Отговори
# 45
Тролипенче..........явно нещо ни бъзикат май...франсетата и англетата  Mr. GreenКакто и да е ...Може да се самонагласят после... smile3532

# 46
  • София
Хммм, Бубе и аз не виждам снимки, че даже и квадратчета ни сини ни розови не виждам, което започва да ме навежда на мисълта дане би ние в странството нещо да сме ощетени.

Може и да е от някоя антивирусна програма, ние преди имахме Зона Аларма и не ми разрешаваше да виждам нищо от снимка.бг и лентичките в подписите от форума.

# 47
Скъпи момичета, не съм чела нищо от тази тема, едвам насмогнах да изчета старата. Днес Тино ми взе здравето направо:
1. сутринта се удари в радиатора и леко си разби горната устна, притискайки я  в зъбчето. Аз видях, че по блузата ми има малко кръв и направо пребледнях. Викам си: "Край, тоя си е счупил някой зъб!" И се опитвам да му отворя устата, а той стиска устни и зъби. Накрая с триста зора му я отворих и видях, че зъбите са на място. Егати облекчението.
2. докато бях в банята изпълзял от хола в кухнята и там намерил едни саксийки с тор и пръст, разсипал ги и си похапнал - като го видях почти се разревах - целите му ръце, дрехи и лице в земя, около устата му кално и си търка очите с наторените ръце, та и в очите вкара. И зад зъбите му се забили някакви като люспички, опитвам се да ги чистя - той      пак се сърди, стиска устата, а аз се чудя как да ги махна - ноктите вчера си изрязах. Абе оправихме се някак.
3. Почнахме да се приспиваме - човекът реве, не ще да спи, търка си очите обаче, кисел, но НЕ!
С 300 зора го приспах и след 10-15 минути се звъни и се чука на вратата, все едно пожар има. Брей, сепнах се, отворих веднага, защото чувам говор в коридора, кучето на съседите лае и то кво се оказа двама минават да питат дали на момента ще си плащаме студената вода или от 01.12 на касата! Егати тъпотията! И да имах пари нямаше да им дам - докато затворя вратата и Тино се събудил и реве...
4. Претърпяхме пълен провал и с храненето - човекът не ще да яде и тва си е ! Как ли не го мъчих, та с голям зор изяде 3/4 от бурканчето с пюре и в момента, когато се опитвах да додам последните лъжички просто отвори устата напъна се, този път дори не си бръкна с пръст в гърлото, както му е специалитета да прави, и повърна всичко, респективно върху него си, върху мен, по килима, секцията, изобщо навсякъде.... Е това ми дойде в повече! Просто бях побесняла... Оставих го в креватчето, възможно най - обезопасено и почнах да шетам. А то като се почна едно реване, едно виене, усилващо се като изляза или като вляза в стаята. Ама го оставих да се спасява сам за 5-10 минути докато изчистя и пусна пералнята След това се наака, преобух го, облякох го с чорапогащник за излизане, ама той докопа цицата напапка се и заспа! Щях да оглушея в първия миг от ТИШИНАТА, която се възцари.... И така седнах да ви се опача, успокоявайки се с един шоколад. То и Миро го отнесе горкичкия - така му крещях по телефона, ама трябваше да си изкажа на някой болката, иначе щях да се взривя. и за сега няма вънка днес. Ще видим като се прибере татето дали да не отидем поне на шопинг терапия, ако има заплата....
Много неща щях да казвам, ама   забравих!
Снимките са уникални просто!
Мама пух, Тино не пие вода изобщо - давам му едно шише вечер да се занимава докато го мажа и обличам след баня, ама само го мляскоти. Строго следя за напишкани памперси и признаци за обезводняване - за сега всичко е на ред.
За хапането - по принцип не ме хапе, случва ми се обаче като го приспя вечер и той да си е стиснал зъбите и за не мога да си измъкна зърното и така го остъргва, че.... БОЛИ. Иначе обожава да си играе с цицити - мляска ги, дърпа зърната - забава голяма. Един пример: съблякла съм се гола до кръста /така го къпя, че всичко е мокро след банята/ държа го с дясната ръка, като съм го притиснала към дясната ми "любовна дръжка" краката му се мятат зад гърба ми, главата стърчи от пред, а аз си говоря с Миро и оправяме ваната. И по едно време човекът така се извил и ме засмукал - като първо усетих зъбките и после човекът почна дза папка. Умряхме от смях! Пиявица голяма!
Та така с рождения ни ден днес...., ще ви черпя с една - две снимки:

Айде събудихме се... Обичам ви!
9 нови отговора.... докато пиша...
Сетих се: Честито сребро на Бебонцията! Ама как взех, че познах само........

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 17:33 от gotika80

# 48
  • София
Да се запиша в новата темичка.

Честити първи стъпки на Анна. Все напред да я водят в живота и както каза Гала - Ефрозинка купувай токчета вече  Mr. Green

Пух, Калоян е невероятен. Нацелувай го от мен. А персийки и аз обожавам, но с това куче котка не може да се завърти около нас.

Чара, Камен е едно малко маймунче. Много интересен начин на придвижване, ама като гледам и моя понякога се опитва да заеме тази стойка, така че патентовайте я навреме.  Wink

Вяра и Велизара май са талисманите на Февруарчетата или поне на мен са ми слабост. След време такава мома да ми доведе Борис в къщи  Mr. Green

Още щях да пиша ама не ме оставят на мира. След малко ще се включа.

# 49
  • Бургас
Ами Вал, благодаря за комплимента за добрия ми вид като бременна, но трябва да призная, че малкоо не отразих точно самата истина, а тя изглежда така

Пух, и ние сме много зле със закуската, попарата я запомни дори как изглежда и като се запътя към него с купичката , автоматично се заглежда замечтано в далечината, но  стиска много здраво устата затворена. Кус-куса пък го потриса. Всеки ден правя аз закуската иначе. Днес реших да му сваря 10-15 зрънца (не питайте как ги гоних из тенджерката да ги извадя  Laughing), еми прави ми сечено това дете, изяде ги и още искаше.
Все забравям да отбележа,Чара, сташна булчинска рокля! Като/Ако се оженя искам да се курдисам в такава.
Златомира, Сенди, прекрасни булки. Ей, взех да се паля за идеята. Laughing
yana-varna, давала съм Проспан, сякаш помогна. от Стодала и аз не бях очарована, това като имах остър бронхит през бременността.
Бубе, да не помислиш, че съм пропуснала да отбележа, че си ни вплела така умело в стиховете си. И всеки път като се сетя за стиха за имената на сладурките ти направо се възгордявам от името си (Вяра съм)  bouquet
Готи, и Стефан като Тино така разглежда зърното, тия дни иска да стои прав докато суче Rolling Eyes
И все забравям да ви попитам дали някой не знае как се нарича този материал, от който са направени детските пъзели за под. Купих 2 такива и вършат чудна работа, много хубаво изолират. Освен това са шаренки, създават атмосфера в стаята. Стефко много обича да ги разглобява. А и мога да ги използвам като почна да го къпя прав в банята да стъпи върху 2-3 елемента за против хлъзгане.Мисля да ги открия във вид на промишлен материал и да купя 2 топ за застилане на цялата стая под килимите дори.

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 18:44 от vivi.vivi

# 50
Hay от нас за набързо.
Вода давам предимно младостка преварена, по-рядко розова девин пак преварена.
Ето и от нас малко снимки
- na два дни

- 1 mes.
- sega.

#Crazy #CrazyВнимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора

Nе съм ви казала нашите мерки от мин. седмица - 9900 (+350) и 77 (+3).

# 51
 благодаря на всичкиот сърце newsm51!Аз се притесних  да го давам,защото на опаковката пише,4е не е подходящ за деца под 1 годинка.
Та сега за нас:ние сме добре.Малката се мъчи да върви,хапваме си всичко,а най-много обича с нас на масата. smile3521а вечер се кърмим.
Моми4ета всички бебоци са направо прелстни newsm10,сега като нчямам какво да правя по цял ден все албумите гледам а и колко са пораснали.Всички сте били раскошни булки.Аз имам снимки но са на хартия и няма как да ви се покажа-е така беше през далечната 1997година ,дигиталните апарати не бяха на мода newsm62 .Ето една сним4ица и от нас;http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=IMAGE_EDIT&IMAGE_ID=229487?На това чудо му викат Канадки паяк-тук паяците са забранени със закон.Маги не обича да стои в него ,а около него.Придържа се и си дъвче каквото и хареса.Лека и спокойна вечер на всички!
още щях да пиша но уви-госпожицата златна крещи!

# 52
Yana-varna, чак ми се прииска да се пресегна през монитора, за да щипна бузките на Мадлен. Много е сладичка Heart Eyes А това чудо изглежда много интересно. За пръв път виждам подобен "паяк".
Gotika, страхотни снимки. Аз като се замисля имам кърмачески снимки само от първия месец, а е толкова мило и хубаво, като ви гледам двамата.
Виви, направо се чудя какво да давам, ако му огранича любимите каши. Остават зеленчуците и месото. За тях е всеяден, но с плодовите пюрета е голям цирк - правя се на маймуна, за да му вкарам 3-4 лъжички. Днес ме "оплю" порядъчно с пюре от сливи. Кисели не ще, овесени ядки не ще, кус-кус няма смисъл да пробвам, след като няма да слагам сирене в него.
Анита,  Hug.
Maria_m, за началник явно го готвиш №5454. Отива му стола!
Чаках, оглеждах се, никой не ми носи къпан шушон (Ефросина Wink), така че отивам да я свърша аз тая работа.

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 20:22 от Мама Пух

# 53
  • София
Момичета, много се смях, веселих и лиготих над монитора, за ваша сметка! Страхотни сте!  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug
Яна, аз лично съм давала Проспан, но след консултация и препоръка на нашата педиатърка. Peace
Валерия, щапсела наистина беше от "Призраци в блока". Mr. Green Мен ме беше страх да заспивам, да не дойде някой през стената. Mr. Green
ВивиHug Hug Hug
Изворната вода не се преварява! Розов Девин и всички изворни води могат да се дават неопределено време! Минералните - не може! Peace Аз редувам Хип и Девин, за направата на кашите. Вода не пия Яна, както и сокове. Попара не яде и куп неща още. Rolling Eyes
Отивам да къпя и оправям! Crazy

# 54
Като си имате грозденце в излишък ,ние си имаме сръфано в недостиг.Може да комбинираме Grinning
Яна,принципно за деца под 1г. има Проспан капки-ние от тях сме пили.Но пък те с много етанол. newsm78
Сенди,ние пием преварена вода ,прецедена с кана Брита.При първите проблеми на каката с цестита ни казаха да спрем даването на изворна вода/тя пиеше само Девин с розова капачка/,защото макар,че е с ниско ниво на минерализация пак си има доста соли.Но не знам дали е съвсем точно... newsm78така или иначе си взехма кана Брита и съм много доволна.А и купуването на един патрон месечно е доста по изгодно от това да купуваш вода.Поне за нас де,аз съм жаба и отиват над 2л на ден само за мен.
А при мен явно си има проблем със снимките,или аз имам с тях newsm78,нито Тролипен видях-ни канадския паяк.Тц нищичко newsm78

# 55
  • Sofia
Ами Вал, благодаря за комплимента за добрия ми вид като бременна, но трябва да призная, че малкоо не отразих точно самата истина, а тя изглежда така
hahaha Карлсон, който носи Стефко.  Laughing Тази снимка е уникална, пази си я да я показваш след време на снахата.  Mr. Green
И все пак щом си с тиранти килата не са ти достатъчно, продължавам да те пращам да си гледаш работата.  Laughing
Довечера ако те сънувам не се изненадвай, тази снимка ще остави траен отпечатък в съзнанието ми, много ме развесели.  hahaha

Голдънче, продължавай да се страхуваш защото аз не съм спряла да опитвам, все някой ден ще успея да мина през нечия стена.  Mr. Green

Яна, защо са забранени със закон?

