Отговори
# 255
  • София
Естрела, страхотна торта си направила!
Честито и на месечинките Ева, Михаела, Виктория и Александър!
Честита месечинка и на теб, мъничка Миа!  Flowers Rose Flowers Rose
maria_m, поздравления! Дневничето наистина е много хубаво, пък и Любо е голям сладур!Жани, имаш и мойте стиснати палци. Дез, бързо възстановяване на майка ти. *joy*, бързо да оздравее Давид. izabela®, пробвай старите снимки да снимаш без светкавица, на дневна светлина. Изида, честита годишнина! Бъдете много щастливи!
Снимките на всички дечица са страхотни, а приликите - поразителни! Още щях да пиша, но забравих, карай.
Сенди, наскоро купихме на Вики подобна топка от Джъмбото (за 10лв). Има 5 мелодии и свети. Досега не е успяла да се удари с нея, нито пък мен. Много си я харесва и само натиска копчето. Ето я на снимка:

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора.
- ами нормално...
Лека нощ!

# 256
С триста кански мъки успях да изчета всичко до тук, ама ми е голяма каша в главата, за това, бързам:
Честита първа Годинка на скъпите ни февруарчета  кака Александра и батко Явор! Много здраве, усмивки и щастливо детство им желая!   Спомените ханлуха в главата ми като безсрамници - миналата година се прибирах от едно по - дълго гостуване на нашите в Плевен. И получавам СМС от Алинка - "Айде кога ще се прибираш, че почнаха да раждат!" Такава радост почувствах, все едно аз съм родила, толкова топло ми стана, и дори някакси нереално, изобщо не предполагах, че така рано ще се започне....
Естрелка, страхотна торта, позволих си да разгледам и останалите - РАЗКОШ! Който може си го може - ти и Драгона сте ... върхът!Честито на месечинковците!
Голдънче, не видях какво става с докторите - или съм кьорава, което не е изключено, или не си писала! Мисля те!

Мария! Да разцелуваш СуперЛюбо! Кефът ми е на мах за вас!
Жани и ние  стискаме палците за вас!

Стига с болните бебета вече!
Изида, честито! И аз съм на опашката с чакащите за еротични фотоси!
Изчезваме да се къпем!

Простете, ако пропускам нещо и някой!
================================================================================================
 Flowers Rose МИА, липсваш ни! Честита месечинка, съкровище! Flowers Rose

# 257
  • Бургас
Ами да взема да честитя и аз рождения ден, че той направо си свърши деня. Embarassed
Честита Първа годинка на талисманчетата ни Али и Явор! Много здравички да бъдат, добрички и щастливи деца! Честит и весел празник на мама Естрела и на тати!
Нивото на кошарата го смъкнахме миналата седмица щото нашия човек както нищо не можеше  изведнъж започна усърдно да се катери и го заварих един ден изправен, хванал се за решетката, която му стига до средата на бедрото и нахилен като пача.
Аз от седмица съм се пренесла в стаята на Стефко, спинкам при него на топличко. Сякаш стана малко по-добре със съня. Буди се едва 4 пъти. Rolling Eyes А може би защото ни изби вече трето зъбче, горе.
Спалнята ни стана царството на тати, сложил си е там ДВД, тонколони...Кани ме тази вечер на гости...Станахме като царските особи, всеки си има покои при нашите 50 квадрата площ  Laughing

# 258
Краси,честита годишнина!!!

Мария,браво на Супер Любо,голям сладур е  Hug
Жани,много хубави дечица си имаш,Свилката все по-чаровен става Heart Eyes
Дез,радвам се че всичко е минало добре Peace
yana-varna,тази твоята бузанка е като сладкишче Heart Eyes Hug

# 259

Честити месечинки на родените на тази дата.

И на теб Миа

Мария  smile3501 на Супер Любо.

Изида,честито и натеб,още 100 години да сте заедно.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugна всички и лека нощ

# 260
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ФЕВРУАРСКИТЕ ТАЛИСМАНЧЕТА ЯВОР И АЛЕКСАНДРА!
Да растат здрави и послушни дечица и много да радват мама и тате!
Естрелка - честит да ти е празника и на теб, мила
Честити месечинки на всички родени на днешната дата

Мария - браво на вас....поздравления за албумчето.
Изида - това е за теб

Още нещо исках да пиша, но забравих...днес сме с нов комп и цял ден се занимаваме с него...
Спокойна нощ!

# 261
малко късно,но то сърце:
Честит първи рожден ден на първите февруарчета-ноемврийчета Явор и Александра!!!Много да радват мама и тате,винаги да са усмихнати и щастливи!Много късмет в живота!

