Честито на многото ни месечковци.
И аз не мога да разбера дали имаме млечница. педито също не беше категорична, защото е само по езика, но е доста напластено. Но пък той не пие вода и може да си е от млякото. За всеки случай го мажа с дактарин, но само 1-2 пъти дневно, защото на мен ми казаха да мажа половин час преди хранене и не винаги го издебвам буден.
Ние напоследък сме занемарили разходките, но нашата улица е трудно проходима, защото отвсякъде са строежи и излизането в калта и локвите ми е почти невъзможно. От другата седмица като се снябдя с личен автомобил ще си наваксаме.
И ние се храним от двете гърди, а вечер се и дохранваме.
Утре ще взимам секрет от носа да видим от какво с атия сополки. Само се чудя как ще му напъхам този памук на клечката-много е дебел, а на него нослето му е още мъничко. Дано да успея да взема някакъв секрет.

) и ще трябва таткото да е на линия за поставянето на ваксината. Та накрая решихме следващия път да отидем в частния й кабинет на педито та да може да ни приеме в събота. Ама за шубето към иглите съм абсолютно сериозна. Ох, чак ми щръкна косата като си представя.

. Ама то все беше лошо времето, а ние сме си мънички още...
Хич не ги чакам тия 40 дни! Днес ако имаше кой да ми помогне с количката щях да изляза, времето беше божествено! Още не знам как ще си организирам излизанията, не знам какво ще ми трябва за навън и къде да си оставям количката, че тежи 15 кила и ми е трудно макар да съм само на 2ри етаж. Страх ме е кога ще огладнее, че си нямаме режим още... Взех да се оправдавам
. Много ме е яд като вземат да ми надуват главата, ама без тях не мога да се справя. Едвам успях да накарам мъжа ми да смъкне количката от склада на горния етаж, за да я изпера и сложа на терасата! Ама всичко със зор и скандали ще става май! Той много на вътре се взе тия дни, знае кое е добре за детето и кое не
Много ме дразни "няма да взимаме слинг, ще вземем кенгуру", "няма да вземем активна гимнастика, не става за нищо"... Абе много е компетентен! 

вие как мислите в камера на хладилник Мраз дали е надеждно ад се събира кърма