Отговори
# 90
  • София
ЧРД на Йолинка!
Честити Месечинки!

Валерия, скривай клечките Mr. Green, че доктора днес ми вика - "Хайде сега, започвай пак с човъркането" Crazy hahaha hahaha hahaha
Ави, много неприятно! Да минава и заминава! Hug
Виви, РосиHug Hug Hug
Готи, Яна тоже нищо не може. Rolling Eyes А коледните мотиви са страхотни! Hug
Драконе, ужасно е това нещо, с роднини "бизнес" не става. #2gunfire #2gunfire #2gunfire Дано се разплетете по-скоро! Praynig Hug
Кат, аз съм за идеята с подаръците и чувала Grinning
Лошото настроение при всички да се изпарява, давам заповед! Crossing Arms
ЕвелинкаHug
Мери, не се ядосвай! Hug

# 91
Здравейте!
Честито на днешните месечинки:Магдалена,Виктория,Стела, Ирена и Симеон
Честит Имен ден на Стелко и Стела,както и на всички именници
Честит рожден ден на Йолинка! nbirthday
Драконче,много кофти.Дано по-скоро се оправите с тази ситуация!
Еленийка,бързо да оздравявате!
Ави,много неприятно,ама такава ще е оттук нататък
Кат и аз съм за идеята с подаръците и чувала
Дез,Ивчо от септември месец някъде до тези дни спеше по 1 път следобед.Сутринта като стане в 9 заспиваше в 13:30 до към 17:00.Но от 3-4дни някъде заспива към 12 до към 13 и след това към 15 до към 17.След това вече в 21:30
Елхата още не съм извадила.Чакам поне декември да стане!Всяка година все по-рано и по-рано почнаха да украсяват.Спомням си като бях малка че украсявахме елхата в деня на Бъдни вечер!
Мери,мила не се ядосвай!

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 16:40 от adi_v4

# 92
  • Бургас
 Драгонче това което ти се е случило е много кофти, но не се ядосвай нервите няма кой да ти ги възстанови.И аз се ядосвам с моя свекър ама няма как винаги ще е до нас така че се опитвам да го ignore2. Така че както си казвам аз "Важното е че сме живи и здрави ние и децата ни" другото все ще се нареди.И ние сме в криза сега, но не губя надежда че ще се оправим някой ден  Mr. Green
Ави дано Мони се оправя по-бързо.
Дез Илианката става към 6ч. после заспива към 8.30 до към 10ч. , после към 14ч. до към 16ч. и вечерта в 20ч. , но вечерта се буди поне 2-3 пъти да ме тормози. Wink И както винаги страхотно настроени внасях с есените снимки на Емо.
Готи много малка ми се вижда елхичката.Аз всяка година купувам едни големи елхи а колко капе не е истина Crazy  та мисля и тази година да кордисам пак голяма  ама да видим.А за Тино нищо не мога да кажа освен че е страхотен модел.
Аз днес съм по редовна защото мама е тук. Grinning

# 93
  • Велико Търново
Привет и от мен.Страхотно настроение цари в темичката,толкова ми е интересно да четааа...и да разглеждам снимки...И аз да се покажа с коремче Wink http://www.picvalley.net/v.php?p=u/931/1295192212.JPG  в осми месец.И първата снимка на Карина http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1492/1887150037.JPG  ,а ето я Карина сега   http://www.picvalley.net/v.php?p=u/707/338879337.JPG  ,   http://www.picvalley.net/v.php?p=u/804/1667737970.JPG .При нас новото е ,че наааай накрая ни избиха долните две зъбета...вчера разбрах и че Кари ще е на корицата на мартенския брой на "9 месеца"....тъкмо подарък за рожденния ден ,защото нашия ще е на 1 март по стечение на обатоятелствата Simple Smile
gotika80 и аз мисля скоро да украся елхата,ей така,за да ми е празнично по дълго време,страхотна идея....
Само толкова от мен засега ,че Карина ме викааа
Хубава вечер на всички  bouquet

# 94
  • Варна
Мале Голдънче и аз така се човъркам постоянно, но сега се по стреснах, че дано ми дойде акъла в главата  doh
Готи и аз извадих елхата вече, даже украсих цялата къща, повечко време да ни е празнично. На аватара ми има една снимка тати Ники, бебе Ники и елхата  Mr. Green
Слънчице и аз съм така на работа  smile3518 Само чакам събота и неделя и празниците.....
Драконче много неприятно, направо не знам какво да ти кажа. То си е за ядосване, ама и да се ядосваш нищо не можеш да направиш, мъжа ти обаче може....
Златомира и ние сме с малка елха, за да мога да я навра някъде, че нали си имаме шетник из вкъщи вече  Mr. Green

