Отговори
# 135
  • Варна
Евелинка лесно минава, споко ще се справиш  Hug И ние сме на Судокрем, май също има подобрение, иначе и аз в чудо вече се видях с това дупе, какво ли не пробвахме...........
Бени добре си ни се завърнала. Как така не знаеш кой ще гледа принцесата  Thinking
Жани да кога е операцията мина ли, как е положението?

# 136
Вие нямате умора... кога бяхме на предишната тема, кога тази стана 9 страници...  Thinking

Роси, Бубе, аватарът ми е снимка, която мъжът ми ни направи на морето. Ето я голяма -
Снимана е контражур, а аз само оправих нивата и контраста във ФШ (но и съсъ всеки друг редактор става). (Подобни силуетни има много правени, струва ми се)  Радвам се, че ви харесва! Hug
Момичета, един съвет от мен - когато правите репродукции на снимки, използвайте дневна светлина, за да няма полтъргайсти  Misc Ghost Най-добре е да нагласите снимката и фотото на маса като използвате светлината от прозорец, нагласяте на макро режим и снимате със самоснимачката, за да не мърдате фотото след като е нагласен фокуса.
Мисля, че Лора току-що откри земното притегляне... всичко лети към пода...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора. Мисля че ви бих!  hahaha
Евелинка, успех на изпитите!

# 137
  • Варна
Само влизам да кажа,че операцията още не е минала.Днес ще се разбере за кога ще е.Опитаха се да направят всичко възможно да мине без операция,но не стана,затова и се забави.Когато разбера ще ви пиша да стискате силно палци да мине успешно.Благодаря ви момичета. Heart Eyes

# 138
Благодаря за честитките!  Laughing Да взема и да почерпя:

Да не са ни уроки. Добре ли ви подлютих? Joy Joy Joy Сега и истинската почерпка:

Честити месечинки на Стефо и Симона! Здраве преди всичко!
Аз се заразих от примера на Лейди и Готика - ще смъквам коледната украса. Голямо  Hug на всички, че съм преобърнала къщата нагоре с краката.
Пет нови отговора. Asol, много хубава снимка! Жани, стискам палци и аз!

# 139
Здравейте мацки!
Благодаря на всички,за поздравите и че питате за здравето на Стела Hug
Слава на Господ се разминахме много леко Т не е вдигала изобщо,още на същия ден я свалихме и от тогава си е добре,вчера беше много вечела, будна и мнооого активна както обикновенно Laughing.Ходихме в парка ,беше много топло и пълно с колички.Мойта направо откачи Crazy,ма то не беше радост и чудо!Голяма игра падна,усмичката и не слезе от лицето(чак си мислех,че ще и се схване лицето Mr. Green)Наистина не съм я виждала толкова щастлива.Минахме през люлки,катерушки и всякакви там детски занимавки,Събирахме шума(даже хапнахме малко Embarassed)голяма игра му удари. Дойде ред да тръгваме ,е като му дръпна един реввв....Аз бутам количката,а тя се върти и усуква и гледа назад ревейки..стана ми мъчно и завъртях обратно ...отнесе госпожицата още 1 час игра. Аз малко без кръст и колена останах,ама нищо....
Четити месечинки на Калоян,Стефко и Симона!  bouquet
Ето малко прилики и разлики пак EmbarassedМалко ги пообработих вече Sunglasses
И ми кажете на кого от двамата прилича повече,защото всички викат,че на татко си ,пък аз не вярвам Naughty

smile3532 ха-ха-ха,Нещастник!Дори са му объркали името на тортата smile3532 Той е Делян
ЦУНКИ ОТ НАС И ЛЕК ДЕН!

Леле 4 отговора Crazy
Пухи,мммм за чесанчето,подправям всяка манджа с него мъжо ме научи ,че това е противогрипна ваксина и сега ела да ни видиш Embarassed

Асол,страхотна снимка!Тя е хубава,не от ФШ,а защото сте на морето Sunglasses Blush

# 140
  • Sofia
Пух, какво ни гости с този чесън, ще каже човек че за вампири ни мислиш.  Laughing
Хайде да са живи и здрави месечинките Симона, Калоян и Стефко!   bouquet
Ще си чопна аз от сухото за вас оставям листата и суровите зеленчуци.  Mr. Green

Изабелка, страхотни снимки, прати ме в едно друго време, с едни други емоции.  Grinning
А снимки няма нужда да слагаш те с баща си са като еднояйчни близнаци, една майка ще кажеш, че ги е раждала, хайде второто твоята кожа ти пожелавам да одере.  Laughing

Мери, Емичка и Ива и те страшно много си приличат, сладурки големи са!  Heart Eyes

Кас, ама Ани много дългокрака бе! Heart Eyes То като няма зъби, крака да има!  Laughing

Лейди, много ти е сладък помощника!  Grinning

Евелинка, стискаме палци за изпитите, ще се справиш, сигурни сме в теб!  Grinning

Ави, пий айрян със сол, много помага. Аз цял живот съм с ниско кръвно и ходя като свален самолет, само това ми помага, дано бързо ти мине.   bouquet

Бени, все ще се намери кой да гледа Таничка не бой се.  Grinning

После пак, че все още си търся главата станали сме в 5 и все още не сме много комуникативни.  Mr. Green

Еления, вземи им повярвай пък ти на хората дето ти го казват, прави са!  Laughing

# 141
  • София
Честити месечинки на днешните ни сладурчета - Цар Калоян, Стефи и Симонка.

Ей страхотни прилики. Като си взема снимките от майка ще ви покажа и нашите.

Лейди
чакаме от питката.

Евелинка
успех на изпитите и покажи ни новата прическа.

# 142
Добър ден мили дами  bouquet
Първо честити месечинки на всички!!!! Няма да изброявам да не пропусна някой.
Честито и на всички празнуващи с или без повод  Mr. Green
Такаааа, при нас нищо interesting, само това,че преди 3 дни ни изби и трети зъб - горе дясно. А, и новата магария дет сме я научили и демонстрираме постоянно е че се изправя сам в кревата и почва да шета около него и да се надвесва #Crazy Та в този ред на мисли да питам мамите дет ползват това креватче как решавате въпроса с надвесването защото като гледам има още 2-3 см. и ще има безмоторно летене на ламината. Ей, го и сега нещо Фърля от леглото...Татето отиде до Бриколажа да купувал летва да кове в/у решетката ама не знам дали ще стане.
В петък ходих на контролен АГ при гинето дето ми следи бременността в Токуда и като ги видях в чакалнята дебелите бъдещи мами, коя за тонове, коя за предродилна, и така ми стана едно мъчно по тези времена, че ми се прииска вече да съм бременна пак. Та не се стърпях и питах доки колко време след секцио може пак да забременявам и тя ми каза 2 год. Тя едната мина вече кажи речи, та ще видим  Whistling Thinking Crazy
Искам да кажа на софийските мами че сме много доволни от кухнята на Хер бебе. Малкия омита всичко за норматив. Той си ми е ящен де, пу-пу, но пюретата и кашите му бяха писнали и сега с кухнята е екстра.
И аз съм на пънгара с ученето, че ме чака държавен януари, а съм до под кривата круша. От 50 въпроса конспект за 1.5 месеца съм развила 7 Embarassed Да не говорим че 80% от въпросите не знма от къде да ги взема, щото така е направен самия конспект, че ...#2gunfire #Cussing out #2gunfire
И да ви кажа най-накрая след цифра време се реших и пуснах поръчка на Ла редута и сега съм в очакване Flutter
Оффф, исках още нещо да пиша, ама изфирясах. Ай кат се сетя ще допълвам.

Вал, специални благодарности  bouquet  bouquet  bouquet

# 143
  • София
Добро утро! Hug
Вал, за пъпките бях решила,  да взема натривки  , че ми приличаха на стафилококи. Shocked Днес, обаче за моя радост, пъпките са позавехнали, тъй като вчера я намазах с вълшебния чаевец. (Роси, Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes)
Дени, благодаря ти мила за отговора! Ще ти звънна след малко, ако прочетеш тези редове. Hug
Благодаря ви момичета, че се интересувате. Ако има нещо ново, веднага ще споделя с вас! Hug Heart Eyes
Изабелке, много готини снимки, а как са ми познати само..... Heart Eyes Hug Как е Евичка?  Rolling Eyes
Честити месечковци на всички! Hug  bouquet
Помпата дойде, изглежда надеждна, освен, ако не засмуча Вал съседите под нас. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Асол, уникален аватар! Peace
Мисля, да се освободя малко от напрежението, като отида до Великобритания  - хем на гости, хем да опустуша (така ли се пишеше тази дума Embarassed) магазините за детски, а и не само такива дрехи. hahaha Това го замислям в дните преди Коледа, т.е. между 15-22-23.12`08г. Да видим дали ще имам успех.... Rolling Eyes
Чао от мен засега! Hug

