Отговори
# 225
  • Варна

http://store.fmi.uni-sofia.bg/temp/level.html
HugЗА ВСИЧКИ ВЕЧЕ РАБОТЕЩИ МАМИ Hug
Joy Joy Joy Joy
П.С.Момичета пускайте палците до вторник.За тогава се отложи операцията.

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 13:30 от *жани*

# 226
  • София

Ха ха ха много забавно. То сега ми е смешно, ама като се върна на работа и аз ще съм така.  Confused

# 227
Имаме си диагноза. Не е особено приятна, но поне с това се обяснява вдигането на температура от около месец  Confused. Ще пие АБ 10 дена.

# 228

*joy* fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedбързо да се оправяте

# 229
  • ВАРНА
Честит Първи Рожден Ден на Явор и Александра!
Нашите първи февруарчета, първи талисманчета! Бъдете здрави мили дечица, палави, игриви, весели, засмени, носете радост на всички!

Естрелка, Честит Празник, мила!
Кам4о, това е много готино  hahaha Joy
Жани, имаш и моите  fingerscrossed, знаеш  Hug.
*joy*, бързо оздравяване.  Hug

На мен днес ми е едно притеснено, по-късно ще пиша. Стиснете по един палец  Praynig

# 230
anita7, благодаря ти мила. Имам едно питане сега дали топката се движи сама и издава ли някакви звуци като се движи Embarassed. Друго, тежка ли е много, понеже пише че има моторче Heart Eyes
Жани  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Джой не каза каква е диагнозата, но ви желая бързо оздравяване. Цункай сладкия Давид от нас Hug
Ето малко снимки от днешния слънчев ден:

Мири, извини ме че я пускам обаче не можах да се стърпя Crazy Crazy Crazy
В ляво е Крисито на МиркаМ, голям сладур  smile3521 център нападател на женките smile3532

# 231
  • Sofia
Сенди, като те омлати два пъти с топката по главата ще съжалиш, че си я купила.  Laughing
Имах една с каката на която се натискаше едно копче и изскача някакво същество от там, не беше ужким тежка, но няколко пъти се приземи на главата ми и я скрих, може да не ми се налага да следвам повече ама този акъл си ми трябва все още.  Mr. Green
А снимките от днешния слънчев ден са страхотни   Heart Eyes с тези космонавти като за пред излитане със совалката сте ги подредили, сладури!  Grinning
А защо Анди е с две шапки, да не би да довършихте прическата и да стана отмъщението на фризьора?  Laughing
Миркам, Криси е доста общителен.  Laughing

Камчо, клипчето е много актуално.  Mr. Green

Дез, имаш стиснати палци, Жаси и ти за вторник, дано всичко мине добре!

Бях на вън, какво изпуснах Ави за каква темичка благодариш, липса на чист въздух имаш днес ли?  Mr. Green
Това с асансьора е гадно, с каката бяхме на 5-ти етаж без асансьор отелваше ми се вола, сега поне сме пак без, но сме на 2-ри, слизането ми е песен мога и да подскачам с количката, но качването ми е много тегаво, дано скоро ви го оправят.

Джой, бързо оздравяване!

И сега да кажа, че днес имах прекрасна среща, която усмихна денят ми  Heart Eyes
Запознах се с Кас, която е един невероятно слънчев и позитивен човек, такава си я представях и такава днес си я видях, почувствах се все едно се познаваме от векове.  Heart Eyes  Hug
Кари и тя е невероятна кукла, само Ани Еднозъб липсваше, но ще навакса следващия път!  Laughing

# 232
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ЯВОР И АЛЕКСАНДРА!!! ПОЖЕЛАВАМ ИМ САМО ЗДРАВЕ, ДРУГОТО МАМА И ТАТЕ ЩЕ ИМ ГО КУПЯТ!!!

При нас нищо ново. Снощи бяхме на детски рожден ден в един детски клуб в Изток. Изкарахме си страхотно и не разбрахме че сме с дете. Една кака като го пое и 2.5 не му се чу гласа - беше толкова впечатлен от играчките които каката му даваше, че..... Ама и играчките бяха много хубави - само Чико-мико, Фишер-мишер и др. подобни. Решихме с таткото че бихме могли да го водим там за по 2 часа (персонално гледане 2 часа - 10лв.), докато ние пазаруваме примерно. Ще правят и коледно тържество и мисля да го запиша малчо да види Дядо Мраз newsm78
Вие какво мислите да купувате на малчовците за НГ? Нашия тати е на мнение че е още много малък и не вдява какво е Коледа и НГ и нямало смисъл от подаръци, коледни тържества и др. Вие как мислите?