# 95
  • Sofia
Честито на месечинките Магдалена, Виктория, Симеон, Ирена и Стела, да са живи и здрави!   bouquet
Честито и на всички именници и те със здраве да си носят името!   bouquet
Честит Рожден Ден и на Йолинка, жива, здрава и много щастлива да си!   bouquet

Хайде да си направим тема за честитки, аз докато честитя всеки ден и забравям какво сте писали, какво съм чела и какво искам да кажа.  Mr. Green

Готика, страхотно  Hug би ме по всякакви параграфи, аз си мислех че украсявам рано на 1-ви декември, но имало и по-големи ентусиасти от мен, браво!  Grinning
Обаче за махането на коледната украса може би ще спечеля приза тъй като у нас украсите са със застъпване...по Великден махаме коледната и слагаме великденската.  Laughing

Ави, сама знаеш че юнак без рани не може, добре че е бил малкия дявол, гушни я от нас.  Grinning

Драконче, не се ядосвай, защото на теб нервите и здравето няма кой да ти върне! За съжаление човек не може да си избира роднините и едва ли нещо ще можеш да промениш, просто по-скоро абсолютен игнор му е майката.

Голдънче, клечките съм ги скрила на дълбоко...в моите уши.  Mr. Green

Бубе, ще се окаже на края че сте врата до врата и те са там.  Mr. Green

Бяхме ние  днес на консултация по заповед на щуката, изписа ни крем Елоком за едно зачервяване дето и се появява на гушината и ту мине ту се зачерви, много е странно, сега обаче му четох упътването на крема и се чудя изобщо да я мажа ли, нещо имам колебания.

За спането тя спала не спала вечерта сутрин става към 8:30-9:00ч удря към 10-11 една обедна дрямка 1 час и след това в 14:00-15:00ч спи пак 2-3 часа според зависи кака и до колко часа е на училище обаче се съобразявам и я слагам или по-рано или по-късно, като цяло гимнастиката е сложна. Вечер я слагам да спи към 22ч, сега тя дали заспива е друга тема на разговор.

Днес дооформям коледните подаръци за роднините и съм малко разконцентрирана, ще ме извините ако пропускам нещо.

Доти, Кари има неверочтни очи!   bouquet
Много е сладка, заслужила си е определено да е на корицата не само на мартенския брой!  Grinning
А твоята снимка сред бялата приказка е много красива  Grinning, ама и ти какъв корем показваш не знам, да ви имам коремите момичета.  Mr. Green

Златомира, аз имам 10 малки елхи, но ги кова по стените, а истинска елха купуваме за Пловдив само като празнуваме с нашите, защото няма после аз да чистя бодлите.  Laughing

Изабелка, как си, къде си, какво се спотайваш?  Grinning

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 16:58 от Valeria

# 96
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Yolinka

Аз не винаги се сещам да чета календара и съм я пропуснала сутринта,за което съжалявам,че малко по-късно и честитя. Embarassed

Драгонче ,стана ми много мъчно ,докато те четох.Питах се защо на такива добри хора трябва да се случват такива гадости и как може да същестува такова лицемерие и злоба.Но не се притеснявай да споделяш.Тук сме като едно семейство  Hug.И съм сигурна ,че всеки би ти дал морална(и не само,ако е необходимо) помощ.От постовете ти съм останала с впечатление,че си много силна и оправна жена,така че знай,че след всяко нанадолнище следва нанагорнище и вярвай,че всичко ще се подобри и рано или късно всеки получава заслуженото си.

Е ,Криси се събуди рано рано и е много кисел Close

Хайде до после.

# 97
  • София
Вал, давай клечките...... Mr. Green, че ще става търкал..... hahaha hahaha hahaha И Яна се сдоби с някакви странни пъпки на срамните устни Mr. Green и крачетата, там където се покрива кожата от памперса. Rolling Eyes Та се чудя с какво да я мажа. newsm78 Като я къпя, изчезват за минути, но като сложа пампата отново и се появяват пак. #2gunfire
Доти, много хубава тази Карина!  bouquet
Лейди внимавай, че клечките са на привършване, а може и да няма вече, щото Вал ги е скрила......дълбоко..... Mr. Green Майтап, ама внимавай, че аз така, както съм се чесала, съм направила белята. Hug
Питане имам - тази помпичка за нос, дали я има някой и какви са отзивите? Поръчах си я, прочетох суперлативи за нея. Вие какво мислите, че ми писна от сополи и мисля радикално да реша проблема. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 98
  • Sofia
Една приятелка я има тази помпичка, аз някак не мога да си представя в 2-3 посред нощите да ставам и да пускам прахосмукачка, за да тегля сополи  Mr. Green доволна е иначе, върши и работа според нея страхотна.
Аз имам една дето ми изтръпват бузите да смуча  hahaha но и тя върши работа и е далеч по-безшумна.
Имам и от обикновените Чико, Нук, Хук, Мук, пълни боклуци са.
То е като да си духне носа детето, не знам Яна ще стои ли мирна докато и ги теглич, но ние се овъртяваме целите в сополи докато трае манипулацията.
Да не си попаднала на някакви памперси менте та така се зачервява?

# 99
Ей, пак сте писали, писали да се чуди човек от къде да я започне.
Първо да честитя на всички, които празнуват днес.   bouquet
И аз мисля да украсявам вече, но първо съм се зарекла тези дни на направя едно основно почистване, че напоследък все набързо набързо шетаме с Лео, и ....знаете как е като има помощник. Но тази година сигурно, ще има нова мода при нас, ще преобладава украса по тавана и високо  на стените. Иначе рискувам да бъде изядена на часа в който бъде поставена Mr. Green
Дез да кажа и аз, моя Лео спи по веднъж на ден по 2 часа, от няколко дни обаче не само че започна да изяжда цяло пюре, но и спи след това поне по 3 часа, което ме навежда на мисълта че само на кърма(както беше до скоро) е огладнявал по бързо и затова се е събуждал. Вода не пие никаква и по никакъв повод, вечер спи по 12 часа, снощи например заспа в 12 часа и днес спа до 12. Точен като часовник. Естествено през тези 12 часа ставаме поне 4 -5 пъти и си поцоква доволно.
Умения, кой знае какви не знам дали има, обикаля къщата с уолкъра, също така и като се подпира за мебелите, тихичък е и не издава много звуци,  но вчера бях хванала слушалката и имитирах че говоря и той за много голямо мое учудване каза "Ало".Беше много по различно да чуя ДУМА от него, а не само разни звуци.
Голдънче имам подобна помпичка за нос, какво да ти кажа, върши все някаква работа, но друг е въпроса Лео колко ми позволява да му бръкна в носа с нея. Като ме види, че се задавам да се правя на чичо доктор и бяга като попарен.
Валерия връщам те малко назад, обаче не можеш да ме убедиш че на двете снимки са различни деца, още малко ще трябва да се постараеш Laughing
Доти Браво на Карина, много е хубава наистина, заслужава корицата.

ooooh!Като прочетох Вал за прахосмукачката и си помислих, че пак нещо и се е развихрила фантазията  Mr. Green върнах се да проверя. Ама каква прахосмукачка, какви 5 лева.....направо ми се струва невъзможно.

# 100
  • Бургас
Едно поздравче от мен http://www.vbox7.com/play:1d407106
А  това е специално за Драгончето, Мери и всички вас http://www.vbox7.com/play:2564758a

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 18:40 от zlatоmira boneva

# 101
Момичета, моля ви помагайте!
Къде могат да ми направят щампа (от снимка) върху тениска или чаша? Чух, че имало фото на Славейков, но къде точно?

Аз съм февруарка, но нарочно не влязох с ника си, за да не реши "жертвата" да погледне какво съм писала и да развали изненадата.

# 102
Къде могат да ми направят щампа (от снимка) върху тениска или чаша? Чух, че имало фото на Славейков, но къде точно?

Аз съм февруарка, но нарочно не влязох с ника си, за да не реши "жертвата" да погледне какво съм писала и да развали изненадата.

В библиотеката! Там правят от край време. Като застанеш с лице към нея, в дясно се пада, няма как да е го видиш! Успех и чакаме резултата!
http://www.portokal.net/
http://www.mosquito-shop.com/l_bg/?s=2&i=1

Hug

# 103
  • ВАРНА
Честит Рожден Ден на Йолинка! Здрава, щастлива и весела да е! И да се разписва тук поне от време на време!
Днес времето е ужасно при нас, ветровете имат празник май.
Ефросинка, няма ни ги отчетните бремелински темички. Или са архивирани, или ги няма. Не знам как процедират.
Помпичка за нос, купих някаква евтина, но нещо не мога да работя с нея. Стои си като новичка.

# 104
  • София

http://www.fotobravo.com/?p=party_gift
ето и адресите им: http://www.fotobravo.com/?p=about

Честито на всички месечинки и именяци.

После ще се включа повече.

Общи условия

Активация на акаунт