Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да проследя поръчка от La Redoute?
Какво представлява Baby Shopping Guide?
Какво представляват контракциите на Бракстън-Хикс?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да проследя поръчка от La Redoute?
За да проследите поръчка от La Redoute, трябва да влезете в профилa си и да щракнете върху бутонa „Suivre mes commandes“ (Проследяване на моите поръчки). Там ще видите състоянието на поръчката, като например „En cours de preparation“, което означава, че поръчката е в процес на обработка. Статусът ще се промени, когато поръчката бъде изпратена до вас.
-
Какво представлява Baby Shopping Guide?
Baby Shopping Guide е като каталог, който включва различни продукти за бебета, като козметика, шишета, стерилзитори, пюрета, адаптирани млека, комплекти за хранене, дрехи , колички , легла , играчки и други. Този каталог предоставя информация за различни марки продукти и техните цени, което помага на бъдещите майки да се ориентират и да изберат подходящи продукти за тях.
-
Какво представляват контракциите на Бракстън-Хикс?
Контракциите на Бракстън-Хикс са подготвителни маточни контракции, които не са болезнени и се случват 3-4 пъти на ден, характеризиращи се с леко неудобство. Тези контракции са нормални и подготвят матката за предстоящото раждане. Опасно е, ако контракциите започнат да стават по-чести през деня, което може да бъде предупредителен знак за предстоящо раждане.
-
Коя програма за обработка на снимки е подходяща за публикуване на снимки?
-
Как да сменя документите си след смяна на името?
Разбрах аз за твоя час при Марков другия четвъртък!Аз съм на 8.12.
Та взимам бебчето в хавлийката и...пъпчето със щипката остана в хавлията,потече малко кръв,аз почти ревнах,обвиних го,че е много самонадеян и не слуша и вече няма той да го къпе..таткото,горкият,гледа виновно..Сега ми е смешно!В болницата ще ни покажат как се къпе новородено 
Ревеше им се !
Според мен по-добре си вземи книга на д-р Спок,за нея съм чувала само положителни отзиви,но лично аз не разбирам много де
). И дъска за преповиване. Дъската е съвсем нова, а коритцето си личи, че е ползвано съвсем малко. Ако намеря помпа Авент изгодно, мисля да си взема, ако не- ще си карам със старата. Дрешки за изписването ще купим сега, за Коледа, за да ги сложим символично под елхата
. От списъка ми остава кошницата за кола (навивам бабите да я купят докато съм в АГ-то)
Тъкмо си мислех, че ще се наспя тази нощ и НЪЦКИ! Първо, докато беше тихо навън, се въртях въртях... После таман ми се доспа и като се включи една аларма......не спря!!!
Изключиха я някъде към 8 и аз си припаднах, че едвам гледах вече... И сега смуча кафенце и се разведрявам с вас 

Нищо му няма на бебчо! Най-много някоя песен да е изпял в корема! Ама ти не си го чула, заради водата...
Уж са предимно по корема, ама аз над 50 кг в живота си не съм била и сега като видях 56 и
Защо да не може да се пазарува с карти на ОББ?.Е,верно,имам и Виза Електрон,която дори не съм пробвала да ползвам,но иначе с Мастеркард си става...
,а нямам търпение вече....Минаха 3 седмици от както съм я поръчала......

Цеденето до капка може да ви вкара в порочен кръг-с цедене се стимулира производството на повече кърма, гърдите се препълват, вие цедите още повече, гърдите приемат стимулацията и произвеждат още...
не мога да я търпя. Не е направила или казала нещо, просто гадост голяма да я гледам с нейните флегматични движения и пискащ глас.... ауууу ама и гъз 200кг има прилича на мазнотия. 

Късмет днес при Марков,нещо не схванах ти за втори път ли ще ходиш? Защото аз ходих доста отдавна по съвет на лекарката ми,а искам пак,но щом не е наложително не ми се дават толкова пари