Отговори
# 120
А ся пак здравейтИ, аз съм ваща леля Mr. Green
Тъй, тъпо и упорито си преча да пиша тука, таман завърших фермана си преди малко и някак цъкнах хикса  Tired кааараааййй
Честити месечинки, да са ни живи и здрави!
Честити именници, да си носят със здраве имената!
Йолинка честит ти празник, много любов и усмивки ти желая!
(омаля ми ченето, ама нека да има честитки)
какво исках да кажа...
Драконе, стегни се в кръста, няма се даваш! Я глей побеляхме от кахъри, хората белеят от щастие ееейй Thinking
Ние бяхме на консулт, чак не си повярвах как маневрирах покрай хвърчащи предмети, а Ива само викаше слава Богу не ме удари тоя клон, слава Богу не ме уцели онова...Отплеснах се, Емма е +500 (+700 е ама махнахме 200 заради боди и памперс, и от срам) и +2см, тотал 10.400/74см
Днеска не съм у час, на обед пуснах сълза на сватбените предложения на Славеното шоу, ся се разцирлих на почерпалката що плачели жИнИтИ по горе, Кас е виновна  Naughty разчувства ме днеска с голяма изненада в колет   bouquet
Вал тука утихна, идвай насам, само кротко вали...дъжд.
Хрис не се чуди, купи си пакт кафяв ори, свари една супена лъжица ориз във вода (само го накисвай половин час преди варенето в студена вода, мини през цедка и давай смело, полезно с всички съставки, няма консерванти и подсладители и дъра бъра.
Исках още да кажа неща, обаче ако щете вярвайте забравих всичко. То нали като напиша и забравям темата, пък като се затрих одеве, не ми се връща да чета пак  Mr. Green Пращам докато мога, хоп

п.п. Помпичка имам от 4г на Чико, обикновена, за около 6-7лв беше тогава, преди месец се научих да я ползвам Mr. Green, върши добра работа, естествено пищим дикато помпя.
п.п.п. А да, Виви, права си за всичко което си написала. Обаче не мога да се примиря, но това трябва да го видиш (не ме карай да снимам и да показвам, да се срамя още повече) Не се кося, чакам си двата милиона и си строя по мой вкус, докато чакам на някого така ще е.
п.п.п.п. За заглавието, тя темата свършва ама се сетих 'Първите ни февруарчета на годинка стават, здраве...." щото народа се побърка да гледа календара кой месец сме Mr. Green 

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 23:57 от Мери

# 121
Момичета яко ме е тряснало сомнамбулството, от две нощи не мога да спя като хората и само мишкувам из нас Misc Ghost
Голдънче  , Андреан ми пищи така през нощта по няколко пъти. Както спи изписква се силно и започва да реве, налагало ми се е да го вдигам и да го събудя лекичко, за да спре да плаче. Говорих с педи по въпроса и нейното мнение беше, че до годинка и половина децата няма да имат спокоен сън. Дали ще премрънкват, дали с писък ще се събуждат и ще плачкат това е.
За помпичката аз ползвам една Пиджънска и съм страшно доволна, на принципа на всмукване от мен чрез една малка тръбичка и се събира всичко в едно шишенце. Уникална е просто, аз съм много доволна и става много бързо без ревове и чекненици наляво надясно. купих си на Чико, Нук и Камера от тези с гумичката, която изтегля секрета еми нищо не става с тях.Това което тегля сега с тази никоя не можа да изтегли Peace
Дез, Андреан сутрин става към 07.00 - 07.30, после заспива към 10.00 до 11.30 и обедната му дрямка е от към 14.00 до 18.30 Mr. Green. Вечер след баня си заспива доволно в 21.30 Whistling
Евелинка нещо ми се губи доста време, ейй момиче остави малко бумагите че липсваш
Лека и спокойна нощ желая на всички ви Hug

