Отговори
# 30
  • Sofia
Хайде аз пак, за да не допълвам само да пусна две снимки с разлики или с прилики, не знам.  Laughing
За съжаление каката беше отдавна бебе и нейните снимки са и на хартия като по-голяма част от тях за изядени или надраскани, имам една единствена нейна бебешка качена онлайн за това показвам нея, като намеря време някой ден да преснимам друга подходяща ще го направя, но не обещавам че ще е тази година.  Mr. Green

Пух, направо ти съчувствам за оциклянето, на мен не ми е идвало от година и половина и хич ама хич не ми липсва, ако може да ме пропусне още дълго, не страдам изобщо за него.
А относно зоопарка който си имате у вас започвам да си мисля, че животните са повече от хората във вашата къща.  Grinning

Жаси, стискам палци всичко да е наред с операцията на баща ти!

Днес излезнах с един пакет морска сол и си ръсех пред краката като Хензел и Гретел бях, правех си пътечка, за да мога да се прибера после под прав ъгъл, а не кривяща се в различни посоки. Обаче солта ми стигна само до средата на пътя, но пък и времето поомекна, надявам се да се разтопи този гаден лед.

Мемо, децата ти много си приличат.  Grinning

Роси, подозирам, че си преяла и за това се скъта снощи и не писа.  Laughing

Детето заспа, сега ще погледам малко с празен поглед в стената и аз и ще отдъхна, че много ми даде за душата снощи.

# 31
Здравейте момичета, и моя милост доживя съпругът и да се вземе в ръце и да и донесе нов рутер, че дори и да го настрои  Joy. Та сега вече ползвам нет на всякъде и по-често ще влизам. По този повод, наистина вече темата е друга вече, но и при нас запознанството беше свързано с интернет. А да не говорим, че и двамата сме служители на фирма доставчик на кабелна тв и интернет. В работата се запознахме. На който му се чете нашата история да заповяда цък.
Давид и днес е добре. Сутринта му взеха кръв и занесохме стерилна урина. Благодаря ви момичета, че питате. 
Чара костюма е страхотен. От къде е? А някой виждал ли е по магазините бебешки коледни костюми. Аз с моето болно бебе не мога да търся.

# 32
Мама Пух, помоли татко Пух и може да те излекува- поне за 9 месеца Mr. Green[/quote]

Татко Пух хубаво ще ме излекува веднъж, ама аз като свикна - всяка година ще искам Laughing.

Отчетът от днешната консултация - срам не срам, ще си кажа - 10,500 кг и 74 см. Бил с размерите за годинка, тоест дундак. Мери, потвърждава се май твоето предположение - спирам всякакви млечни продукти до годинката. Каша ми каза да не му давам всеки ден и на въпроса какво да закусва тогава, като не иска, а и не трябва да яде попара, ми отговори - кърма. Това е положението. Хората разреждат кърменето, ние - яденето.
Чара, това симпатично костюмче просто не може да не го взема, стига да намеря добър довод защо трябва да минем край "Джъмбо" newsm78. Това джудженце на снимката трябва да е Щастливко, Чевръстко или Добродушко (не ми се връзва да е Всезнайко, Мърморко, Свенливко или Сънливко)
Вал, Блекота, Мекота и Пекота май бяха от "Арабела", но любимият епизод с щепсела беше от едните "призраци" - "Призраци в блока" или "Призраци под виенското колело"....А за щерките - можехте да не се хабите да измисляте имена, както си приличат да бяхте карали с номера Joy
memo1982f, вие поне сте ги нашарили, да не обърквате снимките. Сега остава и Мери да се включи с Ива и Емма, че и при тях приликата е очебийна.
Ех, че е кипричка сладка Викито, чак на подметките има цветенца.

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 15:38 от Мама Пух

# 33
Здравейте майчета!Влизам набързо с едно питане,а след това ще се връщам назад да чета,4е ние докато се събудим вие вече се приготвяте да лягате.НЯКОЙ ДАВАЛ ЛИ Е НА БЕБЕТО ПРОСПАН?Моята сладурка кашля вечер като спинка а през деня много рядко.Ние нямаме право на личен лекар още и съответно няма кой да я прегледа.Аз от България си нося Стодал и проспан.Стодал давах но нищо не и помогна.Благодаря предварително ,по късно пак ще пиша .
Честито на всички месечинки днес!Радост,щастие и многоооооо усмивки!

# 34
ЧАРА.........благодаря ти за снимката,другият път ще са момчета.. Wink А КАМЕН е голям сладурко ... Hug
Валерия и Вяра има такова подобно на лявото ушенце,но не помня да съм си чупнала грозде ... Thinking  newsm78 Може би е нещо друго при нас..не помня.. Mr. Green

Защо имаш такива уши..Моите не са такива ,махай ги бързооооо

# 35
Хайдееееееее и аз най- после да се включа newsm68
Темичката ни е просто страхотна, изчетох всички 10 страници, които бях пропуснала. Цари страхотно настроение  newsm68
Момичета страхотни булки сте а бебчовците са най-красивите и мили слънчица. С бременилските снимки така ме разнежихте preggo
Честити ходещи крачета на прекрасната ни Анна smile3501
Честити месечинки в днешния ден на Пламен, Марти, Тино, Велислав, Янина и Денислава!
Вал, имаш страхотна усмивка Hug (само исках да вметна)
Момичета благодаря ви за честитките към моето пораснало момче и да почерпя за десетата ни месечинка, да ми е жив и здрав Hug

Резултата от днешната консултация е (+300гр.) и (+2см.) и тотала е 10 150кг. и 81см. smile3521
Ето малко снимки и от мен:

и следващия етап Wink  в 9 месец
Тук Анди е половин час след като се роди
Тук е на 5 месеца
И малко снимки от вчерашния ден

наполовина подстриган Mr. Green
Тук Анди е на 3 месеца а това е мама Mr. Green
Момичета някой беше питал за уолкър (извинете, че не си спомням точно кой беше), при нас цари страхотна веселба с него а от вчера вече се изправя на него и прави сам няколко крачки като го бута. Има страшно много забавления и като му до тупна пред него умира от кеф Oha! Ето го нашия:
Момичета я кажете каква вода използвате за децата - чешмяня преварена или изворна бутилирана, че аз от самото раждане давам Девин с розов етикет, но сега чета, че не било добре да се дава само от нея newsm78
Залягам отново над бумагите докато детето спи smile3529
Гушкам всички ви Hug Hug Hug
П.С. Бубенце, имаш страхотни бубенца направо ми идва да ги намачкаммм newsm06. Не знам защо не виждаш снимките newsm78

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 16:29 от Сенди

# 36
Добър ден!Днес беше чудесен ден за разходки!
Ефросинка,честити първи стипки на бебонцията!

Честито на днешните многобройни месечинковци: Пламен, Анди, Марти, Дон Тино, Велислав, Янина и Денислава
Maмо Пух,страхотни мерки засега ни биете само с 300гр smile3503
Ави,радвам се че вече се оправяте!Джой, хубаво е че и вие сте добре!
Камчо,Кат благодарско за темичката! Hug
Жаси,дано мине успешно операцията на татко ти!
Вал, Joy утре най-малко два пакета!
Чара,ама какво джудженце само...Пу-пу
Ето го Ивчо два часа след раждането:

тук на една седмица:

и сега:

Сенди,сладур голям е малкия.А ти си била страхотна булка!
Бубее... излишно е да казвам че малките бубенца са прекрасни!
Yana-Varna,наскоро Ивчо като беше болен му давах Проспан,по една чаена лъжичка 3 пъти на ден(педи ни го предписа)

# 37
СЕНДИИииииииииии.........снимките не се виждат .. Rolling Eyes
АДИ.....аххххх......тези чаровни очички  Flutter.....мноооого красиви  Hug....

# 38
  • Sofia
Бубе, ще си кажеш всичко и ти крадечка такава, кой те знае кое лозе си опасла  Mr. Green
А коментара под снимката е уникален.  hahaha Най-добре са си те двете, че си имат другарче на тяхния си акъл да си комуникират с него, нашите деца са длъжни да търпят майки-палячовци.
Сенди,  Hug страхотна булка си!  Grinning
А Анди ми е любимец, бях я забравила тази рошавата снимка, много ме весели!  Laughing
Ади, Ивчо и той ли е беззъб или си ги е скрил зъбите в горните редици, като му гледам накиснатия лигавник май сте в процес на растеж.  Laughing Голям е кокорчо.  Grinning
Кат и аз да и изям китките на Вики дето са и по "цървулките", така вика нашата кака на всички Евини обувки.  Grinning
Пух, не е късно да ги номерирам и да спусна в действие командата строй се, преброй се!
А филма беше "Призраци в блока", да  Mr. Green понеже го гледах паралелно с Арабела тогава та съм се объркала, но те ми бяха любими, след като установих че в носа ми няма волтаж аз все още правя опити да минавам като тях през стените, някой ден ще успея.  hahaha
Яна, няма ли кой да и удари една слушалка на Мадлен там и да те посъветва?

Бубе, сложи си очилата, снимките на Сенди се виждат всичките до една.  Laughing

# 39
  • Бургас
малко снимки и от мен това е от сватбата:

илиан на 1 ден  
на 15 минути
на 9 месеца

# 40
Вал,още сме беззъби.Упорито се борим за спечелването на конкурса!
Сенди,аз давам само чешмяна преварена.В редки случаи съм давала Девин-розова!
Бубее Hug

Ето още една хубава булка...

# 41
Валерия...сериозно не се вижда има само сини квадрачета със въпросителна в тях.... Shocked #Crazy newsm12 Scream
Ааааа.......около нас лозете колкото искаш има.. ooooh!

ЗЛАТОМИРЧЕееее...яви се на някой конкурс бре жена,голяяма красота. Flutter Flutter  bouquet.

...Ок,съгласих се.... Embarassed Ще пробвам после от другият комп... Crossing Arms ooooh! Whistling

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 16:53 от бубето 29

# 42
Бубе,повредата май е в твоя телевизор щото и аз ги виждам снимките

# 43
  • Sofia
Ще перифразирам: "Тук вода се не пие, водата е за миене, мляко да наливаме!", под това мото живеем у нас.  Grinning
Аз знам, че трапезна вода може да се дава непрекъснато, с розовия етикет обаче не я знам каква е честно, вода имам чувството, че ще пропие като започне да си разрежда ракита с нея чак.  ooooh!
Бубе, значи не е от очите.  Laughing
Ау, Златомира, много си хубава, пу-пу!  Grinning
Така и не ми каза защо си ми звъняла, още те мисля.  hahaha

# 44
Хммм, Бубе и аз не виждам снимки, че даже и квадратчета ни сини ни розови не виждам, което започва да ме навежда на мисълта дане би ние в странството нещо да сме ощетени.

Общи условия

Активация на акаунт