Преди малко ми се обади личната лекарка да ме попита нямам ли намерение да заведа детето на преглед, опитах да я отбия като и казах, че сме добре и няма нужда да ходим за да и трошим само кантара, но тя настоя че било недопустимо 2 месеца да не се вясна в кабинета.

Кас и при тебе ако не е от очите ще е от нещо нередовно това недовиждане.  Laughing

Това на Ани на сърце ми прилича, освен да си крала карантии в някое заведение или магазин за друго не се сешам.  Mr. Green
А и Ани като си пробие ушите и като наниже 9 синджира роби на тях ще заглади всички неравности не бой се.  Laughing

Ама хайде скрий ги тези уши, че сега Голдънчето като ги види ще се хване за клечките и пак ще започне великото ровене. Mr. Green

Готи, Тино е много сладко и лъчезарно хлапе.  Grinning

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 22:27 от Valeria

# 56
Готи, наистина си имала ден... Като каза кръв та се сетих - влизам онзи ден при Лора, а тя стои права в креватчето и ме гледа, а от устата й една .. вадичка кръв се стича Shocked Shocked, или поне така ми се стори в първия момент. Лелеее, викам си, край зверски се е джаснала, счупила си е зъб или си е разбила устната, каква ужасна майка съм и пр. мисли от този род ми минаха. Оказа се обаче, че това е пустия му червен конец против уроки от ръчичката й, който е скъсала налапала, джвакала и единия му край й виси от ъгълчето на устата! doh
А като стана въпрос за бели - Лора ми изяде вчера част от черновата на един материал служебен... Оставих я да си поиграе с хартията - голямо шумкане беше, много й хареса, но по едно време гледам смуче нещо и се оглежда. Ясно- си викам и я тръшнах по гръб да й отварям устата да вадя парченцето. Тя се дърпа, стиска устата, та по едно време реших, че то това си е целулоза така или иначе и нищо няма да й стане толкова и й дадох водичка да преглътне  Blush bowuu

А пък когато Лора не ще да яде аз обикновено и пея. Определено не й се отяжда от този метод/моето пеене Sick, но има краткотраен ефект - все пак е нещо.
ПП
все се каня да ви питам - къде изчезна Даниела от Италия, никой ли не знае? newsm78

# 57
Асол, Даниела ще липсва до средата на януари.
Кас, снимките на Мадлен и на паяка са в албумчето ни във фото-зоната, затова не ги виждаш тук Wink
Готи, успокои ли се след днешния четворно критичен ден?

# 58
Запис.
Нещо съм забила хард диска тези дни и не ми се пише.... Rolling Eyes
 Hug на всички сладки февруарчета

# 59

все се каня да ви питам - къде изчезна Даниела от Италия, никой ли не знае? newsm78

Ще се цитирам от вторник, 04 ноември 2008, 10:12

Цитат
Даниела Макауи, не пише при нас, сменила си е ника http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=24112 , но аз мисля, че на хората им се случват разни неща... имат си грижи, воли и неволи... не всичко се споделя във форума. Тя така е решила за себе си. Може просто не се чувства добре при нас, или не и  е до писане тук.. знам ли... ако някой все пак иска да и пише на лични!

Но може би Пухка, знае по добре Wink

Дракона изчезна някъде? Сигурно майстори някоя торта!

Нещо ме боли главата и лягам!

Хубава вечер... !

Hug

Общи условия

Активация на акаунт