Отговори
# 60
Аууу!!! Много сте писали бре!
Докато ви изчета ми изтече времето за отговор..
Та набързо:
Днес беше малко ужасен ден...90% от който мина в рев Crazyостаналото време сън....
Цял ден Стели-голямото бебе се криви,реве,без да мога да я успокоя.Какво ли не пробвах,какво ли не дадох,е не-реве,реве,измори се -заспи,викам си -ще имаме нови зъбки,ама нейсе TiredСледобед вече заграях,да и измеря Т(видя ми се топла,ама викам си то от съня е загрята,после пък си викам то от рев е топла...) МОже ли да съм ТОЛКОВА ТЪПА ?Защо не се сетих веднага да я измеря?Та в 4.20 следобед  имаше 38 Т...свирнах веднага на мъжо да си идва от Бургас(там работи) и веднага запалихме гумите към Царево,при часната педка.
Прибрахме се с Херп-Ангина Sick-което никак не било толкова плашещо,колкото  си мислех аз...
Сега ще пием осцилокопцинум,панадолче и вит.Ц-до 3 дни трябва да й мине..дано Praynig
Прочетох всичко и искам толкова много неща да кажа,от сорта на :
-Честито на месечинковците!
-Чара,Каменчо е страхотен!
-Светли на кам4о също(все едно гледах Стела Laughing)
-Всички булки,сте невероятно красиви-Сенди,Златомира...и др..
-Вода,давам и аз изворна и от време на време преварена за разнообразие.
-Готи до болка ми е позната днешната ви история Hug
-Бубе,страхотни са както винаги близначките Grinning
И още мнооого неща исках да кажа,ама утре ще довърша ,като се рефрешна bowuu
Лека нощ.

# 61
Добра вечер и от нас...

Честито на всички месечинки и мами и дечица с повод или без.  Hug

Много нещо съм пропуснала, но тези дни си имам малко ядове у дома, нервата ме тресе яко, и наминавам периодично да хвърля по един поглед, и не ми се пише... само гадни мисли са ми в главата.  Sad Дори сега очите ми се затварят за сън защото съм недоспала.

Честито на Анна на Ефросинка, за първите стъпчици. Чудесна новина.

Простете ми, че не мога да отразя всички хубави и нехубави работи, дето са се случили тези дни, но нямам сили. Александра е с температура пак (зъборастеж) и разстройство. Постоянно ака, болят я венците и като тръгне да суче повече се чеше, отколкото да яде. Не съм спала като хората 2 нощи от нея, защото е температурна и се борим да даваме лекарства (снощи беше около 39 градуса). Като за капак онзи ден си разби венеца и тече кръв, много кръв, моите дрехи  и нейните бяха все петносани... Добре че беше малко, та бързо мина и забрави, но в първия момент беше страшно - Готика съчуствам ти мила, от първа ръка знам какво ти е било.
Не мога да пиша повече, обичам ви всичките, но тези дни като се поосвободя малко ще ви обърна подобаващо внимание.  Heart Eyes

# 62
От мен пак само запис, чета ви, но не ми остава време да пиша. Hug
Другата седмица ще се отчета...

# 63
Момичета, много се смях, веселих и лиготих над монитора, за ваша сметка! Страхотни сте!  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug
И аз така Mr. Green

Досега гледах снимки,какво да кажа,това са най-страхотните дечица Hug Hug Hug
Готи,наитина си била в матрицата днес ConfusedА Тино е голям тарикат Laughing
Златомирка,Сенди,страхотни булки сте Heart Eyes Heart Eyes
После пак,че от 2 часа пиша ooooh!

# 64
  • ВАРНА
.... а аз ще мога ли да се запиша преди да сте навъртяли 15 страници.
Е, на пета ще успея. ЗАПИС. Laughing
Толкова сте активни, с триста зора успявам да отделя време да ви прочета, но след това за писане нямам. И така, нищо интересно при нас затова не се обаждам напоследък.
Ефросинка, честити първи крачки на Анна  newsm68 dance.
Чара, голям сладур е Камен. Много забавно пълзи/ходи.
Готи, много мили снимки. И Емо е същият  Heart Eyes.

Много хубави снимки сте цоп-нали в темата.

Исках да ви питам по колко време и пъти спят децата през деня? Емо в последно време се опитва да спи по един път, а мисля, че още му е рано.

Спокойна нощ   bouquet

# 65
http://krasitta.blog.bg/viewpost.php?id=143959
Не се стърпях да не споделя това с вас....ей, така, за настроение...
Лека ....