Оффф,извинявам се,че така набързо,но аз тия дни съм нещо болна и не мога да си намеря място ShockedРазкарвам се с една маска вкъщи и се надявам Борис да не прихване от мен.На всичкото отгоре съм и сама вкъщи,защото таткото е в командировка Tired

И да ви питам нещо-бебеоците ви като седят на пода,падат ли???Защото Борис по принцип си седи доста стабилно,но като се залиса нещо или опитва някой маймунджулук да свърши,пада като летва на пода и си поревава SadПонякога доста сериозно си изрясква главата ooooh!

Всички болни бързо да оздравяват!
А на месечинките честито Hug

# 262
  • София
На лягане, да се разпиша пак.....
Готи, мила, писах ти ЛС Embarassed, а дори не бях прочела темата докрай...... Confused
Вал, и аз ще я записвам от 7.12., така че заедно ще се веселим с кухнята и храненето. Wink Grinning
Роси, Hug
Евелинка, хайде разписвай се!
ДраконеHug
Изида, внимавайте с мебелите....да няма погром след вас! hahaha И Честита Годишнина!  bouquet
Радвам се, че се разписаха липсващите персони! Hug
Лека нощ! newsm46 Sleeping

# 263
  • Sofia

Едвам гледам. Tired  Минавам само да прочета и да пожелая СЛАДКИ СЪНИЩА. Heart Eyes

# 264
Краси честито, още дълги години нека празнувате  заедно и влюбени! Много те уважавам, ама по кротичко, къщичката ни е старичка все пак, остави ме да и се порадвам малко поне  ooooh!
Мария, какво като не разбират дребчовците, нали ние разбираме  Laughing, после като порастат ще им разказваме по снимки, ето това е първата ти Коледа, и първия подарък и .... Много се възгордях за Любо, сякаш моето дете е спечелило  Sunglasses
Дез радвам се че всичко е наред!  Hug
Нашата кошара отдавна е най долу, даже Иво проби дупки почти до земята, защото и аз поръчах дебел 22см матрак, нали ми е принцеса дундулина  Mr. Green та сега и е до гърдите. Обаче, за да и махнем пръчките от към спалнята и Емма да си спи в нея, а Иво да е до мен трябва да изравним нивата щото кошарата е по ниско сега. Та Иво замисля да повдигне крачетата, друг начин няма.
Питате за подаръци, Емма играе добре с кукли бебета, голи, облизва и осмуква всичко, къса мигли на тези които имат и прочие. С жирафа на Ф.Прайз също. Фаворит и е обаче кухнята на кака и, събаря всичко и я тика из стаята, както и количката за кукли на кака и, нас уолкър не ни требе Mr. Green обикаля стаите с нея или със стола за хранене който също е на колела.
Момичета да пусна и тук линка  http://www.bgpetition.com/miachinstvo/index.html, ударете по един подпис, и разпространявайте бързо, до сряда трябва да има максимален брой, тогава ще се гласува.
Исках да кажа и друго, ама забравих.
Спокойна нощ!

# 265
  • София
Добро утро!

Искам да ви питам две неща:
Вашите бебета вдигат ли си краката нависоко, докато спят? Вики (спи в нашето легло) задължително трябва да си е сложила крачетата върху мен или върху баща й, за да заспи сладко. Дали не се уморява от дневните обиколки, или просто така си й харесва?
И второто - започнаха ли да се срамуват?. При нас на няколко пъти се е случвало и то от доста близки. Дори вчера мъжът ми беше гушнал Вики и с нея правехме боц с показалците, и тя направи срамежлива физиономия.

Мери, подписах!

# 266
  • Пловдив
Здравейте ,милички! newsm03

Кат ,благодаря за кафенцето!!!

Мария_М-поздравления за Супер-Любо.Аз него много си го  харесвам още от началото Flutter.А пък списанието "Моето дете" най ми харесва от бебешките списания,така че с нетърпение ще чакам да ви видя на страниците му.

Кат-на въпросите ти:
--не си вдига краката,но пък си гушва одеалото и си ляга настрани,както при възрастните.Предполагам,че си е до дете -всеки обича по различен начин.
--да ,срамува се вече,крие си лицето в мен,след малко се престрашава и ''тайничко'' поглежда.Много ми е миличък като прави така.

Честити месечинки днес на всички,които празнуват!
Честит рожден Ден на Явор и Александра!!!Нека да са здрави ,Господ винаги да ги закриля!

Вчера нямах време да им честитя Embarassed

Ето още малко от верашната ни разходка,за която Сенди писа:

Беше чудесен ден и много хубаво си изкарахме.Ще побликувам само тези,че другите от борбата ме е срам Laughing.Явно ще трябва да поработим над маниерите ни с жените Joy

Ето още две малко по-старички,на тях сме и преди подтрижката,ама аз си ги харесвам.Ефросинка,специално за теб Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде ,много целувки и хубав уикенд.Ние днес със сестра ми сме на сватба на една колежка newsm44 .Дано да изкараме хубаво.

Чао.

# 267
Честито на месечинките   bouquet
Честито и на всички други с хубави поводи
Жани, дано всичко мине добре с баща ти  Praynig
Джой каква ви е диагнозата ако не е тайна, че се намъчихте с тази температура
За питанките:
Еления и аз се чудя как ще се отказваме от биберона и започнах да го крия и го давам само на приспиване пък ще видим...
Бубе, Гого до сега само два пъти ме е хапал докато суче ( или по-скоро след като се е нахранил) и аз виках от болка а той се стряскаше и спря  - явно разбра че мама не е щастлива от това.
За падането от седнало: и Гого беше така ама слен неизвестен брой падания стана по-внимателен; Сега сме на етап да се изстреля да пълзи, но като ритне много силно и забива главата и пак се реве
Кат, и Гого си вдига краката или поне спи под прав ъгъл, а се срамува отдавна.
Хайде и аз да питам нещо: Всяка нощ Гого има газове и се буди с рев и докато не пръцне не му минава. Така е още от преди да се захрани. Аз мислех че са колики...Въпроса ми е има ли и други такива? Да се притеснявам ли?
Снимките на всички са прекрасни: и на булки и на коремчета и на бебета и каки...
щях и аз да качвам ама звярът се събуди
чао и до после

# 268
А така -един ден липса и после #Crazy очила хахахах браво,най-обичам да има какво да чета....ама сега ми е пълна каша newsm78
Първо макар и на патерици
ЕСТРЕЛКА ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДВАМАТА БРЪМБЪЗЪЦИ!цЯЛ ЖИВОТ ДА СА ВСЕ ТАКА БЪРЗИ Wink,ЗДРАВИ ,ЩАСТЛИВИ,С МНОГО КЪСМЕТ И УСПЕХИ В ЖИВОТА.

Изидка,нещо май чакаме снимки вкупом а?Да вземеш да направиш нещо по въпроса newsm78 и честита ви годишнина  bouquet
Мария,супер мила.А честито Hug
Вал Hug Heart Eyes,мале момичета след като видях фамилия Драснипаликлечица на живо-не мога да не споделя ,че Вал е намерила технология по клониране hahaha!Евичка е едно към едно с Пламчо-само дето определено е изяла няколко от обядите на кака си Wink,и косата и е по-къса.А какъв невероятен смях има тая бубонеса не е истина-страхотна е!Ама честно,не знам при тия 11кг. как майка и реши да я носи на странично кенгуру newsm78,ами те са на почти едни и същи кг. Joy А Леа Пула е невероятна
Само да вметна нещо по темата-честно страхотен купон ще е явно националната ни среща,виждаш някого за първи път-а говориш с него сякаш всеки ден сте заедно!Страхотно е чувството
Меринка,сори мила че още се бавя с онова дето ти трябва. EmbarassedДнес ще е  Hug Heart Eyes
А сега да ви се оплача-Ние явно не сме просто Еднозъб,а едностранен ЕДНОЗЪБ.Тати снощи реши да направи очна ставка на количествения състав на устата,и как няма заплени се от едни 6 зъба  hahaha.И какво се оказа-всеки момент ще ни избият няколко зъба....един през
 2 или 3 след Еднозъба от същата страна,един отгоре но не точно в/у първия а по-натам ,малко преди другия отдолу,и така.От другата страна са вдигнали бойкот Joy
Кат,и ние взех ме да се срамуваме ,но от непознати.И какъв е тоя Ник newsm78,май стана мания това преименуване hahaha
Честито на днешните месечинки,и .....да са много здрави.
Още исках да ви тормозя,но от тая каша съвсем забравих какво беше,така че до после Hug

# 269
Е, момичета, аз тръгвам след половин час. Успях да си мина всичкия материал по веднъж, дано да ги взема, пък каквото сабя покаже.
Краси, честита годишнина! Все така да се обичате!   bouquet  bouquet  bouquet
Голдънче,  Hug!
Само да ви кажа, че съм много притеснена за Маги, защото от вчера е с разстройство. Чувствам се като боклук, че я оставям в такъв момент. От сутринта уж е малко по-добре, ама сърцето ми се къса... Цяла нощ не съм мигнала от притеснения.
Сутринта си говорих с Митко, че на 10 изпита по Счетоводство мога да се явя и не ме плашат така колкото такива изпитания...
Но вярвам, че майка ще се грижи не по-зле от мен за Маги и за ден-два ще овладее положението. Със сигурност от другата седмица тръгвам по дерматолози и алерголози.
Много ви обичам - вас и малките ни джудженца и ви  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт