Отговори
# 75
Добро утро kaffeetrmker_2

Честити месечинки на Маги,Вики,Симеон,Ирена и Стелка!!!

Честит имен ден на Стелка и Стелко и на всички други именници празнуващи днес!!!

Мони си удари нослето днес сутринта Cry,докато обличах Петър за градината татко й уж я гледаше,сега цялото носле и устничката й са одрани,ударила се е в стола SadМного малко плака,но ми е мъчно да я гледам така SadПосле пак ще пиша Hug

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 21:39 от *Ави*

# 76
  • Варна
Честити месечинки на Виктория,Стела, Ирена и Симеон. Честит Имен ден на Стелко на Ивето и на Стелка на Еления   bouquet Да са ви живи и здрави дечицата, много послушни и весели. Ели по бързо да оздравява именничката  Peace
Ние водата също много много не я долюбваме. Ако не са бабите да го тъпчат, няма и да пием  Simple Smile Спрях иначе отдвана да преварявам, имаме филтър  на мивката, от нея му давам. Денил не се притеснявай за уменията. Ние може да сме атлети от към ходенето, но от към мозъка изоставаме, ,по тчоно ни мързи както мога да преценя  Joy Иначе аз много отдавна спрях да омазнявам кожата след къпане.
Дез вие почнахте ли кухня, успя ли вече със всичко да захраниш. За спането като стане към 7-7.30 дремва към 9-10 за полвин до 1 час. Следобед разлчино към 13 или 14 часа, може и 15 часа за час час и половина, някой път два часа. И ако следобед се е събудил след 16 часа, чак за вечерния сън към 20 часа. Ако по рано е спал. Някой път към 17, 18 часа удря пак една дрямка за половин и един час. Понякога доста спи през деня, защото каталясва, сега от както ходи вече абсолютно не се спира, ходи в кухнята до банята, все след някой. Но имаме дни когато само 1 път през деня е спал за около час и тогава е такъв кеселяк, че направо... В такива моменти още към 19-19.30 си ляга.
Готи кошмарен ден, дано не се повтаря, но от сега нататък така ще е, очите ни тярбва да са на четири ето така  Shocked     Mr. Green
Драконче  Hug
Ави разбирам те и ние като бяхме с първите синини ми беше толкова тъжно да го гледам. Но вече повече внимава. И Мони постепенно ще се научи  Hug

# 77
  • Пловдив
Честити месечинки днес на

Виктория   Стела    Ирена     Симеон Магдалена

Също така и Честит Имен Ден на всички празнуващи!!!

Дез ние спинкаме преди обяд по 30-40 мин около 10-11 часа и следобед от 14 до 17 .Самичък си е направил режима и аз него следвам Peace
Денил-аз мисля поне до година и половина да омазнявам след баня.Детската кожа има много по-голяма нужда от хидратация в сравнение с нашата.В момента използвам Ексипиал Неутрал Липолосион-медицинска козметика.Много съм доволна.Аз за лицето-Нахткерцен на Д-р Тайс.След всички кожни проблеми ,които имахме и все още лекуваме се ориентирах към медицинската козметика(преди ползвах Бюбхен и имам подозрение,че алергията ни тръгва оттам) и затова мисля засега да използвам само медицинска козметика.След това може би ще минаваме на А-дерма,но трябва да се консултирам пак с кожния.Всеки случай, ако не го мажа кожата му става много суха Confused

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 15:34 от Mirkam

# 78

Добро утро на всички,
Честити Месечинки днес и на всички Именници пожелавам много здраве,щастие,да бъдат много обичани и да са винаги лъчезарни и усмихнати...Весел празник...  bouquet

АВИ  ..много неприятно падане ,дано мине бързичко и я пази повече ..
МЕРИииии  Hug нали знаеш, че заради вас ...всичко ще направя.. Heart Eyes
ИЗИДА ...готино е ,мерси   bouquet
Лек ден на всички пожелавам ...

# 79

Честити месечинки и именни дни на всички,които празнуват.Живот и здраве и много късмет ви желаем с Вили.

Болните бързо да се оправят,ударилите да се оправят и повече без аварий.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug и лек ден на всички

# 80
Добро утро и от мен, сега на уж по-свежа глава.  Sunglasses
Честити месечинки на Вики, Стела, Ирена и Симеон.

Де3емонка - моята мома сутрин става към 7:20, като звънне часовника за събуждане на кака й. После дремва един съм около 1/2 час между 10-11ч, после има втори сън към 15-16ч, пак от порядъка на 1/2 (рядко до 1) час, и последното дневно дремване е към 18-19ч, пак за около 20мин - до 40мин най-много. Ляга си към 21:30-22:00ч. Значи общо през деня може да не й се съберат и 2 часа сън.

Момичета - благодаря ви за загрижеността. Просто у дома проблемите от много години са свързани с девер ми. Бяха купували едни камиони с моя мъж, и работиха на частно, но на загуба (периода когато се строеше новата част от магистралата между София и Дупница). После се разделиха, брат му взе камионите и каза че си поемал всички приходи и разходи. Да, но междувременно беше натрупал дългове (покрай които стана така, че моя мъж и моя баща не се гледат, и нито един от двамата не ходи в къщата на другия  Cry , колко рев съм изревала за тия неща само аз си знам). Мъжът ми тогава го оперираха за пръв път - остави си здравето на тая магистрала. Свекър ми и свекърва ми неколкократно му помагаха финансово, като теглиха заеми за да го спасяват от бедствени положения свързани със съдия-изпълнители, биячи и тем подобни. Дори и сега изплащат поредния заем за 3000 лв, и това са пенсионери с обща пенсия за двамата 370-80лв. И за благодарност той не се е сетил веднъж да се обади когато майка му и баща му влизаха в болница, след това не се сети да се обади дори за рождените им дни, нито за имените. И после даже се пенеше, че нашите въобще не му били помагали, нито ние и  т.н. И когато преди 2 седмици закъса при една катастрофа с кон на кой се обади в 6 сутринта - на мъжа ми.  Confused Свършихме му работа, и за благодарност както - онзи ден го викнал да си поговорят, и му обяснявал, че щял да го натопи и него, че не бил длъжен той да плаща всички пари, че трябвало и ние да плащаме, незнам какво си още... че сме теглили пари, а на него не сме дали (което е пълна лъжа, тъй като в момента сме на червено, даже и в заеми) и само сме се правили на бедни. Мъж ми си тръгнал и го оставил да си дудне. И вчера като за капак въпросния индивид паднал и си убил крака, развалила му се колата и на кой се обадил пак? - на брат си. И моя наивник, понеже е мека мара му услужил за пореден път с колата, въпреки гадното му отношение от предния ден... Е кажете как да не се нервирам?!?! Значи аз се чудя с какво да купувам на детето лекарствата за температура и да поддържам домакинството със смешните ни заплати, а той дето е тираджия и взима над 1000лв заплата месечно ни кара ние да му плащаме дълговете? Както и да е, който чел - чел... съжалявам ако ви натоварвам, но просто няма с кой да споделя за тези преживявания, а всичко това ми тежи много.
Затова съм на нерви постоянно, не ми е добре, имам проблеми с кръвното... Деца изнервени кой от което има, малката от зъби, голямата я гони ревността, все не й стига вниманието... Радвам се, дори когато ви чета, но понякога наистина не ми се пише, защото само мрачни неща имам да казвам.

Стига толкова. Вие сте ми утеха, и да знаете, че не пропускам нито едно хубаво / лошо събитие което става, дори и да не го отбелязвам често. Не се сърдете.  Hug

alex_99
- направо ме разчуства с описанието на твоя любим мъж, толкова нежно и толкова красиво, особено вашите "срещи"... Благодаря ти че направи вечерта ми малко по хубава, след като го прочетох.  Heart Eyes

# 81
  • София
Ех, кога се навъртяха дните, пак стана 26-ти.
Да ви почерпя, Вики стана на цели 10 месеца! Кога отлетяха, не разбрах  33uu

Честито  на останалите месечинки и на именниците днес! Много здраве и късмет!

П.П. Относно националната среща догодина:

Имам една идея. За ПОДАРЪЦИ! Може например всеки да купи подарък, най-добре играчка, ще  се разберем за каква сума. Слагаме ги в чувал  и на който каквото му се падне. Има вариант и да теглиме чоп кой на кого ще подарява. Какво ще кажете?

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 10:51 от cattt

# 82
А така,докато реша да пиша и още една страница.Е нямам време сега да я чета-после.
Честито на месечинковците.Да са ни много здрави сладурите.
Честит имен ден на сладките Стели,Стилияни и Стилиянковци-и всички др. дето също си имат празник днес Hug
Един бърз поздрав от нас.
Това са ни едномесечните крака Laughing

# 83
  • ВАРНА
Здравейте.
Честит имен ден на празнуващите!

Честито и на месечинките днес!
Мерси за мненията  Hug. Мери, какви часове, какви работи,  Shocked много спите вие. Вчера например, Емо се събуди към 8, спа от 12 до 14, след това заспа чак към 22 и нещо. Тази сутрин се събуди в 7 и още будува. 11 без 10 е и Емо току що заспа на люлката си. 
Драгонче, разбираме те напълно. Много е гадно, когато виждаш отстрани какво е положението, а който трябва не го осъзнава.
Лейди, не съм го записала още на кухня. Мисля, че съм захранила с всичко, което трябва за там. Скоро и това ще направя.

# 84
  • София
Честито на Стела и  Стилян! Да саживи и здрави Grinning

Честито и на месечинковците мерси за почерпките Grinning

Гледахте ли Часът на мама днес? Светлокестенявата дама, която говори за активното раждане не беше ли нашата Duol?

Златомира- поздравления за визията Grinning- страхотно изглеждаш Grinning

Драконче, Роси, отпускайте парата по малко.

Дез, Камен спи понякога веднъж, а понякога два пъти. Нормално става между 4.30- 5-30ч- тогава спи два пъти през деня, ако стане към 7ч, което е по-рядко- спи веднъж. За продължителност в момента нищо не мога да кажа, защото от почти две седмици сме с майстори, които дрънчат, трещят и винаги те го събуждат, а не той сам.
Иначе Георги започна да спи по веднъж на 8м, а на 1г2м започна да изкарва дни изобщо без сън. На 2г1м категорично отказа обедния сън- само инцидентно на месец- два веднъж.