# 66
Ей, като пропусна една вечер да седна пред компа и после не мога да Ви изчета. А даже някои мами са се и прекръстили.
Честито на месечинките и на новопостъпилите в отбора на ходещите.
Като Ви чета за уменията на бебчовците леко се попритесних. Деница отдавна се изправя сама и даже вече със задържане покрай дивана прави и самостоятелни крачки, от вчера се учим на "чао", "здравей" и "боц". Казва "баба", "тата", "дя-дя", нещо като "мама", което по-скоро звучи "мамммм" и толкова. Виждам, че има много дечица , които вече могат да правят и говорят доста неща, но ние не сме от тях.
Кас, наистина няма много за разказване по историята със запознанството с мъжа ми. Но прилагам снимков материал, това е 4 години след запознанството ни.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312088 Може покрай всички тия булки, да имаме скоро сватба във форума Simple Smile
А така бяхме след 1 година и 2 месеца: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312099 Бременна почти в 9-ия месец
А това е преди около 1 месец http://www.snimka.bg/album.php?album_id=312214&pid=9086619
Исках да Ви попитам (знам, че наскоро го обсъждахме): сега, когато бебчовците вече се движат постоянно , смятате ли, че има нужда кожата от ежедневно омазняване след къпане?
Нямам търпение за националната среща. Дано да можем да я осъществим. Hug Hug Hug
Хайде лека от нас.

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 00:03 от denil

# 67
Тук съм Вал, но пак съм яхнала метлата и съм натиснала газта.... Ако ви трябва приказка, тази за баба Яга вече не е модерна, може да разказвате тази за мама Роси Боси hahaha
И аз накратно и сбито, че пак станало утре Whistling

Честити месечинки на всички дечица вчера, днес и утре....(щото незнам кога ще се разппиша)....
Камен и Светльо са страхотни буболечковци! Ефросинка, честита пешеходка Анна Беборана Hug Готи, Тино е голям тарикат, както беше писал някой друг по горе...  Hug

Всички булки са  невероятно красиви, няма да ви изброявам поименно!
Вода - НЕ ПИЕМ!!!! Явно сме друга порода - от камилите сме!!! (как се назовава мъжката камила newsm78 )
Драгонче, пиши моля те - споделена мъка, половин мъка Naughty
Еления, пиши как сте утре Praynig Стисакам палци Стела хубавела да се оправи бързо Praynig Голдънче как е ушенцето ти?
Асол, страшен аватар!!!
Сенди, и аз съм на тема уолкър... От къде го взе? Удобен лие? И най вече - може ли да падне детето с него, защото на нас това ни е главния проблем.... Днес се изтрещя милия в ръба на бюрото на Боби! много безразсъдно хходим и малко ме е страх, та за това си мисля за уолкър newsm78

Хайде изчезвам, след има няма 80 години може пак да намина hahaha
Лека и спокойна нощ от мен  Hug

п.с Виви, и 20 снимки да наредиш пак ще си останеш същия щиглиц. Няма да забравя как те гледахме всички на първата ни бременна среща - решихме че не си в ред и че само се правиш на бременна, защото корема ти определено липсваше hahaha hahaha hahaha Много  Hug Hug Hug И да знаеш, "секретаря"ти е безупречен  Hug

# 68
ЕЛЕНИЯ....дано се излекувате бързо и пак да снимате някое музикално  клипче... Heart Eyes
АСОЛ....супер аватар..как го измайстори.сподели тайната.. Mr. Green
ААааа...тук май важи....нова година-нов аватар.. Mr. Green Кой кой е... Thinking
Роси,ти хубаво се разписа,ами МЕРИ къде е.. Rolling Eyes
Драгонче,дано ви мине всичко бързо и се пазете..  Heart Eyes
ВИВИ...много си добре и бременна и сега,а за името..... Heart Eyes Heart Eyes
А за водата..и ние не пием,що така...какво ли и е на френската ... hahaha
Аз ще сложа утре снимки на ушенцето на Вяра ..да висим какво ще измисли Валката...Вал ..драсни къде точно е систъра ,... ние сме на колелото... hahaha ако не е тайна де..
Ави..супер е малката бебка под чешмата...  Heart Eyes
Оставям ви до утре и се оглеждайте за Вал през стените... hahaha hahaha.

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 00:47 от бубето 29

# 69
  • ВАРНА
Денил, снимите не се отварят. Копнала си линка през профила най-вероятно.
Роси, ама твоята метла от модерните, с педали  Joy А скоростен лост има ли  hahaha Joy ох, сори, ама не се сдържах
Клипчето на Светльо е много забавно, май ще става футболист човека  Laughing.

Вода, и Емо още не пие. Случвало се е броени пъти като предлагам да глътне няколко глътки, но аз и забравям да предлагам редовно  Embarassed. Иначе категорично не приема биберон, купих му шише с накрайник с клапа и от него не иска да пие. :Пие, когато махна клапата и водата тече в устата му.
Уолкър и аз мисля да купувам, защото в момента ползва проходилката със същата цел.

