Алис, БКМ в киселото мляко по някакъв начин е разграден и не е опасен. И сега някой майки го използват. Проблема е в прясното мляко и затова не се дава на бебета.
Фийл дано бързо отшуми проблема
Аз съм днес на доктор. Пак ще си правя една страхотна разходка на София, но като гледам да свърша всичко в един ден е нормално.Параход - обидих се
Или да беше пуснала нова тема, за да ти е по вкуса правописа. И въобще за тези забележки си има цяла тема в клюкарника, та ако толкова не ви харесва, изтипосайте ни нас, пропусналите първи клас там. Тук все пак обсъждаме бебетата си, а не правописа.Относно ваксините - първата ваксина не би трябвало да дава каквито и да било странични ефекти. След нея може да се къпе спокойно бебето. За реимунизацията на ДТК и полиомелит -с Пентаксим на Веско я правихме на 16 навършени месеца. Педито не е искала на годинка да му бие полиото и след това Пентаксим, макар че при някой негови връстници педиатрите бяха процедирали по този погрешен начин.
Отивам да спя

, и дано продължаваме в същия дух
. И гърдите са ми пълни и усещам че ми тежат само сутрин. Споделете някакъв опит има ли с какво /храна например, пия чай иначе/ мога да засиля производството на кърма, ако въобще има такова нещо. Според мен е въпрос на стимулиране /бебето или помпата/.
. Сега обаче за втората ни е още рано. Чудя се дали да я купувам или да го боцнат два пъти
и да мине през касата.
ще кача още снимки и ще ви кажа коя да сложите в албума на заглавната страница. Всички са толкова сладички 

Събрахме доста дрешки, ще си ги носи до 1ви клас 
Разбрах, че не всичко,което се пише в бг-мама е вярно
а напротив има и доста глупости/имам предвид по библиотеките, а не потребителите,които си пишат каквото искат/. Съветите,които се дават за кърмене, често пъти не помагат, а даже те отказват от усилията.Е, аз вече нямам кърма, ама това е друга тема...

)

Малкия ака едва ли не във всички нюанси на жълто-зеленото, но без неприятен мирис или да чувства дискомфорт, а също така суче по 5 мин. и край - не мога да го накарам повече. Оставям на страна факта, че през нощта пък хич не ще да се събуди, за да яде. Колкото и да съм перде и да го карам през просото тоя път, почвам да се притеснявам вече
. За метергин-а не се притеснявай, на мен в АГ-то ми го даваха да пия, значи е съобразен с кърменето. Дано бързо се оправяш и да не се стига до кюртаж
Няма значение обаче, че бебчо е на АМ, ти му даде най важните антитела