# 85
  • ВАРНА
Дез, Камен спи понякога веднъж, а понякога два пъти. Нормално става между 4.30- 5-30ч- тогава спи два пъти през деня, ако стане към 7ч, което е по-рядко- спи веднъж. За продължителност в момента нищо не мога да кажа, защото от почти две седмици сме с майстори, които дрънчат, трещят и винаги те го събуждат, а не той сам.
Иначе Георги започна да спи по веднъж на 8м, а на 1г2м започна да изкарва дни изобщо без сън. На 2г1м категорично отказа обедния сън- само инцидентно на месец- два веднъж.
Леле, то и така не е добре. Но мерси, все пак. През последните 5 дни, Емо два от тях е спал по веднъж през деня. Затова попитах.

Часът на мама го гледах оттук-оттам. Позагледах се в първата част, говориха за бебешкия речник.

ПП: направих нов албум в Зоната. "февруарчета 10-12 месеца"

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 11:40 от de3demonka

# 86
  • София
Честито на месечинковците ни сладки  bouquet Hug
Честито на всички именници, да са ви святи имената, както и на дечицата ви и да ги закрилят винаги!     bouquet   Hug
В часът на мама беше Дуол, да. Нали тя се занимава със това: http://www.estestveno.com/ и е от радетелите за активно раждане Peace. Иначе отдавна не ни е навестявала...сигурно няма много време покрай тези си дейности Thinking
С писането дотук Crazy...толкова ми отпуснаха hahaha

# 87
Здравейте момичета, много ми липсвате.
Честито на днешните ни месечинки.
Така съм се затъжила за вас.
В къщи компа се скапа и няма изгледи скоро да се оправи положението. Аз почнах вече работа и сега пиша от компа на една колежка с интернет на него.
Разгледах снимките на дечицата. Много са пораснали всички и големи сладурчета са станали.
При нас всичко е наред. Плами все още няма зъбки. Сега се гледат с баба и. Вечер настава едно гушкане и мачкане. Много трудно ми е да свикна да ходя на работа и да не съм по зял ден с нея.
Искрено се надявам скоро да мога да пиша от къщи или поне на работа повече.
Целувам ви и ви прегръщам всички.
Чао милички мами и дечица.

# 88
  • София
Честит Рожден Ден на Йолинка    bouquet  Hug Hug !
Рядко пишеш при нас вече, отчитай се по-честичко! Желая най-вече здраве за теб и обичните ти същества!

П.П. Момичета, забелязали ли сте че и историята на личните ни публикации е изтрита и почва от един по-скорошен момент newsm78...явно бая е понатежал форума и са архивирали доста Thinking

# 89
Здравейте мацки!
Днес сме по - добре - за сега не сме се ударили все още, вярно, че паднахме по дупе от спалнята сутринта, ама то това почти не се брои..... С 300 зора успяхме и да похапнем. Сега май следва извеждане.... Вън е мрачно и мокро, ама няма как - вчера за пръв път пропуснах да го изведа, няма да се повтори. Добре, че вятърът намаля! Не ме оставя да пиша хитрецът!
Да си признаем  ние Нищо не можем - само си пълзим, изправяме се, висим по на мама панталоните, говорим си някакви бебшки безсмислени нещаи тва е - Но не ни съдете много -  не забравяйте, че все пак сме РУСИ!!!!!
Драконе, радвам се, че сподели, дано поне малко ти е олекнало! Моето мнение - мъжът ти действа така, както би трябвало, както е редно, друг е въпросът, че брат му е едно л**но. Но така са има егоцентрични ко***ета на тоя свят и кофтито е, че са мнозинство! Аз също бих помогнала на моя брат, но знам, че той винаги би ми го върнал, ей така най-  малкото защото сме от една и съща утроба пръкнали се, възпитанието ни и обичта ни един към друг също са важни. Но да ти кажа и на мен ще ми е кофти ако на Миро брат му вземе, че постъпи като твоя девер, защото са почти от една боя забъркани. Дори не ни се обади по случай раждането на малкия.... Не ми се говори. Не се ядосвай, времето на зад не се връща. Отговори ми - Като се ядосва и неврозничиш няколко дена - оправи ли с това тая каша? Или само негативи трупаш на теб и на близките ти!?  Толкова си силна, няма човек, на който да не си се опитала да помогнеш, стягай се, протягам ти ръка да излезнеш от тая тъпанарска дупка и да направиш еда чудна торта..... Ако знаеш как ми се яде..... леле....
Изчезвам, че синът ми взломи апартамента!
Честито на всички месечинковци и именници! Здраве и само здраве! Честито и на Йолинка!П.П. Извадихте ли елхите?! Айде! Няма време! Нека им се радват бебешорковците! За повечето от тях това ще е първата Коледа "На светло"! Ето, дано ви заразя с Коледно настроение и тръпка!

Общи условия

Активация на акаунт