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 23:48 от Сенди

# 122
Ееей, видяхте лошо време днеска и сте писали, писалиии.... Crazy 
Честит рожден ден на Йолинка! Много щастие с любимите й хора!
Първо да кажа на Доти - невероятна е снежната снимка...а аз нещо не можах да видя снимките на Карина.... newsm78 но нищо, ще чакаме мартенския брой и ще го отпразнуваме подобаващо на националната среща...
Еления - дано оздравявате бързичко...и честита ти именичка.
Голданче - сподели после от какво са пъпките...
Ааа73 - добре завърнала се  Hug пиши по-честичко...то и аз не винаги имам какво толкова да кажа, но някяк си ми липсвате ако не се разпиша. Flutter
Щях да забравя... ooooh!...днес бяхме на консултация - 10кг.(+600) и 76см.(+2) .... Blushи ние попадаме в отбора на приятно закръглените, та по тоя повод педи каза да спирам кашите и да наблегна на плодовите пюрета...да...ама мойта чисто плодово пюре не иска...и сега се чудя как да разнообразявам пустите закуски... newsm78 то май само овесени ядки и кис.мляко с бисквитки ще ядем...
За спането - ами Габи става сутрин около 8ч., (като преди това към 6-6,30 е хапнала млекце в полусънено състояние) после към 10,30-11ч. дремва за около половин час, слетобед към 14-30 пак за половин, понякога и цял час...и вечер в 8,30 вече е отнесла плувката. От вчера, обаче се опитва да слива дневното спане от 12,30 до 13,30-14ч. и си мисля, че сама си променя вече режима.
Вода давам само чешмяна - преварена.
А с тия последните снимки Вал, направо ме разби.....аз си мислех, че мойте чавета си приличат, ама ти уби всичко детско в мен... Mr. Green Да са ти живи и здрави пу-пу. А за коледната украса май ще съм ти достойна конкуренция...тая година елхичката в детската си остана накичена цяла година...каката не даде да я развалим и това е...тя е много малка, но все пак изглежда странно на снимките - сред лято, по бански и...."нагиздена елхичка" Mr. Green
Иначе голямата елха ще я украсим тези дни...и аз обичам да ми е празнично по-дълго време Laughing
Спокойна нощ!

# 123
Добър вечер !
От 2 дни ви чета и немога да смогна  Joy
Първо искам да поздравя всички,които имат някакъв повод - Йолинка ,Стлка и Стелко,месечинковците   bouquet  bouquet  bouquet Да сте здрави мили дечица и да слушате  bowuu

Голдънче,като чета,абсолютно е възможно да са гъбички от антибиотика.Мен ме бяха предупредили че може да се случи  Tired Слава Богу размина ни се,дано на Янчето бързо да и мине.

Много красиви булки сте,февруарки  Heart Eyes .Напълнихте ми сърцето както се казва.Хайде и тези,които не са се показали  bowuu Искам да ви видя всичките.Аз не съм имала сватба,затова,нищо немога да ви покажа.Някой ден и до там може да стигнем,но засега не ни влиза в плановете  Joy

Поизостанах малко с темата за приликите и разликите,но искам да ви кажа че Ева изцяло прилича на баща си. И наистина като съм гледала неговите бебешки снимки са много еднакви.От мен почти нищо не е взела.Опитах се да снимам старите снимки,за да ги кача да ги покажа,обаче не се справих със задачата.Те са толкова гланцирани,че само отражението на светкавицата се вижда,не и образи  Crazy А този микро режим за който Алинка е писала незнам как да го включа  Rolling Eyes Качих малко снимки на Ева с баща и.На който му се гледа - тук са http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312615  Паролата е същата .

Валерия  скрих се,изпокрих се.Щях да емигрирам,ама ... отлагам процеса с една - две години.Ходих за 3 дни до Испания,че нашия татко е там и се бях затъжила  Confused Толкова е хубаво в тая държава,толкова ми се живее там,обаче сама с детето незнам дали ще издържа  Confused

Сенди  Shocked и аз сомнамбулствам!!! Дай поне да сомнамбулстваме заедно  Crazy

Ще публикувам две снимки,които много ми харесват.надявам се и вие да ги харесате  Heart Eyes

Ако знаете колко неща исках да напиша,но всичко ми изкочи от главата.Много постове изчетох и всичко ми се смеси.
Лека нощ на всички  Hug

