За съжаление каката беше отдавна бебе и нейните снимки са и на хартия като по-голяма част от тях за изядени или надраскани, имам една единствена нейна бебешка качена онлайн за това показвам нея, като намеря време някой ден да преснимам друга подходяща ще го направя, но не обещавам че ще е тази година.

Пух, направо ти съчувствам за оциклянето, на мен не ми е идвало от година и половина и хич ама хич не ми липсва, ако може да ме пропусне още дълго, не страдам изобщо за него.
А относно зоопарка който си имате у вас започвам да си мисля, че животните са повече от хората във вашата къща.

Жаси, стискам палци всичко да е наред с операцията на баща ти!
Днес излезнах с един пакет морска сол и си ръсех пред краката като Хензел и Гретел бях, правех си пътечка, за да мога да се прибера после под прав ъгъл, а не кривяща се в различни посоки. Обаче солта ми стигна само до средата на пътя, но пък и времето поомекна, надявам се да се разтопи този гаден лед.
Мемо, децата ти много си приличат.

Роси, подозирам, че си преяла и за това се скъта снощи и не писа.

Детето заспа, сега ще погледам малко с празен поглед в стената и аз и ще отдъхна, че много ми даде за душата снощи.