# 70
Хайде и аз да се разпиша преди лягане, че току виж утре сте изписали и тази тема... Laughing
Вал - ами то това с клонирането на децата май и вас не ви е подминало.... Joy...като две капки вода са ...По тоя повод моя мъж обича да казва, че вече го е страх  да псува на майка, че сме се били размножавали... hahaha
О, Сенди - страхотна булка си... Flutter пък за Анди - просто нямам какво да кажа Heart Eyes, знаеш че той ми е слабост откакто се е родил...
Златомирка - и ти си невероятна ....а виждам, че и купона е бил на ниво Blush
Мемо - къде се изгуби бе жена... Hug...радвам се че се разписа Laughing
И ние сме още в конкурса,ей...не ни забравяйте...то май с тия темпове на зъбоникнене  ще купуваме червило преди паста за зъби.... Mr. Green
Денил - не се притеснявай, мила, тя и мойта дунда не е от напредналите...май сме като вас...мама, кака( обаче го произнася тата) и останалото е нечленоразделна реч, която никой не разбира, но за сметка на това, тя пък не млъква...съжалявам само, че не мога да я издебна с камерата...като ме види да я снимам и млъква.

Ох, още нещо исках да пиша, но мозъка ми заспива....
Лека на всички...

# 71
То трудна работа да се запиша, аман. Снощи ремонт на форума, запазих написаното, днес Емма игра с мишката и затвори прозореца. После писах, изтрих го с тъпия ескейп дето все с каня да го изтръгна, сетне пък компа ми спекна, айде рестарт, ееее
Най-напред честити месечинки, здраве, щастие и здрав сън!Пухче давай си каши от елда или просо, хем изключително полезни, хем не са тежки и не са алергени. Ха дано не е алергия! ще сравня и аз тия дни снимки на Ива и Емма обещавам. Peace
Леле Златомира великолепна си! Сенди също! Мария_m много си обаятелна!
Готи призляло ти е виждам, милата ми тя, често участвам и аз в тия филми, а как съм се размечтала за скучна блудкава сапунка... кат' сА пИнсЮнирам. А Тино е егати пича!
Изида страхотно е! А на теб какво ти е?
Денил аз от лятото не мажа. Мачкам докато играем или във водата докато сапунисвам, това ни е масажа.
Вода давам розова (тя не пие), иначе кашата я правя директно с чешмяна, на 9 месеца е вече, какво.
Бубче благодаря за всяко внимание  Hug и за усмивката която ми даряваш правейки си труда да качиш снимка на бонбоните си в темата   bouquet
Дезко гледай сборно часовете за денонощие, не броя спанета. Трябва да потърся таблицата за тази възраст колко ориентировъчно трябва да спят бебетата. Емма спи така, ако стане в 10, спи от 13 до 14ч, после от 17 до 18ч, вечер ляга около 22ч, това са 14 часа. Ако стане в 11.30-12ч, спи от 15 до 17ч и ляга в 21ч, различно, според пешехода за деня  Joy
Драгоне сподели мила!  Hug
Ногу сти убави булки и Пухкини, и Катини и Камчови, убави ощи гиздави, се лични убавици!
Още исках да пиша ама ми спи сивото, моля не се сърдете!
И сладки сънища!

# 72
Здравейте, момичета.....Минавам само да ви почерпя, че днес моя Стелко има имен ден, а и свекър ми е рожденик.

Честит имен ден и на нашата адашка Стиляна. Да е жива и здрава, да расте умно и силно дете.

# 73

Днес имаме двоен празник-месечинка и имен ден!Да ми е живо и здраво детето!
Днес сме по-добре,пием си лекарствата и не е вдигала повече Т,дано да се рзмине Praynig
Честито и на всички останали именици и месечинковци!

# 74
  • Бургас
Честити месечинки на Симеон, Ирена, Стела ,Магдалена, Виктория.И на днешните именници нека са много здрави и щастливи.
Вал така и незнам защо съм ти се обаждала newsm78 но ако се сетя ще ти кажа Wink
Бубе, Мери,Ави и останалите да не изброявам благодаря ви за комплиментите. newsm51
Готи това което си приживяла  е много гадно и аз имам такива дни.
Вода и аз давам девин с розов етикет.
Илиан го мажа с мляко дори и през лятото.Смятам поне до  годинка и половина даже две да го мажа.
Да споделя за грохотното  падение на моя план със съня на малкия.Провал ,провал и пак провал малкия  е страшен толкова рева че се отказах неможах да издържа 30 мин. ми се видяха дезкрайни.Така че ще чакам да порасне и да се научи сам Mr. Green .НО аз имам нов план и споделям:вечер го научих когато се пробуди направо да го взимам при нас и от 3 - 4 вечери той си чака човека и не спира да мрънка докато не го взема така че аз съм решила тази вечер лягам в детската и когато се пробуди да го люшна,да му попея, да му пошъткам и тем подабни, но не и да го взимам.Та да видим дали ще успея утре ще споделям.
Лек ден на всички Hug Hug Hug
Една снимка и от мен като бременна в 8 мес.

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 09:35 от zlatоmira boneva

Общи условия

Активация на акаунт