Отговори
# 210
  • София
Честито и от мен на днешните ни рожденници.
Явор и Али растете здрави и усмихнати деца. Имайте безгрижно детство и много много подаръци.

Естрелка тортата е страхотна - майстор си признавам.
Ще чакаме снимки.

# 211
Валерия,пращам го утре чистника,че днес е на градина и на английски следобяд Mr. GreenЩе ми го върнеш в неделя вечерта Peaceи прах може да бърше,оправя си леглото,сгъва дрехи,само да го науча да простира и да мие чинии и грешка няма да има LaughingА ти с този следолед ,дето си хапваш всеки ден как няма да ти се привиждат мелби с менюто на детската кухня hahaha Joy
Еми,то не й се случва на Мони за пръв път така да заспи на пода докато си играе Grinning и друг път го е правила този номер Wink

Мациписи,радвам се че се разписа,гледах снимки на Вики в албумчето преди няколко дни,много е пораснала куклата Heart Eyes
Драконче,как сте вие?Мъчно ми е като те чета Confused,споделяй с нас ако искаш,поне може да ти олекне малко Hug

# 212
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯВОР И АЛЕКСАНДРА. НЕКА БЪДАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НОСЯТ МНОГО УСПЕХИ И РАДОСТИ НА СВОИТЕ РОДИТЕЛИ.

Естрелка, честит празник мила!!!
Само информативно пускам линк към кухнята от която аз вземам храна за Анди. Доволна съм много, уговорили сме се в 10 часа да ми я носят и действително в интервала м/у 09:50 и 10:00ч. ми я доставят. Много са точни и храната е страшно вкусна, всеки ден от седмицата е различно месото - пуешко, телешко, риба, пилешко. Бях споменала, че не използват сол а в десертите има минимално количество захар, но пък винаги има пресен плод вътре, дали ще е круша, банан, ябълка важното е да има. От 1 месец взимам храна от там и никога досега не се е случвало да се повтори дадено ястие, докато в държавната кухня до нас е вярно на 2 мин. път ми е от вкъщи, но всяка седмица и ден яденето е едно и също, както казва Мирка три години едно и също ooooh!, готвят с олио и то в промишлени количества и отгоре плува един пръст мазнина, използват много сол и подправки. Не ми се понрави всичко това и записах Анди на частна и не сбърках.
Ето линка информативно, като гледам цените със Софийските кухни май няма голяма разлика.
http://www.1spoon.hit.bg/
За кошарката, и на Анди кошарката е този модел, но аз вече и за минутка не мога да го оставя вътре без надзор а да не говорим, че от табличката всичко се скрива. Аз имах глупоста да не взема матрака който се продаваше с кошарката ами да си поръчам друг, който е по-висок та да ми било по-удобно, еее познайте сега колко ми е удобно - като се изправи и решетката му идва до коремчето, само да се наведе и е доло Mr. Green
Момичета аз друго исках да ви питам, има ли някой който да има тази топка? Много ми хареса и ми се иска да му я взема за Коледа, но пак е доре да чуя мнение newsm78, не че не свикнах да пазарувам само по картинка Laughing
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4739
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора. Ееееееее
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 1 нови отговора. Еееееее де  smile3532

# 213
Честит ПЪРВИ Рожден Ден на Явор и Александра!!! Нека нашите ПЪРВИ Февруарчета бъдат много здрави, весели и щастливи, и да радват цялото семейство и най-вече мама!!!

Еstrella - много радостни моменти със съкровищата ти пожелавам, да те слушат и да те обичат. А тортата е много нежна. Семпла и изчистена. Поздравления.   bouquet

Момичета, искам и тук да ви пиша... Може би, по независещи само от мен причини, ще се наложи да се върна по-скоро от планираното на работа. И тъй като Алекс е твърде малка за ясла ще я гледа свекърва ми. Затова искам да ви питам, има ли някой който да е изпробвал от първа ръка програмата на министерството за "детегледачките" и по-конкретно, когато детегледачката е пенсионер. Как точно стоят нещата, кои документи се изготвят предварително, кои после и всичко останало....Знам че има специална тема по-въпроса, но оттам се обърках още повече като четях.
Много ми е тежко, даже си поплаквам като си помисля, че трябва толкова скоро да се разделя с малката ми красавица, но няма как. Не съм нито първата, нито последната. Ако остане това решение, тези дни ще го мислим и бистрим у дома, ще почна да ограничавам плавно цокитата през деня, за да останат само вечерните, нощните и сутрешните. Нека кърмещите мами които са се върнали на работа да споделят как премина адаптацията при тях. Hug

Мия миличко ангелче, честита месечинка и на теб, мъничка звездичке. Топли сърчицето на мама Галя, и се върни при нея скоро.

Спомням си, че преди година бях на работа, и бях страшно развълнувана от новината, за нашите първи февруарчета... Иска ми се пак да съм бременна и да преживявам такива емоции, ама няма повече. Кранчето е затворено.  Wink

# 214
  • гр.София, далече, далече на Запад
Честит Рожден Ден на нашите талисманчета Александра и на Явор!

Мила Еstrella, да са ти живи и здрави.Да станат умни и красиви за гордост на мама и на тати!

Жаси, Евелинка ще се моля за вас Praynig

# 215
-Явор! [img]http://www.aagiftsandbaskets.com/Images/BD012004.jpg[/img] -Александра!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!
Естрелка[/b],голям майстор на торти си-Браво на теб!Такива торти и най-добрата сладкарница няма!
*Ави*как да не си приличат децата?само като ги погледна в подписа ти си личи че са братче и сестриче Simple Smile
Виви и на нас ни подариха такова килимче-пъзел,много е готино,само дето на този етап не мога да го използвам за килимче,защото Хубавела го разчетиса,на малки парченца и сега има да го сглобявам до догодина CrazyИзобщо на последно време много подаръци имаме,сдобихме се с още 2 космонафта,но ще пусна снимки като ги изпера и исъхнат.Бабата се върна от почивката и тя донесе много подаръци,абе Коледата почти започна Party
Само дето буболечка пак отказа да яде,само на мляко си караме пак,което ме навежад на мисълта,че може да имаме ново зъбче Rolling Eyesпредния път,когато излизаха пак беше спряла твърдата храна Rolling Eyes
Алина,много са сладки гаджетата Heart Eyesзащо ще махаш снимките?
Мери и аз мисля,че Емма е твое копие,а Ивка,на Иво,а Тян го засичам рядко и не мога да определя само от аватара ти Rolling Eyes
Гледам за кухнята говорите.....лелеее ми то скъпотия до шия #Cussing out.....Май само при нас е free Thinking Стела яде само основното-ни супа,ни десерт,не че е лоша кухнята,просто тя е злояда,а сега всичко давам на кучето,а то не подбира,много се радва на детското меню Mr. Green

в темата бяха публикувани 5 нови отговора Joy
Драгонче,ние смятаме да минем по тази програма,а ако е пенсионер,няма никаква документация става директно,само трябва да иде въпросни до социалните и да заяви.
Майка ми разпита подробно,но тя не е пенсионер,и смятаме да назначим баба ми за по-лесно.

# 216
  • София
Да са живи и здрави Явор и Александра, много радост и гордост да носят на мама и тате Grinning

Естрелка, тортата е страхотна, поздравления, чакам довечера снимките с нетърпение Grinning

Честито и на месечинковците днес Grinning

Една въздишка за малката Миа...

Днес програмата ми е претоварена- така че ставам, лек ден от нас Grinning

# 217
  • София
Момичета аз друго исках да ви питам, има ли някой който да има тази топка? Много ми хареса и ми се иска да му я взема за Коледа, но пак е доре да чуя мнение newsm78, не че не свикнах да пазарувам само по картинка Laughing
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=4739

Ние имаме ето тази:

На мен ми харесва, на детето също. Издава различни звуци като имитира животните на бутончето и звуци от джунглата. Доста е занимателна, но все пак си е до дете.

# 218
Естрелка, честит първи рожден ден на Явор и Александра! Нека бъдат здравички и много послушни дечица 

Hug Hug Hug

.....
Една въздишка за малката Миа...
Днес програмата ми е претоварена- така че ставам, лек ден от нас Grinning

И аз така....

# 219
Да са ни живи и здрави!!!!!!!Весело изкараване!!!  Kissing Heart  love001
Хубав ден на всички!!!
Аз се стягам за банкета довечера докато Таня спи.  Laughing

# 220
  • София
Честит първи рожден ден на порасналите ни февруарчета Явор и Али!!! Да са здрави, щастливи, обичани, весели и безгрижни!

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 11:49 от cattt

# 221

Мони още спинка smile3524,ще трябва да я събуждам след малко ,защото на нас не ни носят кухнята до вкъщи Tired,трябва да отида да я взема.
Еления,имат някаква прилика ,обаче много малка,аз поне като ги гледам двамата newsm78После ще пусна бебешки снимки на Петьо,че сега трябва да се приготвям.Стели как е днес?

До после Hug

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 15:29 от *Ави*

# 222
Честит Рожден ден милички Али и Явор!!! Да растете здрави и щастливи!
Estrellka, прекрасна торта, майсторка си!:cook: Чакаме снимки от партито Wink

ЖаниPraynig Praynig Praynig

---------------
Мъничка Мия....    Flowers Rose Flowers Rose

# 223
Пак сме тука Crossing Arms,събудих мишлето ,облякохме се ,излизам в коридора и не работи асансьора ooooh!,върнах се обратно,оставих количката и с Мони на ръце отидох до кафето където се събираме,за да дам на Краси поне бурканите да ми вземе кухнята.Та днешната ни разходка беше 15 минути #Cussing outУтре трябва да наваксаме Simple Smile
Мони все повече се пуска сама и стои права без опора,по цял ден обикаля и се държи с едната ръчичка по мебелите,а с другата ми маха и се хили Laughing LaughingЖалко че нямам фотоапарат да я снимам ConfusedАко обаче до понеделник не ви се похваля ,че сме с ново фото в най-скоро време ще ме гледате по "Господари на ефира" Twisted Evil
Еления,радвам се че Стелито е добре Hug

# 224
  • Sofia

http://store.fmi.uni-sofia.bg/temp/level.html
HugЗА ВСИЧКИ ВЕЧЕ РАБОТЕЩИ МАМИ Hug

Общи условия

Активация на акаунт