АВГУСТовската дРужИнА не сЕ плАшИ от снЯг и лЮта зимА

• 15 978
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
И аз съжалявам ужасно, че не успяхме да дойдем....може да организираме след НГ истинско коледно парти с подаръци и т.н, но това пък изисква участието на повече мами. newsm78 Wink

Направо срамота...въобще не познах Димана и дори си помислих, че е приятелче на някое августинче.... Embarassed

Честит празник на имениците от събота и на днешните студенти!  bouquet

# 241
Здравейте   Hug
Честит празник и от мен на всички бивши и настоящи студенти   bouquet
Много са пораснали дечицата и са супер сладки  Heart Eyes Heart Eyes(аз ги познах всичките)  Wink
Кайли,дано баба ти да се възстанови по-бързо и Тони вече да свиква с яслата  Peace Hug
Даяна вече определено свикна с яслата,сутрин си обува пантофките и сама си влиза при децата и като се върне само за тях ми говори,лелките днес ми казаха,че била "войвода" и само с момчетата си играела  Mr. Green
Купих и подарък за тържеството(чичо доктор),само че майче е доста обемист и ще го оставя за Коледа,а за нейното тържество ще купя друг  Laughing
Ох утре ми е първия работен ден и ми е супер притеснено  Embarassed,представям си сутринта като отида каква ще съм картинка  Wink
Лека вечер и ще пиша пак когато имам възможност  Hug

# 242
Miss, късмет и успешен първи работен ден Hug

# 243
  • София
Miss, късмет и успешен първи работен ден Hug
И от мен!  Hug Peace

# 244
 Момичета,писах на тати Роска и копирам неговият отговор без личните им данни(за всеки случай):

Сърдечно благодарим за милото писмо,за жеста към семейството ни и се радваме,че имаме приятели,които се грижат за нас!
Ето тук: http://dvedecaednasadba.hristianstvo.net/ има повече инфо за нас!

Ако е възможно,да ми пишете на маил-а,или на Скайп-а кога ще се изпрати-в смисъл,че от пощата не ме уведомяват за това!
Тази година успяхме,за първи път от както сме семейство да бъдем освен на балкан,но и на море: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=278654 !
Ще се радваме да споделим наши снимки с всички августинчета!А също така и да си общуваме!
П.С.  Преди дни ми се случи голямо нещастие-пътна злопоука!Колата,която не е наша,отказа управление и ..........  Дори от КАТ ми казаха ,че е истинско Божие чудо че съм оцелял!...От колата не отава много....... В момента живея втори живот,който ценя още повече!Радвам се,че имам възможността да бъда покрай Севди,Емко и Радостинка!

Утре ще им изпратя парите. Съжалявам ,ако ви разстроя с този пост.....

# 245
  • София
Трогна ме ! И дечицата са толкова хубави!
Добре че катастрофата не е с фатален край.

# 246
  • Sofia
Миленка, просто нямам думи.....ужасно гадно и несправедливо е това........в момента не мога да спра да плача......

# 247
Миленка, просто нямам думи.....ужасно гадно и несправедливо е това........в момента не мога да спра да плача......
  Така е.... и аз си поплаках,пък и често се сещам за тях...
Дано чуждото нещастие ни направи поне малко по-добри.Да успеем да оценим щастието което имаме,да си казваме по-често ,че се обичаме,да отделяме повече внимание на децата си и да играем по-често с тях.Да не се оставяме да ни захлупват битовизмите,да си прощаваме,да се изслушваме,да си помагаме и да се радваме и на малките неща,колкото и изтъркано да звучи.

# 248
Миленка, благодаря ти   bouquet Hug

# 249
  • София
и аз така  Sad Cry
цял ден не знам какво да напиша
толкова са красиви дечицата...
МиленаHug и от мен!

# 250
  • София
Честит имен ден на Велмар и Анди!   bouquet   bouquet   bouquet
Ето нещо и за мое здраве

# 251
Честит имен ден на три прекрасни дами  Hug

# 252
Честит имен ден на прекрасните именички!

# 253
  • София
Честит имен ден на Елфка, Анди и Велмар! Да сте все така лъчезарни и усмихнати!

Сватьо, на теб специално искам да ти пожелая да си все така истинска, дори понякога това да ти носи тъга!  Hug Hug Hug

# 254
  • София
Честит имен ден на Велмар, Анди и Елфче ( три прекрасни Ани)   bouquet  Да носите с радост, щастие и гордост името си.
 Hug
Много ми хареса идеята на Анди за новогодишно-коледно парти  Hug

Мис успешен първи работен ден..

ЕЛфче ( пък и другите мами, чакащи втора рожба) - сигурно си чела, за решението за 12 месечно майчинство на 90% ( ако си се осигурявала 12 месеца поне - не знам сега в какъв отпуск си...).

Общи условия

Активация на акаунт