Първият сняг щом завали, МЛАДОСТчета почват снежните игри

• 18 829
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
  • София, България
В петък сме на покупки. Избрали сме прахосмукачка и кухня. Надявам се да ги намерим в различен от розово цвят. Дали производтиелите са се сетили, че и момчета обичат такива игри?! Намерих в един магазин детски тенджери в иноксов цвят, ще вземем и тях.  Mr. Green

newsm62

Да ви споделя, наскоро ходих в магазин Хепиленд, на Черни връх, до завод Витоша. Очарована съм, имат голямо разнообразие от играчки (като че ли малко по-различни, отколкото по другите детски магазини). Може би са малко по-скъпички от на другите места (от Джъмбо определено), но пък май са им качествени играчките.

Та, Михалко, може и да има различна от розово прахосмукачка ...  newsm78 въпреки че съм сигурна, че на повечето производители не им е хрумнало, че момченца ще играят с кухни и прахосмукачки. Наш Дуди вече две години бута една оранжева пазарска количка, голям хит е като сме в супермаркета, но заради нея всички го бъркат с момиче. Хич и не ми пука, още повече ако ще си играете в къщи с нещатах Party

И ние май трябва да се замислим за педиатър в Младост, че нашта докторка е в Надежда ... Мъка ми е всеки път като затръгваме (доста често напоследък покрай наште болести)  Tired

# 106
Ако ви покажа цялата снимка от аватар ще видите, че е застанал на една такава кухня, а точно до него в едно креватче е приспал няколко кукли. Интерсни са му всички игри, с които имитира нашето поведение. Ще му взема и няколко ДВД-та с Телетъбисите, защото както споменах и в друга тема...щастието е невероятно. Два дни гледа по 20 минути и усвои да се върти в кръг "около оста си"  Laughing

# 107
  • София
Знам, че е писано и преди, но моля ви, дайте един добър педиатър, по възможност от поликлиника "Младост", че съм се замислила да сменям нашата, а май сега му е времето.  Confused

Доволна съм от Димитров, но закъсня за него-предаде списък с нови пациенти в Петък, знам, защото презаписвахме и таткото при него(като личен лекар, нищо че е педиатър)

Е, как така? Нали през целия декември е презаписването? Ние все пак ще пробваме, дано имаме късмет.
Ако ми кажете и смените му, ще съм ви много благодарна.

# 108
  • Страната на чудесата
Знам, че е писано и преди, но моля ви, дайте един добър педиатър, по възможност от поликлиника "Младост", че съм се замислила да сменям нашата, а май сега му е времето.  Confused

Доволна съм от Димитров, но закъсня за него-предаде списък с нови пациенти в Петък, знам, защото презаписвахме и таткото при него(като личен лекар, нищо че е педиатър)

Е, как така? Нали през целия декември е презаписването? Ние все пак ще пробваме, дано имаме късмет.
Ако ми кажете и смените му, ще съм ви много благодарна.

Заповядай-четни сутрин от 8 до 13.30, нечетни от 14 до 19ч.
тел.за връзка 0888439712  bouquet

# 109
  • София
Lucky Plam, страшно ти благодаря!  bouquet Дано не ни откаже все пак.

# 110
  • нейде там, където ....
По принцип нямат право да отказват, но когато пациентите стигнат определен брой, трябва да наемат друг лекар да им помага. Преживяла съм го. Ужасно е.
Дано все пак всеки петък предава списък с нови пациенти и да ви запише

# 111
Добро утро момичета!Хайде на кафето Hug

Хубав ден на всички  bouquet

# 112
  • София, България
Наздраве, точно си пийвам и аз  Wink

Михалко, в Джъмбо има метални тенджери и други принадлежности за готвене, но прахосмукачките са розови Simple Smile

# 113
  • София/Сливен
Аз от няколко дни обикалям, има прахосмукачки, които не са розови (нещо ми се върти в главата - синьо, червено и бяло), но не помня къде ги гледах. Ходих на борсата на София прес - в магазина на Феликс тойс - той е отпред, там има поне 2 вида, мисля че даже са 3, единия естествено е розовата. Ходих и в Хит. На Хипо-то в Скай сити бяхме още миналата седмица, мисля че пак ще ходя, че не можах да намеря, това което търсих. Там определено има голям избор. Миналата година от там взех доста от подаръците (за 4 деца) и от името на свекърва ми подаръка пак беше от там.

Пробвали ли сте от е-магазини, в събота заседнах на компютъра, направих 2 големи поръчки, сега чакам да пристигнат, да направя равносметка и тогава да попълвам това, което липсва. Направо ги обърках - за моите 2-мата, на сестра ми са 2-ма; и на свекърва ми за моите 2-мата - значи общо 6 подаръка. И все играчки - ужас.

http://eftini.com/index.php?main_page=product_info&cPath=179 … ;products_id=1825
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/advanced_search_r … 0&x=0&y=0

# 114
  • Ланкър, планините Овнерог
На Констанца преди години купихме синя прахосмукачка от Метро. Но все пак си беше отдавна, де.

# 115
  • София
здравейте, ето ни и нас

Младост 1, бл.30
Цвети и марти
Александра-  22.07.2008   bouquet

# 116
Някой ходил ли е в този клуб - Кикирики - “Младост” 4, до бл.435 (на спирката на автобус 76). Искам да заведа Шушон, това трафопоста зад спирката ли е?
Има ли друг в Младост 4, че нещо в Арена не ми харесва вече.

# 117
Някой ходил ли е в този клуб - Кикирики - “Младост” 4, до бл.435 (на спирката на автобус 76). Искам да заведа Шушон, това трафопоста зад спирката ли е?
Има ли друг в Младост 4, че нещо в Арена не ми харесва вече.
Споменахме го вече - затворен е!!! Мене лично много ме е яд. Беше много готин и удобен - единственото място с пясъчник непрепикан от кучета - просто защото е ограден и съдържателката мила и сговорлива... ех....
Ние с малката ползваме сега пясъчника и пързалката - те си седят оградени и никому ненужни/просто се прескача оградката/, доскоро пясъчника беше пълен с кофички, лопатки и играчки. Постепенно нещата си разотидоха и изпочупиха. От лятото е затворено.  Cry С някои мами даже мислихме да поддържаме набори за "копане" /лопатки, кофички и т.н./ там.

# 118
  • София
Добре дошла, Дейзи13! Hug

# 119
  • София/Сливен
Стои ли открит още въпроса с прахосмукачката?
Днес обикалях - видях в Кауфланд 2 прахосмукачки - по-голямата е в жълто и червено отгоре и синьо и зелено отдолу (+колелетата) - 35 лв. По-малката нямаше цена, а бързах и не проверих, тя беше в светлосиньо и светложълто. После ходих в Хит - имаше същата като голямата шарената, там беше 30 лв.

Общи условия

Активация на акаунт