Отговори
# 150
Да са честити месечинките на Симона, Стефан наш и цар Калоян! Да са ни здрави и усмихнати дечицата! Hug
Жани стискам палци! Praynig
И на Евелинка също!
Еления, на Нещастника прилича куклата ти Simple Smile
Аз съм с подута буза, тръпне ми леко един счупен кътник, но болка няма  Thinking, дано не се подуя повече, пък и дано не заболи!
Не знам как да си намаля снимките, взела съм си ги директно от бгфото, за това утре ще ги махна че са безобразно големи.
Кас, казах аз, нагласа имам за 2млн, а джако е към 1.5 в момента.
Хихих, много е готино да си имаш казан  Mr. Green, излизаш за 30сек и няма боклук, и идват ти го взимат от двора да го изпразнят, ехеее  Whistling  Joy А в блока все се молих на Иво или Тян да ми вземат торбите  Tired
Не знам какво точно направих, ама Емма от вчера пие вода  Rolling Eyes, е по 10-20мл, ама пие, дърпа и гълта.
Айде влизам в банята че да тичаме навън, слънчево е, макар и ветровито.

# 151
Благодаря ви момичета!
Мери - дано ти мине зъбобола и отивай на зъболекар. Whistling
Ави - дано се оправиш по- бързо, че е гадно като не се чувстваш добре. Praynig
Евелинка - успех  на изпитите!
Еленийка - и на двамата прилича - но очите са твойте!
Жани - бързо оздравяване на татко ти!!!
Ние имаме вече 8 зъбчета, и в момента даже зъби ни никнат венците подути и през 5 минути се буди.
Лейди и Вал - благодаря ви за загрижеността - ами аз бях решила да си пусна отпуската до нова година и след това мъжът ми и майка му до годинка да е гледат , и след това най- вероятно до септември частна ясла и след това ако ни приемат държавна.Сега понеже се налага да се върна по- рано на работа, казахме на свекърва ми, но тя си прави пасове , и накрая като си тръгвахме ни казаха, че ако сме я били изпратили Таничка там щели да е гледат, иначе тук в София не иска да дойде.И сега ми оставя вариант за този 1 месец докато проходи  хубаво за да е вземат на частна ясла детегледачка или мъжът ми да взима отпуска.Ох, а ако знаете колко ми е криво, не мога да ви опиша.И същевременно искаме да се преместим до Нова година и в новия апартамент и сега имаме майстори и там ремонт и пак купуване на мебели....въобще имам чувството, че този динамичен живот ще ме съсипе.Искам да се насладя на майчинството само, но уви - дай боже с втората бременност!

Бубе - обещавам и снимки да пусна, но незнам дали ще е днес.
Голдънче - това с разпускането и на мен ми харесва такова разпускане . Laughing
Хубав ден!!! Hug Hug Hug

# 152
  • Sofia
А да бе не ми говорете за шопинг на мене, че много малко ми трябва.  Crossing Arms  Mr. Green
Коледата ми е планувана точно поради тази причина отдавна и ще е в Пловдив, далеч от Мол-овете както казва мъжа ми.  Laughing
И на всичкото отгоре съм отворила точно сайта на Next и умувам пред поредния космонавт дали да го купя все едно ще я пращам в космоса тази моята дъщеря.  Mr. Green
Ау, какви мухи ми вкарвате, много ми е слаб ангела на мене, набарахте ми ахилесовата пета, не ви е срам!  Mr. Green
Имам една приятелка с която сме си обещали, че като поотраснат малко децата ще се заредим с няколко чувала Корни и ще преплуваме океана за един хубав шопинг, понеже тя има фобия от полета ще и бъда верен другар и ще ходя с нея при акулите.  Mr. Green

Мери, понякога нещо толкова малко може да значи толкова много, нали?  Laughing
На мен мъжа ми ми прави все забележка, че не били казани ми били кофи.  Mr. Green
Снимай имението и пусни да му се порадваме и ние и вземи кажи какво и колко яде Емма час по час, че съм се заканила да те питам отдавна. Честито ви въвеждане на водата, ние още се мием с нея само.  Laughing

Бени, аз при така поставени условия бих взела жена да я гледа, какво значи там да я заведеш, не стига че ще ти е тъпо че я оставяш като цяло ми остава да не я и виждаш дори и само вечер и ще се побъркаш.
Спомням си първия път като оставих каката на майка ми да я гледа и отидохме на море, ми сметката ми за телефон беше повече от хотелската и от самата почивка като цяло.

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 14:56 от Valeria

# 153
Златомирка, за 120 см. ни я продадоха. Изкуствена е! И аз много обичам да мирише наелха в стаята, ама ме е жал за дръвчетата. Най-много няколко клонки да отчупим, за аромат просто....Иначе капе, да, и боклук доста става.
Доти - разкошни снимки! И давай с елхата - така си удължаваш празничното настроение!
Вал, ще видим кой пръв щше я махне украсата - че ти за Великден - пак добре.... дали и ние?!?! Embarassed
Февруарке, чакаме да видим кой ще изненадаш! Много хитро си го измислила!
Излизаме, после ще дописвам и дочитам.

# 154
  • София
Честити  месечинки   Hug    bouquet..леле, Пухче, насълзиха ми се очите с тази почерпка hahaha
Еленийка, на баща си прилича, въпреки че цветово си я решила ти Laughing
Ехо,  Веручка, само Вал и Пух ли ще вземеш Crossing Arms, аз тогава се хващам със сватята под ръчичка (Танче Wink ) и се мушкаме дружно в Next-а..хем няма да си пречим, че аз ще търся също за женско Laughing
Мария_м, аз имам подобна кошара, но като не ще и не ще това дете да седи вътре, хич не мога да ти дам адекватен съвет, но това с дъската ми звучи добре Thinking
Джой, на ръкоделие ли си се отдала Thinking?
Кас, да ти кажа такъв друг случай като вашия не съм срещала hahaha...сигурно има, де..да си кажат. Дано избие скоро и втори, защото все пак съм чувала, че има дечица при които липсва изцяло зъбен зародиш Thinking
Мери, оправяй се! Дано не е нещо сериозно! А, иначе моя мъж е възпитан от майка си (Господ здраве да й дава на тази жена Praynig), че жените в къщата боклук не изхвърлят Peace. Знае си човека и си го взима всяка сутрин надолу като слиза за работа...а и още нещо- пак само мъже пускат прахосмукачката Joy. Не че не ми помага и с всичко друго но тези 2 са постулати. Ей, мами на момчета, много е важно какво правите сега и как ги възпитавате тези мъже. Един ден, дай Боже, ако и аз имам момче, ще взема пример от свеки във всяко едно отношение с него Peace
Бени, дано скоро се поотпуснеш и се наслаждаваш на радостите си в новия дом, без да те върти този вихър все!
Ние се върнахме от разходки преди малко и бебенцио още спи в количката. Въпреки студеното и "бръснещо" време ние пак си излизаме и не пропускаме, защото е важно да се аклиматизира, че как ще караме зимата и гриповете, ако сме кекави Rolling Eyes
Ох, все забравям- Доти, тази Кари е омайна просто Heart Eyes. Радвам се, че ще сте на корицата, за да видят всички колко е хубаво февруарчето ни Hug
А февруарката, която ще прави изненада, няма ли да се издаде най-после! Thinking

# 155
  • София
Да се разпиша сега малко по-подробно, че одеве нямах време, ама викам да не изпусна шопинга Mr. Green

Да са живи и здрави Калоян, Стефко и Симона Grinning Пух мерси за почерпката, но първата част я пропуснах Mr. Green

За кошарите исках да кажа- ами без да искам да вкарвам излишно напрежение и драми бих ви посъветвала тези, които имат нива да свалят на най-долното ниво. Камен не може все още да се надвесва над неговата решетка, но преди около месец, се събудил, не знам как точно, но е сритал завивката на куп, покатерил се е, явно набрал достатъчно височина... и го намерих на пода, ревящ и хълцащ. Тогава не споделих, че едно че ми беше много гадно, идеше ми да се взривя, и второ предполагам много от вас ще се притеснят за своите деца. Камен не стои изобщо, дори и минута, в кошарата си, само спи там. Иска ми се в най-скоро време да го науча да се изсулва с дупето напред и ще отрежем едната пръчка, за да му направим дупка, откоято да слиза.

Ние все още сме с майстори, бяха обещали до вторник, сега обещаха до утре вечер да свършат. В събота и неделя отиваме в Пловдив, канени сме на детско парти.
Не знам коя е февруарката с чашите, но аз вече поръчах и са готови, утре ще ида да ги взема, дано съпругът ми не прочете, че едната е изненада за него. Като ги взема ще снимам и ще пусна в снимка в нашите албуми, за там паролата не я знае Wink

# 156
И аз, и аз Grinning Grinning Grinning Мен ме оставете по средата, в магазина на Next Grinning, пък и аз няма да съм ви конкуренция, ще купувам само мъжко Mr. Green

Браво бе, аз Калоян в роклички ли си мислиш, че ще го издокарам Naughty
Бени, стяга ме сърцето, като те чета. Опасявам се, че ще изпадна в абсолютно същата ситуация през януари. Класирането ще стане ясно още през юни, така че с теб ще знаем дали от септември сме се уредили с ясла. Много се надявам, защото с частна ясла ще ми се напукат петичките.

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 15:44 от Мама Пух

# 157
  • Sofia
За кошарите исках да кажа- ами без да искам да вкарвам излишно напрежение и драми бих ви посъветвала тези, които имат нива да свалят на най-долното ниво.
И аз без да всявам смут да кажа същото, каката ми е падала няколко пъти така като единия на милиметри и беше главата от металния радиатор, да чукна на дърво малкия дявол все, но парен каша духа и Ева до сега в кошарата не съм я слагала да стои, именно поради тази причина купих и кошарата за игра там няма как да се прекатури.
При нас не завивка, а си трупаше играчки и се качваше отгоре и така се прекатурваше, внимавайте момичета само това ще ви кажа, иначе всеки сам преценя как да си гледа децата, но аз съм се напатила и настрахувала в това отношение и такива гледки не искам да виждам повече никога.

Като мине изненадата със снимките и аз искам да знам, че ми стана любопитно.  Blush

Ах, Пух каква свекърва си бе, за снахата не помисли ли?  Laughing

# 158
Ефросинка,слава Богу  Praynig поне за този точно зъб,втория долен преден.брейййй има ли такова животно Hug си имаме зародиш.Ама пущината му недна-прозира от 2 месеца и ми върти мозъка ,обаче тц...здраво се е заклинил на топло във венеца и не ще и не ще да помръдне #Crazy
Чара,сега като чета как милата си си примълчала -ами то ние напоследък толкова пъти все падаме оттук оттам,че не споделям щото знам ли newsm78ще вземе някой да сигнализира в Закрила на детето и да ми го вземат Crossing Arms WinkСнощи цялата къща порядъчно заспа,а аз като караконджул /Пух надушила си ме и заради това ги пробута тия чесъни нали Thinking Joy/,заспах чак в 4,00.И понеже великото спане продължи до 6,00 когато се хранихме и после пак до към 7,30за да събудя каката за градина,към 8 съм задрямала -а тя Еднозъбка да вземе докато си играе на спалнята /там спахме двете снощи/ да падне.Мале кака бързо се разсъних.Ощя ми се и сън и всичко.Ама днес е особенно кисела и пищи през половин час.Което ме навежда на мисълта,че или ще изгубим ченето в неравна битка Wink-или се светна ,че утре семейно ще я изоставим на бабин дом.Айде стискам палци да е първото. Laughing

# 159
  • Варна
Мен с първата кошара от това ме беше страх, сегашната високичка, ама аз му дърпам ципа и го уча да слиза вече. От диван вече знае как, поглежда и се завърта да слиза  с дупето надолу много смешен, не винаги успява, ама се опитва поне. Иначе от кошарата на земята за сега не смятам, че ще падне, ама при нас в леглото скоро го очкавам Mr. Green Иначе сутрин като стане почва да ме замерва с каквото намери в кошарата  Joy
Пухче почерпаката достойна за времето  Laughing

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 16:15 от Lady V

# 160
Ах, Пух каква свекърва си бе, за снахата не помисли ли?  Laughing

EmbarassedУпс!

За кошарката засега съм спокойна. Калоян още не се сеща как да се повдига, но за сметка на това е открил как може да се люшка и какъвто е дундьо може да си свали горното ниво сам. Чук,чук на дърво. Не се е сетил като Ники да си изхвърля играчките, ама аз го замерям редовно. Като се размрънка сутрин, печеля още половин час в леглото, като му вадя играчки от една платнена кошничка до възглавницата ми и ги пускам в неговата кошарка.

# 161
  • Бургас
Честито на днешните ни месечинки цар Калоян, Стефчо и Симонка.
Да се разпиша докато малчо още спи.Нашата кошара е от згъваемите и е на най-долното ниво от мига когато му видях кракът и ракатата да се набират от едната страна на кошарата още преди 3-4 месеца я свалих.Относно възпитанието на нашите малки момченца подкрепям мнението на Ефросинка с две ръце.
Евлинка успех с изпитите сигурна съм че ще се справиш
Жани дано всичко с баща ти мине добре .
Бени това е много гадно ино и аз мисля че е по-добре да си вземеш гледачка поне да си я виждаш вечер.
Ави как е оченцето на малката, оправя ли се?

# 162
Eй, това с кошарите наистина е кофти ситуация, но нашата ми се струва достатъчно висока и не слагам нищо друго освен едно одеяло с което е завит. Всякакви играчки и подобни са извън нея. Така или иначе  там стои само ако съм в тоалетната или му приготвям вода да го мия, т.е 2-3 минути, за повече не ми позволява.А иначе вътре изглежда ето така
http://www.flickr.com/photos/23037362@N06/3010312240/, не ми се вярва да може да се изкатери.

Днес се събудих в 10:30, а бебето ми още спеше Laughing Щастливка съм нали, не мога да си представя ако реши някой ден, че 7 часа е добър час за ставане какво ще правя.Та в този ред на мисли, събудих се спомняйки си съня.
Чара съжалявам, дори не те познавам, но заемаше главната роля. Та сънувам си аз Чара, цялата намазана с някакво масло за тяло и увита в найлони лежи на един диван и си почива Laughing На въпроса ми, дали това е някаква процедура за отслабване ми отговори "Не, имаме годишнина от сватбата и се разкрасявам за мъжа ми" Е сега ако ми кажеш, че наистина имате някакъв повод и наистина се разкрасяваш, ще си помисля че притежавам някаква дарба Mr. Green  Лудостта граници нямало...доживях и аз да сънувам, ами то доскоро не можех да заспа, какво остава време и за сънища да ми остане.
Някой беше споменал, че ще идва към Англия скоро време. Голдънче май ти беше, само да кажа намаленията започват от 26.12 и настава една пълна лудница по магазините. Хората се редят на опашки от 6 часа сутринта, и ако си спомняте серията от Приятели, дето търсиха сватбена рокля, ами не е само по филмите...едно към едно е и в реалния живот.Миналата година пропуснах, опасявах се да не ми нарани някой гордо изпъчения корем, а тази година ще пропусна заради Лео. Стига ми едно преживяване наскоро в метрото. Имаше затворена линия и всички хора се бяха втурнали към друга, тунели пълни с народ, по едно време ми се струваше че ще се задушим и всички ще измрем в адски мъки. Няма излизане от това чудо, сега ми е смешно, но какво преживях само аз си знам.
Ами толкова....не знам как успявате да пишете и отговорите на всички. Всички да се чувстват поздравени    bouquet

# 163
  • sofia
Я сега мамите, които ползват услугите на млечна кухня в София да споделят мнения. Писна ми с тея пюрета, както не веднъж съм писала бебо не яде и това е. До преди номера беше със здраво стискане на устата, а сега - с постоянно отворена уста, съответно пюрето се складира в устата и като се напълни всичко се избутва с езика навън и така го храня 100 часа, и по-голямата част разбира се отива в дрехите...
Искам да пробвам от другия месец, а от Нова Година - живот и здраве - си минаваме на държавната млечна кухня. С Галя бях супер доволна, дано да не са й променили качеството все още.
Благодаря!

# 164
Жани, стискам палци!
Мери,  Hug!
Момичета, благодаря ви! Много се надявам да си взема изпитите, на 14 сме на сватба и не ми се ходи на поправки на 12 и 13, не знам как ще смогна. А родителите ми са кумове на сватбата и аз искам да помогна и на майка.
Имам и много проблеми с дядо ми, възрастен е вече човека, с Алцхаймер, тежка история... Трудно е да го оставим сам, а пък моите родители работят, брат ми също, щеше ми се аз да поседя при него малко. На моменти си е напълно адекватен, но като изпадне в криза...
Сега съм толкова уморена, а трябва да сядам да чета, сигурно ще поспя час-два и после докъдето стигна. Най-много оставам до 4-5 часа сутрин, че после иначе съм неадекватна през деня и ме е страх като съм с децата, а и като шофирам.
За кошарката - аз я смъкнах още преди 2 месеца май, преди да преместя Маги в детската стая. Блажката ми е падал и съм наясно какво е, най-вече за майката  Crazy.
За детската кухня- взимах на Блажката и бях много доволна. Отказах се, защото мъжът ми ме прилъга да готвя и вече няма смисъл  Flutter.
Бени, и аз така си казвах, че с второто ще го раздавам по-кротко, ама не стана. Защо не потърсиш някоя баба около вас - има пенсионерки на по 60 години, които перфектно биха се справили и се възползвай от програмата на Социалното задължително. Ако те й плащат 240 лв. и ти й додаваш толкова детето ти хем ще го гледат у дома, хем ще ти е по-евтино от частна ясла.

Забравих да честитя на проходилите ни хлапета! Да са живи и здрави!
И също да ви кажа, че чета историите ви и гледам снимките ви с голям кеф! Като се върна и аз ще разкажа и ще покажа снимки. За приликите ни - ще ни видите - децата са ни одрали кожата - Маги на мен, а Блажката на Митко. Собствената ми майка обърка снимка на Маги с моя снимка  Wink!

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 17:17 от evelinar

Общи условия

Активация на акаунт