# 233
Вал, аз точно затова питам дали е тежка, че като ме тресне с нещо по главата после давам 5 мин. заето и не само мен де. Той само шамарите са му доста тежки та камо ли да метне някоя топка Whistling а себе си не удря маймуняка Mr. Green. Taзи нощ се бъдеше през 30мин. и аз давам все вода а то детето млякото си търсело и вече към 5 часа като усети пак водата и такъв ми пльосна през очите че... smile3532 Валичка, точно такава е и тази, нещо си изкача отвътре, но пусто като не съм я виждала  newsm78. Във Филибето я няма никъде из магазините и ще я поръчвам из мрежата Wink С две шапки е понеже с едната му духа вятър във вратлето, не е достатъчно дълга Mr. Green
Вече са само по 15 поста на страничка не са като преди по 20. Финансовата криза и тук ни тресна #Silly

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 16:10 от Сенди

# 234
Честит рожден ден на Явор и Александра. Пожелавам им от все сърце здраве и едно вълшебно детство.

# 235
Честит Рожден Ден на Явор и Александра!Да растат весели и безгрижни дечица.Да радват всички в къщи и най вече мама!
 Естрелка,весел празник!Ще чакаме после снимки!Тортата е страшна,голям майстор си!

Flowers RoseЗа мъничката Мия Flowers Rose

# 236
  • Sofia
Сенди, наумила си си го явно и нямаш разубеждаване.  Mr. Green
Поне да ти кажа, че Vtech са хубава марка ако не си ползвала нищо тяхно до сега и като я засили няколко пъти топката по пода няма да се счупи.  Grinning
Аз лично се чудя на едно пиано пак от тази марка ето го, което давам жокер от Ла Редут ще ми излезне 50лв и смятам, че ще е по-забавно определено.  Grinning
 hahaha сега прочетох за водата, гладен няма да остане определено, сега си представи в 5ч същата ситуация, но вече с топката до него.  Mr. Green

# 237
Вал,то че ми липсва чист въздух ми липсва Laughing,но Кат беше пуснала нова темичка преди няколко часа,после явно е копнала постовете тук и новата е изтрита Rolling Eyes
Камчо,клипчето е направо  rotfImao rotfImao rotfImao
Сенди,супер са снимките,ама откъде това слънце днес  Confused,при нас е едно такова мрачно времето.
Дез,стискам палци и аз fingerscrossed
Мария М, те наистина не разбират но все пак си мисля че без подарък не може,а и тържеството също биха го усетили децата.Макар че Петьо първият пък като видя Дядо Коледа се изплаши и плака Wink,беше на 10 месеца тогава.
Аз другата седмица започвам да пазарувам,вече съм харесала на баткото от Метро спален комплект,одеяло и халат за баня с Колите(Cars),една писта с колички и 2 анцунга Адидас,това е засега,после може и още нещо да харесам.За Мони май ще купувам уолкър,някакво бебе(кукла) и други играчки ,които харесам ,а също и малко дрешки.
Голдънче,не знам дали ще успеете да стигнете до Великобритания на шопинг,но сестра ми се прибира на 21.12 с цял куфар подаръци и дрешки от Шотландия Heart Eyes.И наистина било лудница по магазините сега по намаленията Peace
Аз отивам да взема душ,докато поспаланка спи Grinning,до после.

# 238
Честита годинка на Явор и Алекс!Да бъдат здрави , засмени  и много щастливи!

Подарявам им ето тази песничка: http://www.youtube.com/watch?v=zWZsQB3S7ps&feature=related

Естрела , честито миличка!Голяма майсторка си.Тортата е много оригинална.

# 239
  • София
Сенди тежичка е топката - към 500гр. Моят я вдига с две ръце, но не може да я засили и чак да удари с нея. Само я търкаля по земята. Диаметъра е около една педя. Нашата само свири и свети, не излиза нищо от нея. По късно ще ти демонстрирам ако искаш.

Вал пианото изглежда доста интересно и поучително. Нашето само свири и има разни фигурки, които ако нацелиш да ги мръднеш накъдето трябва свирят. Абе как го обясних дано си ме разбрала.

Общи условия

Активация на акаунт