Когато Октомврийче се усмихва, даже вятърът утихва!

• 9 215
  • 216
  •   1
Отговори
# 165
Пуки, абе все такива гадости ти се случват - счетоводителка, кофти дрехи от Пре-мама, сега и това...  Shocked По ТВ казаха, че по празниците тази година ще има бум от хакерски източвания на карти, да не би това да се е случило, а не е от Ла Редут?  newsm78 Или като не ти е приемало картата и си пробвала отново и отново, да се е запаметявало всеки път като нова поръчка? Ама би трябвало на някой админ на сайта да му светне, че е грешка, а на пладнешки да те оберат като ти донесат по 10 еднакви неща...

Шивани, по-удобен ли е този слинг от слинга с халки? И на мен ми заприлича на слинг на Лана, от тези кадифяните... Много са сладки и двата! За целувките... и аз не броя  Grinning

# 166
  • Варна
Нее хакери Фиил. От банката провериха че си е от ла редут. Като плащам обаче, преди са ми пращали писмо за плащането на мейла. А за тия плащания от 800 лв. общо, няма никакво известие. Не го очаквах от тях.Много пъти съм пазаряла, над 20 поне и никога не е имало проблеми.А сега ми го натресоха изведнъж. Абе пих вече една студена вода.  Joy Ще помагате после да си върна парите ако ви хареса нещо от пратката за 800 лв.  hahaha Ако изобщо пратят нещо де. Joy

# 167
JoyМного сте яки бе! Голем пич е тоз Дамян, ей! Laughing Sunglasses

# 168
Уф все притеснения трябва да има. Моя младеж сега го закъса с дупето. Цялото е на едни червени точици, че чак кръв пускат. Крема с който го мажа явно не помага, а и започвам да се чудя да не е нещо алергично от пампрсите.
Дайте акъл с какво да го мажа детето.

# 169
Абе Пуки, как се набута така бе! ooooh! Еми ще помагаме, само да донесат стоката Laughing. Сигурна съм, че поне ще са готини работи Wink.
Вие ме ошашкахте с тия стафилококи! Да вземем и ние да си направим едно профилактично изследване ли Thinking?
jijibiji, тъкмо днес една моя приятелка, която живее в Испания ми обясняваше за тези помпички и че са много удобни и ефикасни. И аз и викам "да ама тука няма такива" Laughing. Ей как ме зарадва! Сега ще си потърся такава. Ти от къде си я взе? Имам предвид аптека или бебешки магазин?
Ама как до 5 години ще пие от шише с беброн бе Shocked! Тия родители са за разстрел! #2gunfire
feel_u, то ние ако продължаваме с тия темпове да растем май наистина Крали Максьо само ще може да ни вдигне/освен ако не стане обратното hahaha/. Педито ни изписа Вигантол по 3 капки, че много скоростно растем.../правим ние забележки за правописа, ама е добре да гледаме какво пишем самите ние, добре, че се редактирах...дано никой не ми е видял грешката Blush/

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 16:14 от shikimiki

# 170
  • Варна
...Педито ни изписа Дактрин по 3 капки, че много скоростно растем.../правим ние забележки за правописа, ама е добре да гледаме какво пишем самите ние, добре, че се редактирах...дано никой не ми е видял грешката Blush/
Е баш Дактарин не ви е изписала  hahaha /сигурно вигантол-а визираш/.

# 171
Мими, идея си нямам... Аз бих си помислила:
1. От памперсите
2. От крема
3. Кандидоза (тук е тежката форма и обикновено се съчетава и с гъби в устата - млечница) Но едва ли ще е това...

Шики, Ева няма да наддава толкова бързо всеки месец. Ще видиш, че до края на месеца няма да е 2 кг наддала (ако за 16 дни е наддала 1 кг, то то за още толкова трябва да са 2 кг). Все пак питай докога ще сте на 3 капки да не й дойдат много в един момент Hug

Хеленка, пак стана смешката Joy

# 172
...Педито ни изписа Дактрин по 3 капки, че много скоростно растем.../правим ние забележки за правописа, ама е добре да гледаме какво пишем самите ние, добре, че се редактирах...дано никой не ми е видял грешката Blush/
Е баш Дактарин не ви е изписала  hahaha /сигурно вигантол-а визираш/.
Joy Joy Joy... Blush Ама много яко звучи "дактрин", някак ме кефи да го казвам! hahaha hahaha hahaha
Ето малко нови снимчици от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=309156&pid=9110539
Шики, Ева няма да наддава толкова бързо всеки месец. Ще видиш, че до края на месеца няма да е 2 кг наддала (ако за 16 дни е наддала 1 кг, то то за още толкова трябва да са 2 кг). Все пак питай докога ще сте на 3 капки да не й дойдат много в един момент Hug

Хеленка, пак стана смешката Joy
Сакън, ако наддава по толкова за такова кратко време ще стане плондерче! Предполагам, че има подем след раждането и за това толкова е наддала/и желание явно има/, сега и аз се надявам да се регулира растежа и. Важното е, че имам достатъчно кърма Simple Smile, много съм доволна от което! bowuu

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 16:11 от shikimiki

# 173
Шики, така ли ми се струва, или щерка ти се опитва упорито да се навре в пазвата на баща си  Joy Обясни ли й, че там има само косморлаци?

В този ред на мисли.. Денис ми каза вчера, че искал да е жена, за да слага сутиена на мама (след като му го взех). После като си лягаше, каза на баща си: "Тате, ние с мама не сме мъже"  Shocked Какво да ги правиш....

# 174
Шики, така ли ми се струва, или щерка ти се опитва упорито да се навре в пазвата на баща си  Joy Обясни ли й, че там има само косморлаци?

В този ред на мисли.. Денис ми каза вчера, че искал да е жена, за да слага сутиена на мама (след като му го взех). После като си лягаше, каза на баща си: "Тате, ние с мама не сме мъже"  Shocked Какво да ги правиш....
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha smile3532 Ша ма уморите, ей!
Да, нашта мома само се чуди къде да се впие! Laughing

# 175
  • Варна
Шики, каква е тази снимка? http://www.snimka.bg/album.php?album_id=309156&pid=9110582 Повръща ли Ева на нея или така изглежда?

# 176
Шики, каква е тази снимка? http://www.snimka.bg/album.php?album_id=309156&pid=9110582 Повръща ли Ева на нея или така изглежда?
Баш си повръща! Татко и има странни разбирания за изкуство и мили моменти. Laughing

# 177
Пуки много неприятна случка. По - добре спретни едно писъмце до Ла редут та да ти върнат парите или поне да имаш възможност да си напазариш и други неща, а не да са едни и същи няколко пъти. В темата на Ла редут предполагам, че ще ти помогнат мамите какво да направиш  Peace
Мимисофия обади се на педиатъра ви - да дойде и да види обрива. Той най-правилно ще прецени какъв е проблема и какво да правите  Peace
Шивани, проблема е световната финансова криза, която яко удря банковата ни система и където от приятели и познати знам, че започват масови съкращения. И това се очаква да е горе-долу до края на 2009 г.
Стафилококите сами по себе си не пречат на ваксинацията. Проблем е, ако станат болестотворни - тогава не може да се сложи ваксина, защото бебето е болно.

# 178
Шики, Ева има много красиви очи  Heart Eyes Да ти се ще да я правиш софиянка  newsm78

# 179
  • Варна
Шики, Ева има много красиви очи  Heart Eyes Да ти се ще да я правиш софиянка  newsm78

Абе днеска трима момковци вече се натискат за Ева, та да припомня, че ние бяхме първите кандидати Mr. Green и току така няма да отстъпим. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт