето питане, ама като не знам - през колко часа пишкат децата ви? Напоследък се налага да оставям Иво без памперс и се чудя дали нещо не му са повредени бъбреците, че не пишка много  Rolling Eyes - през 2-3ч примерно. Нормално ли е? Като се има предвид и че не пие много течности.  newsm78 Имам ли повод за притеснение или се вкарвам във филми?

# 61
  • София
Сигурно ще ви се стори много смешно моето питане, ама като не знам - през колко часа пишкат децата ви? Напоследък се налага да оставям Иво без памперс и се чудя дали нещо не му са повредени бъбреците, че не пишка много  Rolling Eyes - през 2-3ч примерно. Нормално ли е? Като се има предвид и че не пие много течности.  newsm78 Имам ли повод за притеснение или се вкарвам във филми?

Кало още е с памперс, та не мога да следя адекватно, но имай предвид, че след нощен сън понякога памперсът му е абсолютно сух. Което са повече от 8 часа.
Така че май се вкарваш във филми. Hug

# 62
Елфче,изобщо не се притеснявай.Напълно си е нормално да е на по рядко вече.Наско понякога издържа и по половин ден,ако аз  не го сложа да се изпишка.Ако нещо е настинал тогава ходи по на често и когато пие чай. Но пък нощем още не мога да махна памперса,че винаги е пълен сутрин,и май така ще е още доста време  Rolling Eyes
 Така,че спокойно всичко си му е наред на детето    Laughing                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

# 63
Elwing, нормално е.Вики издържа и по повече, тя също не пие много течности.А вечер ставаме един или два пъти да пишка (спи без памперс), т.е. издържа и по 6-7 часа. Peace
Mmilena, и аз вече няколко пъти подстригвам Вики, последния път доста взех, че и се заплита косата.И тогава къдриците и поизчезнаха.Сега косата и израстна и пак има къдрички, но не чак толкова.Но то си е ген, и да подстригваш и да не подстригваш косата ще стане каквато си е заложено да бъде. Simple Smile А пък и е по-добре косата да изглежда здрава и поддържана. 4470
Elli78, много добре ми "звучиш", такова спокойствие лъха от постингите ти.Браво, че успяваш да се справиш с двама! Hug
Bubcheto15, колкото и банално да звучи: Всяко зло за добро!Настрой се позитивно, сигурно те чака нещо хубаво занапред.
Nana77, бързо да оздравяваш!Аз вече цяла седмица влача една кашлица, май от Вики прихванах нещо.
Браво на Калоян за яслата!И Вики свикна, вече няма уговорки сутрин, влиза сама, ходи със желание...но от вчера пак е с Т и червено гърло.Този път отказах да давам АБ, сега пробвам съветите на д-р Михайлов за който спомена Val_stef, та да видим до къде ще я докараме.
Да ви кажа вчера какъв разговор проведохме с Вики:
Аз: Какво искаш да ти донесе Дядо Коледа?
Тя: Дядо Толъда (к не може да казва) донесе Вити подаът (подарък).
Аз: Да, но какъв?
Тя: Иам! (Голям!)  Mr. Green

Олях се... Blush

# 64
Здравейте от мен.
Не мога да се доредя до компютъра днес. Но поне Тони е по-спокоен и дори бяхме на разходка.  Grinning Вчера не излезна от стаята цял ден,чак като се прибра баща му почна да ме следва по петите до кухнята и обратно в стаята. Днес като споменах за разходка първо каза "не" , но успях да го убедя че отиваме да играе на пързалката и люлките и се съгласи да излезе. Така че при сме далеч от адаптацията в яслата. Надявам се другата седмица да му хареса в неговата група. Praynig

Елфче не се вкарвай във филми. Децата спокойно издържат 2-3 ч. без да пишкат. Макар че аз и аз се бях притеснила лятото, защото Тони пиеше течности и издържаше по 3-4 ч. Но не отчитах факта че е горещо и се поти. Така че спокойно. Hug

elli78 много спокойно звучиш. Hug Браво на вас.

# 65
  • София
Благодаря ви за успокоението! Аз сега нали съм пикла  Laughing  Blush, по други причини, и като го гледам него, се чудя дали е нормално. Точно заради това най-вече, Кайли, защото сега е зима и не се поти така  Rolling Eyes Ама няма да го мисля, все пак пишка. Нощем понякога доста даже, но все пак си пием още АМ  Tired Нана, вие сте готови за сваляне май, щом му е сух сутрин   Wink
Ели, настина звучиш добре  Hug
Ембър, поне няма да ти е трудно - щом важното е само да е голям, и с една огромна топка може да минете  Laughing  Wink
И ние бяхме днес на разходка, отново единствените луди в градниката. Оказа се, че апреските хич не му топлят също  Tired Направо не знам какво да го правя.

# 66
  • София
Нана, вие сте готови за сваляне май, щом му е сух сутрин   Wink

Тц. Това е само за заблуда на противника т.е майка му  Mr. Green Седи на гърне обаче нищо не прави. Стоя 5 минути по гащи и се напика върху спалнята. Е, много съжалявам, обаче не ми се пере постоянно. Когато се научи да казва, тогава...Дотогава с памперс.

# 67
  • София
А, той и Ивайло не прави нищо на гърнето, даже не иска да седне на него.  Rolling Eyes Ама се налага, заради червено дупе, да е без памперс и като че ли взе да се усеща повече от преди - казва че пика в момента или точно преди да почне да го прави, та трябва бързо да реагирам. А преди само се попипваше, като се измокри и не схващаше като че ли какво става. Добре че има парно сега, та с няколко чифта гащи и долнища на анцуг минава денят  Crazy

# 68
Elwing така се почва - първо казват след като са с енапишкали, след това в момента в който почнат и след това се усещат да кажат по-рано и имаш време за спокойна реакция. Wink

# 69
Привет и от нас!
И при нас така стана с пишкането.Пробвах първо малко преди годинката,пишкаше в гърнето само ако и аз пишкам на моето,после ми го носеше и пишкаше там ,но понякога ме лъжеше.После след като дойдохме тук изведнъж забрави всичко ,тук не намерих гърне и започнах да я уча на седалка ,цяло лято,ами напишкваше се доста често,после ми омръзна да пера и се върнахме на пампите,преди 2 седмици обаче заради малък обрив пак махнахме памперса и ...о чудо вече казва преди да се е напикала и сега от 10 дни насам имаме само 1-2 фала.Вечер я слагам с памперс по настояване на баща и но сутрин в 90% от случаите е сух.В заключение мога да кажа ,ами дойде си и времето. Wink
Ели много добре звучиш наистина ,радвам ти се как добре се справяш с две бебета! Hug
Бубче не унивай,сигурна съм че бързо ще си намериш работа ,ти си умен и пробивен човек  Peace
Марулче липсва ми твоето зелено... Rolling Eyes
Кайли не се разстройвай за Тони ще свикне ,явно му е нужно повече време,а може би му е малко рано,дайте си време,това е труден период и за двама ви  Hug
Елфче ,Ели пишка през около 2ч ,но и тя пие доста вода ,чай ,сок и тем подобни.
Миленче не се коси за къдриците ,ние скоро подстригахме Ели за 1ви път и тя също беше без къдрици накрая ,но след няколко дни косата и пак се накъдри,така че има шанс  Peace
Аз се опитвам да издиря и тук клуб-че за игра на Ели ,но засега нямам успех,мисля че тази форма на забавление е рядкост тук.
Лека нощ от мен ,и хубав ден на всички!
Кафе ?

# 70
Добро утро.

мама Марго мерси за кафенцето.

Аз се събудих рано тази сутрин, а Тони още спи. Ще се възползвам да почета млако преди да се е събудил.

Лек ден на всички. Hug

# 71
  • Бургас
Мама Марго ,мерси за кафенцето.Има за всеки вкус.Ще си избера едно.

# 72
  • Бургас
Имам един въпрос.
Когато вашите дечурлига са само с кашлица и сополки,какво давате.Аз откакто  Ирен е на градина вече втори път минаваме през това(дано не става по-сериозно ).Давам и Умкалор(от който съм много доволна) в комбинация с още един сироп - Мукоплант,Мукосолван и т.н.Ако знаете нещо по -ефикасно и по-бързо да минава..........? newsm78 newsm78

# 73
Добро утро и от мен
MamaMargo мерси за кафенцето.Пу за мен това горе в ляво-точно такова го пия Laughing
Гледам пак памперсите са на дневен ред.Ние сме още в отбора на тези дето си ги ползваме най редовно. Rolling Eyes
Сега сме на ред да казваме секунди преди да пишкаме- т.е няма никакво време за реагиране и има мокри гащи съответно.И съм сигурна че ако не беше студ ,а лято щяхме много бързо да свикнем ,ама сега ме е страх да я пусна постоянно без пампи.Обаче дупето пак ни е с проблем -в областта около ануса има едни малки пъпчици с бяло връхче които се появяват вечер ,а сутрин ги няма  newsm78/ а уж беше минал/ и май пак ще го махам по често.
Elwing няколко чифта гащи ок,а как се справяте с проблема пантофите-не ги ли мокри и тях при начуркване.Те са ми по голям проблем.Чудя се дали да не накарам бабите да и оплетат вълнени шушонки 10 бр и да е с тях една седмица и без пампи-така ако ги намокри ще имам под ръка достатъчно количество за смяна. Laughing
IrrA_78 за съжаление не мога да ти отговоря на въпроса,но живо се интересувам и аз .Племенника ми е почти постоянно така и сестра ми какви ли не чудеса му дава ,но няма преборване с тази кашлица.И те сега са на Умкалор в комбинация с разни сиропи.
Лек и спорен последен работен ден на всички  работещи на петдневна работна седмица  bouquet
И мнооого приятни минути през уикенда на всички мами .

# 74
  • София
Добро утро!

Май ми трябва втора доза кафе или просто да си легна, ама тц...Трябва да се работи. Поне днес съм от вкъщи, че хич не ми е добре.

IrrA_78 Кало е така - с кашлица и задни сополи. Ми да ти кажа отказах се да го тъпча с лекарства. Давам му Саностола и вечер Проспан и това е.

Общи условия

Активация на акаунт