Отговори
# 195
Момичета благодаря ви много, май има и други ранобудници като нас. Наистина и аз като се замисля как бързо мина една година и колко бях развълнувана тогава.

Наистина на бързо минавам да ви почерпя с тортата която завърших преди няколко часа. Ще се включа по късно вечерта и ще покажа и снимки на рождениците.

, снимката е линк към албума.

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 08:49 от estrella

# 196
Честит рожден ден мънички Али и Явор. Желая ви на вас и семейството ви всичкото здраве, щастие и любов на света. Носете много радост на мама, тате и батко. Целувки от нас с Пламен.

# 197
Честит рожден ден и от нас на нашите талисманчета  Явор и Александра!!! Бъдете много здрави,усмихнати и щастливи!!

Леле как мина тази година неусетно,никога няма да забравя този ден,когато се родиха тези малки сладурчета  Hug

Ние сме добре,вчера бяхме супер кисели явно заради непоникналите зъбчета.Много ни е подуто цялото чене (ако мога така да се изразя) и доктора каза,че е нещо страшно и да я мажа с гелчето задъжително.Дори отзад ни е подуто Sad
Според мен и според всички ,на които кажа ще изниквали наведнъж.Ще видиме -дано да е скоро,но за сега сме си в конкурса на БЕЗЗЪБИТЕ,не ни забравяйте ейййййййййййй  Peace
Бяхме на консултация във вторник и сме 8520кг(+360) и 72см(+1) и на 9ти декември ще ни бият манту.
Като заговорихте за кухни и аз вчера я записах на Джуниър алергичната,защото и аз не искам да бързам и да й давам мляко и белтък.От понеделник почваме и ще видиме дали ще й хареса. Иначе ще я взимам в нашия блок от един бебешки магазин и ми е супер удобно Peace Само дано имаме успех с нея!

Много сте активни всички едвам ви чета,ако  се сетя лятото как беше повечето дори не се включваха(като мен например)
Не ви споменавам по отделно,все ще има някой забравен  Naughty
Целувки на всички  Heart Eyes

# 198
Честит първи Рожден Ден на Аля и Явор!Да са здрави и щастливи!Нека имат безгрижно детство!Весел празник!   bouquet

# 199
  • Варна
Честит Рожден Ден на Явор и Александра. Да са живи и здрави, да слушкат мама и тати, безгрижно детство им желая

Честити месечинки на Ева, Михаела,Виктор и Александър   bouquet

Мия Flowers Rose Flowers Rose

Евелинка  дистанционно в Свищов на поправка не съм чувала smile3521
Жани  Praynig fingerscrossed
Роси и ние така ще правим прощапълника, в семеен кръг, сладки, кафе, безалкохолно и т.н. В понеделник ще разказваме Wink
Нашата кухня във Варна държавната е 1.20 на ден. Има един постен ден, през останалото време с месо- пилешко, телешко и заешко. Супа, основно, десерт. Доволна съм. А защо ви искат толкова много буркани  newsm78 Ние си носим всеки път по три.
Джой пиши как е минало при лекаря и на мен тези стойности нищо не ми говорят.
Алинка   гаджетата са прекрасни  Hug

# 200
  • Бургас
Честит Първи Рожден Ден на ЯВОР и АЛЕКСАНДРА. Нека да са много здрави, щастливи и усмихнати.

# 201
  • Варна
Честит първи рожден ден на Явор и Александра.

Честити месечинки на всички родени на тази дата.  bouquet
Честита месечинка и на нашето малко ангелче Миа.

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 10:15 от *жани*

# 202
  • София
За прекрасните ни талисманчета Явор и Али Hug Hug Hug...Естрелка, разкошна торта, е майстор си и това е Hug...да са ти живи и здрави и да те радват до дълбоки старини!

Честити месечинки   bouquet  bouquet  bouquet    Hug

Жани Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Няма как да пиша повече, че днес пак съм комисия по посрещането на аерогарата Mr. Green
Лек ден от нас и целувки на хубавите ни буболечковци Heart Eyes

# 203
  • Sofia
ЕСТРЕЛА, честит празник. Да са здрави, весели и усмихнати!
ВЕСЕЛ РОЖДЕН ДЕН НА ЯВОР И АЛЕКСАНДРА

И СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ Heart Eyes
http://uk.youtube.com/watch?v=PLsM48OVaPk&feature=related

newsm53 Хубав ден.

# 204

Честита годинка на Александра и Явор,да са здрави,послушни и да радват семейството си.

# 205
Здравейте!
Естрела, ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, НА НАШИТЕ ПЪРВИ ФЕВРУАРЧЕТА ЯВОР И АЛЕКСАНДРА!
ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА РАСТАТ УСМИХНАТИ И ДОБРИ ДЕЦА!
(Тортата ти е страхотна. Размечтах се първият рожден ден на Ина.)

Hug Hug Hug

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!

Слънчев и топъл ден на всички! Simple Smile

Hug

# 206
Честити месечинки на Ева,Михаела,Виктория и Александър!!!

Мъничка Мия,честита месечинка и на теб миличко

Естрелка
,страхотна торта ,както винаги HugЧакаме снимки довечера  Heart Eyes
Да почерпя и по кафенце
Докато пишех Мони заспа на килима ooooh!

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 10:07 от *Ави*

# 207
Честит рожден ден Александра и Явор! Естрела, да са ти живи и здрави, много да те слушат и радват!
И аз като се сетя колко се развълнувах преди 1 година! Целувки на малките юначета от нас с Маги и Блажко!

Лейди, дано да е така!  Hug

# 208
  • Sofia
Честит Първи Рожден Ден на големите вече буболечки Александра и Явор!!!
Естрелка, да са ви живи и здрави, да имат безгрижно и весело детство и да са вашата гордост!!!   bouquet

Нека този ден наистина е специален за тях, пожелавам ви незабравим празник с много емоции, а тортата ти е разкошна!  Hug

Голдънче, мерси за линковете, разгледах ги отгоре, отгоре снощи и четейки менюто на Хер бебе ми се мярка за десерт мелба, викам си тези доста разчупено мислят щом предлагат такива деликатеси, кога приближавам компютъра да се уверя, че не бъркам то било малеби.  hahaha
А защо Ози са по-скъпи тогава като са гадни? Явно има време да се записваме, аз като чета менюто то почти нищо не съм въвела, а мислех че съм напред с материала.
Мери,  Hug това ми се искаше да чуя, че все ми се струваше че сме назад от към то количество, на обед изяжда малко бурканче зеленчук или месно, а следобед плодово, каши не е опитвала още. А това с гаденето и при нас се случва често, ама то този корем да не е бездънен.  Laughing

Забравих какво щях да казвам и на кого.  ooooh!

Роси, защо така бе душко не е хубаво да си паднала жена   Mr. Green дано не е нещо сериозно.  Hug

Ави, този чистника го прати у нас за малко, няма да го експлоатираме много.  Laughing

А, и Стефко наш има нова снимка, много е чаровен.  Heart Eyes

Честито и на месечинките Ева, Михаела, Виктория и Александър, да са живи и здрави!  Hug

За Миа  Flowers Rose Flowers Rose

# 209
  • sofia
Честито Естрелка! Да са ти живи и здрави Явор и Александра! Много радост да ви носят! Весел празник! Ще чакаме снимки!

Избрах си кухня, от другата седмица ще пробвам Джунйър Меню.
Докато пишех Мони заспа на килима ooooh!
Е, НЕ, това вече е прекалено. Мамо Ави, къде го намери това сладкишче? Бебе мечта!

Flowers Rose Мия!  Flowers Rose
Поздрави на всички!

Общи условия

Активация на акаунт