Евелинка късмет и не се тревожи за Маги, ще мине и ще забравите, а това което правиш е уж за доброто и на двете ви а и за цял живот.
Кат моя Лео спи най вече по корем или на една страна. Предполагам, че така и харесва и не виждам причина да се притесняваш. От няколко нощи обаче Лео ми е много неспокоен, събужда се сяда и почва да плаче със затворени очи, успокоявам го и след 5 мин пак.....предполагам, че може би го болят зъбите, ако не е това нямам идея.
Мери Подписах петицията и много се чудих дали да споделя това което мисля, защото не искам да бъда разбрана погрешно. Според мен "следващата стъпка на държавата" би трябвало да е да увеличи заплатите на мъжете, и Те да могат да издържат жена си и детето си докато жената реши, че иска да се върне на работа. Т.е колкото и да го увеличат майчинството, то винаги ще е недостатъчно. Според мен някъде другаде е сбъркана системата, защото на фона на другите страни по света в България има много неща които са направени с цел да се гледа дете с малко пари. Това е лично мнение и наистина не искам да ме разбирате погрешно, не съм против това да се увеличи майчинството, но то няма да промени много цялостната картина в страната.