Тъй, тъпо и упорито си преча да пиша тука, таман завърших фермана си преди малко и някак цъкнах хикса

Честити месечинки, да са ни живи и здрави!
Честити именници, да си носят със здраве имената!
Йолинка честит ти празник, много любов и усмивки ти желая!
(омаля ми ченето, ама нека да има честитки)
какво исках да кажа...
Драконе, стегни се в кръста, няма се даваш! Я глей побеляхме от кахъри, хората белеят от щастие ееейй

Ние бяхме на консулт, чак не си повярвах как маневрирах покрай хвърчащи предмети, а Ива само викаше слава Богу не ме удари тоя клон, слава Богу не ме уцели онова...Отплеснах се, Емма е +500 (+700 е ама махнахме 200 заради боди и памперс, и от срам) и +2см, тотал 10.400/74см
Днеска не съм у час, на обед пуснах сълза на сватбените предложения на Славеното шоу, ся се разцирлих на почерпалката що плачели жИнИтИ по горе, Кас е виновна

Вал тука утихна, идвай насам, само кротко вали...дъжд.
Хрис не се чуди, купи си пакт кафяв ори, свари една супена лъжица ориз във вода (само го накисвай половин час преди варенето в студена вода, мини през цедка и давай смело, полезно с всички съставки, няма консерванти и подсладители и дъра бъра.
Исках още да кажа неща, обаче ако щете вярвайте забравих всичко. То нали като напиша и забравям темата, пък като се затрих одеве, не ми се връща да чета пак

п.п. Помпичка имам от 4г на Чико, обикновена, за около 6-7лв беше тогава, преди месец се научих да я ползвам

п.п.п. А да, Виви, права си за всичко което си написала. Обаче не мога да се примиря, но това трябва да го видиш (не ме карай да снимам и да показвам, да се срамя още повече) Не се кося, чакам си двата милиона и си строя по мой вкус, докато чакам на някого така ще е.
п.п.п.п. За заглавието, тя темата свършва ама се сетих 'Първите ни февруарчета на годинка стават, здраве...." щото народа се побърка да гледа календара кой месец сме