Отговори
# 240
 Честит рожден ден на Явор и Александра!

Пожелавам им много здраве, щастие и безгрижни детски игри.
 Честито рожденици на мама Естрела.  много да я слушат и радват.

# 241
Момичеат не мога да не ви се похваля какво полуичх току що по мейла:

Zdravejte, Detskija dnevnik na Super Ljubo be6e izbran za predstavjane v januarskija broj na spisanie "Moeto dete" kato Naj-hubav detski dnevnik na sajta moetodete.bg.
Bihme iskali va6eto saglasie da publikuvame v spisanieto snimkata na Ljubo, kakto i koga i kade e roden. Spisanieto izliza na pazara na 23.12.2008 g. Ako ste saglasni s publikacijata, bih iskala da vi pomolja sa6to da mi izratite imenata na va6eto dete - ina4e mojem da go predstavim i kato SuperLjubo Simple Smile).
Pozdravi ot ekipa ni i veseli praznici:
Julia Kondeva

# 242

И сега да кажа, че днес имах прекрасна среща, която усмихна денят ми  Heart Eyes
Запознах се с Кас, която е един невероятно слънчев и позитивен човек, такава си я представях и такава днес си я видях, почувствах се все едно се познаваме от векове.  Heart Eyes  Hug
Кари и тя е невероятна кукла, само Ани Еднозъб липсваше, но ще навакса следващия път!  Laughing

Вал...как се видяхте..ако  не е тайна.. Rolling Eyes
Марияяяя честито бъдещо бебе -звезда на списание...БРАВОооооо.. Hug  bouquet

# 243
Честит рожден ден на малките вече пораснали сладурчета Али и Явор!Да са здрави и много усмихнати!
Аз докато ви изчета тя темата свършила!
Валерия-пита  ме защо паяците в Канада са забранени,ами незнам точно,но аз бях решила да си носим нашия и ни предупредиха ,4е още на летището ще ни го вземат,и така се отказах да го нося.
Дез имаш стиснати палци и от нас.
Гледам коментирате кухните-тук такива екстри няма,така 4е мама готви за всички.
Сега и аз да ви се пооплача малко:записахме малкото ми съкровище на градина.Много ми е тежко, даже си поплаквам като си помисля, че трябва толкова скоро да се разделя с малката ми красавица,но няма как ,аз ще трябва да уча за да мога да си намеря добра и доходна работа. smile3518
   maria_m -поздравления!То се знае че на първо място ще е февруарче! newsm10
Лека и спокойна вечер на всички!Ние сега заспиваме за предиобедния сън
Целувчици на сладките бебешонковци! newsm51
 Flowers Rose Flowers Rose-за малката Миа!

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 17:09 от yana-varna

# 244
  • ВАРНА
Вал, Ави, Яна, благодаря за палците. От полза бяха. Оперираха крака на майка ми от разширени вени. Успешно  Peace Чакам я да се прибере да видя. Много съм доволна, като знам от колко години ги мисли тия вени.
Мария, страхотно, че са избрали албума на Супер Любо.  Wink Още едно ФЕВруарче става медийна звезда. Как да не се гордеем с нашите февруарчета  Heart Eyes

# 245
  • Варна
Благодаря ви за стиснатите палци.
Сега малко да се разпиша.Ние сме що годе добре.Имаме си вече 7 зъба.Вечер се будим по сто пъти да ядем,но аз не давам Mr. GreenДавам само един път и това е.Обикновено към 3-4 и така до попарата в 8-8.30ч.Хапваме си от кухнята,даже го записвам за събота и неделя.Ние сме на държавната и ни харесва.Купона на ден е 1.20лв. и включва супа,пюре(за 1-ва група) и крем.На обяд ядем пюрето,следобед малко повече от половиния  крем и към 19ч. половината супа с хляб,защото не е иска със сухар и за приспиване си цокваме малко.За сега това за нас.
Джой бързо оздравяване и на всички болнички също.
Ето малко снимки от нас.

и последната че станаха много-тази е от вчера

П.С.Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора..

# 246
Честит рожден ден на малките големи Явор и Александра. Нека бъдат здравички, щастливи и мама и татко винаги да се гордеят с тях. Весел празник! newsm38  bigdance2
Ама, разбира се, където има конкурс и февруарче-то я ясно къде е медала...
Ние днес с мъжо имаме годишнина-3 год откакто се срещнахме във виртуалното пространство. След време като се заженим, ще имаме друга дата за празнуване, ама засега е тази...Получих много готино мръснишко бельо, тъй че довечера не ме бройте сред среднощните кукувици на форума Embarassed и не, няма да кача после снимки Naughty Joy

# 247
ееее само аз не се научих да качвам снимки!ако някои иска да ми каже да пише на лични-ще съм му многооооо благодарна!Дез радвам се че всичко е минало успешно.
 *жани*-дащеричката ти има разкошни очички а бебончо е от нашата партия на "бузанковците"
 yzida  Честита годишнина!Многооо години да се радвате и обичате!

# 248
  • гр.София, далече, далече на Запад
...........................Получих много готино мръснишко бельо, тъй че довечера не ме бройте сред среднощните кукувици на форума Embarassed и не, няма да кача после снимки Naughty Joy
Искаме снимкиииииииии Mr. Green Изидка, честито мила! Много щастие и разбирателство!

Мария и на теб! Адаша е страхотен!
Да подсетя Естрелка и от нея чакаме снимки.
Хубава и спокойна нощ!

# 249
  • Варна
...........................Получих много готино мръснишко бельо, тъй че довечера не ме бройте сред среднощните кукувици на форума Embarassed и не, няма да кача после снимки Naughty Joy
Искаме снимкиииииииии Mr. Green Изидка, честито мила! Много щастие и разбирателство!

Peace Peace Peace Peace

# 250
Честит първи рожден ден на Александра и Явор! Пожелавам им да са здрави и щастливи! Хубав празник!

# 251
Честита първа годинка на Явор и Александра !
Естрелка, да са ти много здрави и весели дечицата,много радост да ви носят!
Весел празник
 Hug

Жани,дано всичко да е наред във Вторник  Peace Свилката наистина е голяма симпатяга,и каката също  Heart Eyes

После ще дописвам... Евка се разплака  Crazy

# 252
  • София
Честит Първи Рожден Ден на Явор и Александра! Да са здрави и много усмихнати! Hug

Честити Месечинки!  bouquet

Стискам палци на всички нуждаещи се! Praynig

Да споделя две думи за кухните, понеже днес си поговорих доста с Хер Бебе и това, което чух ме задоволява. Най-важното -  не готвят с прясно мляко, мед, шоколад и риба. Присъства в менюто и свинско, с което Яна не е захранена, но има кой да го хапне.  Wink Peace

# 253
Дез,радвам се че всичко е минало успешно!
Изидка,Честита годишнина!Още сто години да се обичате!Пък току-виж от догодина други годишнини празнувате!И няма
да откажем малко снимки!
Mария,браво на суперЛюбо за списанието!
Жани,голям чаровник е Свилката.Каката и тя не отстъпва!

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 21:41 от _adi_

# 254
  • Sofia
Бубе, не случайно  Laughing бяха така мили и любезни да дойдат да ни видят.  Heart Eyes Grinning
Мария, честито за списанието!  Grinning
Жаси, много са ти сладки дечицата!  Grinning
Голдънче, и аз май там клоня да я запиша, но от другия месец, че не съм въвела още доста неща, които зърнах в менюто им, не само мелбата.  Laughing

Ох и двете пищят едвам си чувам мисълта.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт