Отговори
# 270
Кас и без да съм виждала на живо въпросната фамилия, ми е ясно че ги клонира тез момичета нашата Валерийка. Ами те повече си приличат от близначките на Бубето  Laughing
Евелинка късмет и не се тревожи за Маги, ще мине и ще забравите, а това което правиш е уж за доброто и на двете ви а и за цял живот.
Кат моя Лео спи най вече по корем или на една страна. Предполагам, че така и харесва и не виждам причина да се притесняваш. От няколко нощи обаче Лео ми е много неспокоен, събужда се сяда и почва да плаче със затворени очи, успокоявам го и след 5 мин пак.....предполагам, че може би го болят зъбите, ако не е това нямам идея.
Мери Подписах петицията и много се чудих дали да споделя това което мисля, защото не искам да бъда разбрана погрешно. Според мен "следващата стъпка на държавата" би трябвало да е да увеличи заплатите на мъжете, и Те да могат да издържат жена си и детето си докато жената реши, че иска да се върне на работа. Т.е колкото и да го увеличат майчинството, то винаги ще е недостатъчно. Според мен някъде другаде е сбъркана системата, защото на фона на другите страни по света в България има много неща които са направени с цел да се гледа дете с малко пари. Това е лично мнение и наистина не искам да ме разбирате погрешно, не съм против това да се увеличи майчинството, но то няма да промени много цялостната картина в страната.

# 271
  • sofia
Евелинка, съчувствам ти. И аз така се чувствах, когато малката тръгна на ясли и веднъж  беше много болна милата, а е гледаше една жена, а пък аз бях на работа... Чувството е ужасно, но все пак тя е при майка ти, в сигурни ръце, така че не се депресирай допълнително. А чакай да видиш какво става когато тръгне Блажко на ДГ - и двамата в комплект всеки месец...
А пък за изпитите - не се съмнявам в теб!
Карай много внимателно! Пътя не е лек!!! Hug

Мери, и аз подписах  най-вече заради близнаците.

# 272
Евелинка,недей така да си мислиш ,Маги ще се оправи Hug HugСатискам палци за изпитите  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и успех.
Мери,и аз подписах 3 пъти  Laughing
МиркаМ,много е хубав Криско Heart Eyes,весело изкарване на сватбата Peace
Кат,Мони спинка най-вече на една страна,понякога и по гръб.Ня съм забелязала да вдига крачета newsm78Много рядко се срамува,като я закачат непознати се хили Laughing

Честито и на днешните месечинки Максим,Габриела,Андреа,Карина и Александър!!!

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 11:41 от *Ави*

# 273
Евелинар,стискам палци за изпита мила Praynig,и Еми е права карай внимателно.А за малката-не мисли така,все пак е при майка ти,ще са добре.Гадно е,ама тепърва ще ти се струпват на главата изпитанията не Майчинството.А разстройството може и да е от зъбки.Ще видиш ,че ще са добре-ти мисли сега за изпита,за да не трябва после да ходиш пак .Знам ,че ще го вземеш не ме разбирай погрешно-но не и ако мислиш вместо за материята за това,че си оставила Маги с разстройство. Hug
Сетих се какво щях да ви казвам,вчера влизам в един магазин в София с Кари и с презумцията ,че Софиянци /момичета от Сф не искам да ви обиждам-просто бях с едно на ум/,са по затворени-малко взех да се червя,че тя с пълно гърло си пееше нещо.Накрая отиваме на касата ,а там касиерката и две жени.И Карина пее нещо ултра неразбираемо,при което едната жена я поглежда и усмихнато и казва"Ей браво безплатно озвучение",а касиерката я пита"А ти на какъв език пееш?".Естествено аз очаквах да каже Английски щото се опитва да пее едни Англ. песнички.А тя вдигнала гордо глава заявява "Не бе,на Мъжки пея!" Joy hahaha
Мери,защо някой подписват по повече пъти,а Ави сега видях и ти 3 пъти.Така не се ли опорочава идеята?Щото ако не,и аз да намяткам още подписи newsm78

# 274
Здравейте и от мен!

Ивелинка - успех, мила, вземай ги тия пусти изпити вече и ти да се успокоиш, че като гледам никак не ти е лесно Hug

Изидка се скатава нещо тая сутрин.. newsm12...дано се разпише поне да разкаже как е минало снощи, че вчера само пусна мухата и изчезна... Wink

Честито на днешните месечинки

Доти - това е специално за месечинката на прекрасната КАРИНА 

Кат - честит ти обновен ник Grinning  и на въпроса за спането- Габи предпочита да спи по коремче, не съм забелязала да си вдига крачетата, но пък и ние избягваме да я вземаме да спи при нас Naughty... Wink  имаме си някои правила , които засега успяваме да спазваме....пък да видим по-нататък.  Явно си е до дете...те вече са големи и сами се нагласят както им е удобно.

Кас - и каката като беше малка ме хвърляше в размисли с нейния зъборастеж...изглеждаше много странно Crazy...зъбките и бяха като Стара планина..... Joy....отдолу един, после отгоре един, носле отстрани, след това пак отдолу Mr. Green....но после като се наредиха, бяха едни равнички и хубавиии.... Flutter

Миркам - много са хубави снимките Hug  а след прическата си имаш вече едно
пораснало момченце Flutter....невероятно е как само една косичка променя бебешкото излъчване.. Heart Eyes

Галив - ами защо не пробваш с малко Еспумизан....няма да му навреди.Щом пръцка, значи има въздух в коремчето и нещо го притеснява детето...пиши после ако има промяна!

Мери - подписах се  Peace
Кас - сега видях и новия ти пост... Joy hahaha Joy много ме развесели...

# 275
Кас,аз подписах и от мъжа ми не само от мое име,но не знам защо от неговия мейл станаха 2 подписа newsm78

# 276
Добро утро и от нас...  bouquet
ЕВЕЛИНКА..стискам палци за изпита и кураж...Ти си супер и ще се справиш,всички го знаем  Wink

ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКИ....

Кас и без да съм виждала на живо въпросната фамилия, ми е ясно че ги клонира тез момичета нашата Валерийка. Ами те повече си приличат от близначките на Бубето  Laughing

Уауууууууу ...ТРОЛИПЕНЧЕ...какво да направя ..    33uu Те са наистина доста различни ..и трите..хехе  newsm56 
Другият път с момчетата ще се постараем повече  newsm19

МЕРИ ...не мога да отворя това чудо.. newsm78 Не става ли някъде от друг адрес ..
МИРКАМ ........мнооооого сте чаровни.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

"А ти на какъв език пееш?".Естествено аз очаквах да каже Английски щото се опитва да пее едни Англ. песнички.А тя вдигнала гордо глава заявява "Не бе,на Мъжки пея!" Joy hahaha 

smile3532 newsm09 smile3532 newsm09 smile3532

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 12:14 от бубето 29

# 277
Здрасти!
Мноо писане,мноо нещо ooooh!ама нека да има Wink
Касче,много хубаво си изкарала в Сф искам и аззз изкам да се запозная с всички Hug...Вече познавам 3 мами и с трите все едно си знаем всичко,макар да сме се виждали 1 -единствен път Wink
Мери,подписах Peace(венъж)винаги,навсякъде глсувам еднократно,нали така се запазва обективността Thinking
КАТ,честит нов ник,Кас аз мисля,че Кат си е нарисувала котенце в ника Simple Smile
Кат и Стела спи при мен и така си слага краченцата,а от 2-3 дни започна да се гушка с ръчички....А Аз съответно се размаааазвам от КЕФ Heart Eyes
За срама-Даа! Пораснаха вече и пона срама.Преди си махаше за чао,а сега я е срам Blushи се крие в майка си.
А сега да се оплача от малкото Ленче-освен,че спря да яде пюрета и мина на мляко,сега и млякото спря SadЕ кво да правя сега???От вчера не иска да го близне Sad
Днес излизам от банята и ги гледам мойте (тати+бебе)си седнали на масата и муат пържени филии #Crazy #Crazy #Crazy,СтеЛенчето си хванала една половинка филийка и ръфа викайки Амм и после с празна уста пак така Ам-ам,та мисълта ми беше да не би да иска да се отбива? Thinking
Благодаря ви предварително за отговорите,ето ви в аванс от мойто кафе и от саморъчните ми меденки Mr. Green

и да ни видите новата залъгалка Mr. Green

Изидка,честито на патрерица Blush
И аз чакам снимки с бельото Crossing Arms
Жаси стискам и аз палци от вчера Peace
Честит празник на месечинковците!  bouquet

# 278
  • София
Леле, тамън викам и аз да се разпиша сутринта и ми спря нета. Ама, много сте бързи, напълнихте още една страница, докато успея Crazy

Честито на месечинките Максим на mama_nat, Габриела на taninana, Андреа на SunDay, Карина на Доти и Александра на geri1805    bouquet   bouquet  bouquet

Петицията и аз я подписах от 3-те ми мейла, но с различни имена Laughing Sunglasses.

Миркам, Крис е просто пленителен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Евала бе родители, такова красиво дете сте сътворили..пу-пу-пу, да го наакат пилците hahaha Mr. Green Heart Eyes

Бравос и за невероятно чаровния ни Супер Любо! Поредната гордост за февруарския отбор Heart Eyes Hug

Жани, а Свилката и кака му са толкова сладки и то всеки по свое му Hug. Ще стискаме палци пак и после Peace

Каттт, и Анна се кикерчи върху нас както намери за добре и много обича с краката да ни яхне, но за срама, май не сме от най-притеснителните. Обича да общува детето и само му дай да е център на внимание hahaha

Кас, да беше звъннала да вършеем заедно по магазините, та да се научим и ние по мъжки да говорим...къде ще останем по-назад Joy hahaha. Това ме подсеща за една случка от моето детство. Била съм на село. Там говорят на "оти, сакаш ли" и т. н. диалектни думички. Майка ми ми е разказвала как веднъж съм била с децата там, слушала, слушала какво приказват и явно доста огорчена от "явното и предумишлено" Laughing говорене на "чужди езици" с цел да не ги разбирам, съм се изтъпанила отпред на групичката и гордо съм заявила "а, пък аз знам английски"...от което явно съм постигнала желания ефект на същисване на мнозинството и съм пожънала голям успех, защото децата ме загледали облещено с някакво възхищение hahaha hahaha hahaha. От малка мразя да не разбирам някой и за това езиците са ми страст, но успях да науча само английски и френски, а в университета се научих да разбирам чат-пат гърците и някой неща даже и на арабски Crazy Laughing. Сега целта ми е трънски, а наскоро се запалих да разгадая и раковския (Таня Wink )

Ооооох, исках още да пиша, но няма как, дългът ме зове! Съжалявам, ако съм пропуснала някой, но дано по-късно успея да довърша!

# 279
Честито на днешните месечинковци,да са здрави и много послушни за радост на мама и тате.

Мери подписах,дано този път има ефект.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugна всички

# 280
  • София
Честито на днешните месечинки Максим, Габриела, Андреа, чаровната Кари и Александра !!!

Евелинка, ще се справиш, то се знае! Успех Flowers Four Leaf Clover
Я сега кажете кои са тези бръмбързъци ?:

# 281
Я сега кажете кои са тези бръмбързъци ?:
Eдното е Вики-100%,а друготоооо.... newsm78 май-пак е Вики Thinking

# 282
  • Кьолн
Добър ден мили мами! Ние нямахме нет и не писах . В четвъртък бяхме на консултация вече сме 9 и 300 кг. Искам да честитя всички месечинки днес да са живи и здрави!  bouquet Евелинка и аз стискам палци! Кат твоята мома като фотомодел позира браво! Еления как стабилно си стоите над коша с играчки. Ние да бяхме паднали сто пъти. Желая ви весели почивни дни!

# 283
Еления как стабилно си стоите над коша с играчки. Ние да бяхме паднали сто пъти.
Ами борим се за бронза в шампионата"Тръгни сам",но засега сме се сдобили само със синини Crazy

# 284
Кат,и на двете е Вики Rolling Eyes,така мисля Grinning

Днес при нас е кучешки студ,много гадно време,вали.Бяхме малко навън с колата и сега се топлим вкъщи Simple Smile
Кас, hahaha Joy,Кари е голяма хитруша Party
Еления,искам меденки eat,много ги обичам GrinningСтелка много хубава залъгалка си е намерила Laughing
За бибите не знам,но казвайте как ще се отучваме от смучене на пръстчета newsm78 Аз започнах да мажа палчето на Мони с Даум Ексол от няколко дни,защото започна да го смуче постоянно ooooh!Сега като я намажа и го лапне веднага го плюе и започва да го разглежда,а после близва само по малко и прави отвратени физиономии SickДругите бебешоци ,които си смучат пръстчетата смятате ли да ги отказвате скоро и как,аз си мисля че е време вече,даже май съм изтървала момента Blush

Общи условия

Активация на акаунт