# 124
Мери  Hug
Момичета,мъжа ми видя тези две снимки веднага като се прибрах от родилното.Не ме питайте защо,но бе убеден ,че дъщеря му е и на двете Laughing
, .За тези които не познаха първата кукла ще дам жокер, "+500 (+700 е ама махнахме 200 заради боди и памперс, и от срам) и +2см, тотал 10.400/74см" Joy
За съжаление,напълно мое,се оказа че нямам снимки като бременна Embarassed ConfusedЕто това е Ани на 15 минути ,тук е на около 20дни .
А ето я сега Дано не прекалих много Embarassed Hug
Голдънче,за Дактарин след АБ- Peace,а Ани също така пищи и помрънква насън.Поне при нас е от зъбките.Като няма зъборастеж си спи като къпано бебе  hahahaсигурно защото е точно такова Wink
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.
Изабелко,радвам се че се завърна.Айде не мерсим-Испания по натам!Тука си те искаме HugСори ама сега едва гледам утре ще видя Еви и тати.А другите са ...бижу.Прекрасен простор и синева.Ммммммммммммм размечтах се.
Мирка ив., Hugединствената причина да не сме цялата година с елха е,че нашата е голяма и нЕма месТо hahaha-ама почти всеки ден обяснявах "Да бе мамо на мансардата е,прибрана- не ни я е взел дяда Коледа,той е добър не прави такива работи" hahahaАма не си спазих обещанието,да я украсим предната Събота.Затова пък вече си купих Коледно човече и ми стои на масата с голяяяяяяма свещ.Ех обичам Коледните празници Hug

# 125
Избелко радвам се че се разписа!
Кас  Hug (обезводних се заради теб)
сега ще разровя и аз за снимки с прилики
Емма на месец http://www.bgphoto.net/photos/673/o633412278727812500.jpg
 и Ива на месец http://www.bgphoto.net/photos/673/o632396143924218750.JPG

Емма на 7 месеца http://www.bgphoto.net/photos/673/o633574619474843750.jpg
и Ива на 7 http://www.bgphoto.net/photos/673/o632550863061875000.JPG

Емма http://www.bgphoto.net/photos/673/o633574625645937500.jpg
Ива http://www.bgphoto.net/photos/673/o632567246662812500.jpg

Уморих се, много ровене иска това.
Сладки сънища!

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 01:56 от Мери

# 126
  • Варна
Я от кога не се е случвало едновремешната традиция, Мери последна вечер, Лейди първа сутрин  Mr. Green Мери  Hug Приликите са уникални. какво правите бе хора, ние със сестра ми нищо общо нямаме.
Честити месечинки на Симона woman_s, На Калоян на Пухи и на Стефан на Виви.Да са ви живи и здрави!

Кас, Изабелка, Вал, Мери, Доти принцесите ви са прекрасни. Сладуранки, Пу пу.
Ави, Сенди за завиждане сте от следобедните, по точно дневните дрямки на бебоците. Аз пък какво се оплаквам, да му мислят майка ми и мъжа ми вкъщи, аз нали съм на работа  Mr. Green
ааа83  Mr. Green нищо че нямаш много за писане записвай се, каквото ти дойде на ума, нали за това сме тук.
Голдънче Ники много повече харесва кухнята от другите там пюрета и т.н. Пробвай те, съветвам. За помпичката аз имах, но не съм я ползвала, доки ми каза да не човъркам много с нея, заради лигавицата, даде ми капки, които като пръснеш и всичко си изтича, ама и ние за късмет сополи сме имали един два пъти малко.

Ние сме готови за прощапълника в неделя  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=STPMRrZhz9U

# 127
  • Варна
Добро утро на всички.
Влизам само да честитя днешните месечинки и да кажа,че Ники е страхотен.Размечтах се кога и Свилка ще проходи.
Повече не ми се пише.Надявам се да няма сърдити които не съм споменала. Hug

# 128
  • Пловдив
Добро утро!!!

Ето едно кафенце,пари пари..

Влизам само да честитя месечинките на големите сладурковци

Цар Калоян    Стефко и Симона

Бягам,че ме  ще ходим на гости

# 129
Жаси,мина ли операцията на баща ти?Дано ако е минала всичко да е наред с него, а ако не е -да мине като по вода и бързо да се възстанови Praynig
Бубе,Мери кво стана с джакпотите бе? Rolling Eyes Praynig
Честито на Цар Калоян,Стефко и Симона

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 09:32 от Кас

# 130
Добро утро!
Честита месечинка на Калоян, Стефан и Симона! Да растат здрави и послушни дечица!
Много са хубави снимките....Изабелка, твойта кукла наистина е одрала кожата на баща си Peace то и без бебешките му снимки приликата е поразителна.... Flutter
Еления - как сте днес, оздравявате ли... Hug
Марти - разпиши се бе мила...пусни едно бремелинско коремче да изплакнем очите.... Laughing

Аз помпичка ползвам от тези обикновените...друг е въпроса, че Габи като я види и пощурява, не ми дава да я доближа и аз реших проблема по друг начин....Научих я да прави муси-муси  Wink  а аз действам бързо със салфетката...

Слънчев  и успешен ден от мен!

# 131
Здравейте момичета! Heart Eyes
Ние се прибрахме в неделя вечерта от свекърите  - бяхме там 2 седмици.И нямахме интернет там , имат лаптоп , но не искат да си прекарат и това си е....и сега ми трябваха ми 3 дни за да прочета старите теми.Много се радвам, че настроението е ведро в нашите теми. Hug
Честити месечинки на всички бебоци!Честито на всички с поводи!!!  bouquet
Много се развълнувах, като видях как щъка Ники!Честито и на другите проходили Камен и  Анна !!!
На всички болнички бързо оздравяване!!! Praynig
Аз след 2 седмици се връщам на работа, а кои ще гледа малката ми принцеса още не се знае newsm78 В събота да же ходихме на пазар и си купих 2 костьома - да си имам нещо ново за работа.Сега в петък пък сме на банкет в Парк хотел " Москва" и за там ще трябва тоалет, но аз вече съм го приготвила. Laughing само да видим дали моя съпруг ще се навие той да преспива малката ни кукличка.
Нашите февруарчета са страхотни, а вие какви чудни булки сте - Златомира и  Сенди!
Бубенце - твойте принцеси винаги ми пълнят душата , като ги видя ( та дори и само на снимка)!
Вал - на всичките ти постове се смея на глас.Смехът е здраве -  Heart Eyes !
На всички много хубави мигове и един страхотен ден с техните слънчица!!!А на тези които са на работа - лека работа и приятен ден!!!  Hug Hug Hug

# 132
Честити месечинки на Стефко,Калоянчо и Симонка!!!

Хубав ден ви желая,после ще пиша повече ако ми е добре,че от вчера кръвното ми е много ниско и ми е зле Confused
 lovekiss lovekiss lovekiss

# 133

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ на КАЛОЯН,СИМОНА й СТЕФАН... Hug Нека винаги са здрави,щастливи и слънчеви деца...Обичайте ги многоооо.. Heart Eyes Heart Eyes

КАС..и ти ще разбереш като спечелим с МЕРИ.. Hug  Mr. Green
БЕНИ Ф ...добре дошла отново  Mr. Green Благодаря ти много за комплиментите...Ти няма ли да сложиш снимка  да ви видим newsm78
                              LADY V..браво на вас..да е все така смел и лъчезарен Ники.. Hug
                                                   МЕРИ.....много са еднакви брейййй #Crazy Невероятно,но факт... Heart Eyes Heart Eyes

Лек ден на всички и се пазете...
                                                                                          Целувки...  bouquet

# 134
Голдънче, Сенди,  Hug!
Тук съм и ви чета, но почти не ми остава време за нищо.  Tired От днес децата ще са при майка ми, на финалната права съм, в събота по обед заминавам за Свищов. Сигурно ще се върна чак в четвъртък, защото изпитите са ми следобед (последния е в сряда). Имам 4 поредни изпита и за 4 дни не знам как ще смогна да преговоя материала. Там може да се пробвам да се включа - поне обещанието е да имаме интернет (таксата ни и това покривала  Crazy).
Иначе ми излезнаха оценките от казусите - по Микро и макро и по Основи на управлението имам 6, а на Счетоводството - 4. Последното е кофти, защото много разчитах да ми пишат една тройка на изпита заради казуса (50% от оценката), а сега е много на кантар положението - ще зависи как ще се представя на изпита. А хич не ми се задълбава в тия сметки...
Децата са добре. Маги още е подсечена, с променлив успех редуваме какво ли не. Сега е със Судокрем, има временно подобрение, дано да се оправи. Иначе другата седмица ще я водя на кожен. Със сигурност е алергия и не мога да разбера какво я предизвиква. Имам съмнения за пампите  Thinking.
А между другото - вече съм с черна коса, докато кълвях учебниците ме хванаха нервите и взех, че се къносах (това така ли се пише  newsm78) Embarassed.
Отивам на разходка.

Общи условия

Активация на акаунт