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 11:33 от GoldenEyeful

# 144
Първо ЧРД на Йолинка макар и със закъснение   bouquet!
 Драгонче то си е за ядове ама не си го слагай на сърце  Hug.
Голдънче не е невъзможно да са от АБ пъпките и при Давид ги имаше, но позавехнаха. Добре че и при вас са се оправили.
За плача нощем обикновено при нас значи "It's dinner time!" (Време е за вечеря!). При Давид вечерята е с поне 3-4 десерта от кърма през нощта  Joy.
Помпичка ползвам на Камера, но съм чула само добри отзиви за тези, които се вкл. към прахосмукачката.
Мария М ако си късметлийка като мен ще си вземеш изпита и аз не си знаех всички въпроси ама на държавния имах 5 миналата година.
Евлинка браво за хубавите оценки.
И не на последно място - Честити месечинки! Да са здрави и засмени бебоците!
Пух интересна почерпка  Wink доста нестандартна  Simple Smile.
Аз отивам да плета ръкави. /като приключа ще ви покажа за що иде реч/.

П.С. Забравих! СТРОЙ СЕ ПРЕБРОЙ СЕ - колко беззъби бебета като моя юнак останаха  Laughing? Ама какво ли се чудя. Като знам, че пъпчето му падна на 18 ден. Изписаха ни от болница след раждането на 7 ден. Още не може да ходи, да се изправя и т.н. , при нас всичко става баааавно  Wink.

# 145
Мария м, и ние сме с тази кошара дааа,и ние така шетаме,всичко що е на ракличката се разчиства я на земята,я в кошарата,където полети -там CrazyАз още не мисля,че може да се провеси и да падне Thinkingно пък знам ли какво може да и хрумне Thinking...добра е идеята да сложите предпазна дъска Peace
Вал Crossing Arms
Джойче,споко, ще се озъбите и вие някой ден Hug

# 146
Elenia, на тате си е момичето. На следващото се постарай повече Wink
Голдънче, ти не гледаш ли "Сексът и града" - на пазар се ходи с приятелка (съфорумка).
Изчезвам, един кисел и все още беззъб мъж ще яде пащърнак с пуешко и ще спи. По-късно ще надникна да видя изненадата - Joy само по ръкави. Заинтригува ме.

# 147
  • София
.....Голдънче, ти не гледаш ли "Сексът и града" - на пазар се ходи с приятелка (съфорумка).
......

Мама Пух, записвам отсега! Mr. Green Първата знам коя ще е, направо я записвам - казва се Валерия, познавате ли я? Mr. Green Втора е разбира се - Пух, останалите са..... Whistling
Вал, отсега те предупреждавам, аз от единият край, ти от другия, че няма да останат дрехи.  Crossing Arms Както имаме по две моми..... Whistling ooooh! Grinning

Grinning Grinning Grinning

# 148
  • София
[
Мама Пух, записвам отсега! Mr. Green Първата знам коя ще е, направо я записвам - казва се Валерия, познавате ли я? Mr. Green Втора е разбира се - Пух, останалите са..... Whistling
Вал, отсега те предупреждавам, аз от единият край, ти от другия, че няма да останат дрехи.  Crossing Arms Както имаме по две моми..... Whistling ooooh! Grinning

Grinning Grinning Grinning

И аз, и аз Grinning Grinning Grinning Мен ме оставете по средата, в магазина на Next Grinning, пък и аз няма да съм ви конкуренция, ще купувам само мъжко Mr. Green

# 149
Еленийка,за мен Хубавела прилича на теб newsm78,има нещо татково-ама тез очи като палачинки са същите като твойте.И не се подигравай така на човека за тортата-ще земе да се засегне и на второто и очите даже няма да са като твоите hahaha
Мариа_м,на моя приятелка децата са с 1г6м разлика-първото е секцио,второто нормално.Няма невъзможни неща Hug
Вал,заплес съм признавам Embarassed,но бой няма да ядем NaughtyВсичко е съгласувано hahaha,казах ти аз.А дългокраката мома ще я гледа баба #Crazy,или тя нея Joy Heart Eyes
Не мога да разбера кво се хвалите с тез беззъби усти newsm78,я има ли друг като нас Еднозъб от 2,5м.,така чи Изидка ако на всички беззъби им излязат зъбите преди на нас втория-да знаеш,че ще кандидатствам за ченето.Тъй де,поне ще има де да се захване hahaha
Мери,ти остави приликата,ами може ли Ивата чак пък толкоз да не и се промени физиономията?!Само сега е обградена с къдри и зъби-същата! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт