Първият сняг щом завали, МЛАДОСТчета почват снежните игри

• 18 881
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
В Джъмбо днес беше нещо страшно!  devil Народа се буташе като обезумял, на места щандовете бяха празни, все едно бомба е паднала. На паркинга имаше предимно коли от провинцията и сякаш изнасяха целия магазин, с по 2-3 колички. Все пак успях някак си да купя това, което търсех - кухня, к-кт за почистване, прахосмукачка. Всичко е розово, но като си помислих колко трябва още да обикалям (днес купувахме подаръци и за тризнаците) и се отказах.
В Хиполенд беше същото, от там си взехме магаре. Купих всички подаръци, от името на всички роднини.  Crazy Накрая стояхме 1 час в задръстване и нямах сили да стигна до Метро. Ще презаредя тази вечер  Drunk и утре тръгвам пак.

Не съм видяла постовете със запитване защото излязох в 8 сутринта.   Peace

# 136

Днес една приятелка ми каза, че догодина в Хита щели да правят Хиполенд. Така била чула...

Всеки ден гледам как го строят, почти е готов. Януари би трябвало да го отворят мисля.

# 137
  • София
Не знаех, че това до Хит ще е Хиполенд, мерси за информацията! Мен лично тази новина много ме радва, обичам да ходя по магазини, които са ми на растояние за ходене пеша.

# 138
Я, а аз се чудех какво е това, което строят на паркинга! Супер, другата година няма да ни се налага да обикаляме с колата в задръстванията заради едните подаръци! Сега разбирам, защо на Дядо Коледа елените и шейната му летят - трафика горе е по-слаб   Joy!

# 139
Наистина ли това ще е Хиполенд?страхотно Party Party Party

# 140
Според мен не цялото. Ще добавят още нови магазинчета както при Билла ги построиха после.  Thinking

# 141
  • София, България
Ох, ние обиколихме всички магазина за ферма. В Джъмбо вече се свършиха, но те май не бяха и толкова хубави. Другия вариант ми е Хепиленд. Там имаше много хубави - 71 части за 57 лева, хубава пластмаса, хубави цветове ... В Хиполенда още не сме ходили, там има ли ферми  newsm78 А, и още нещо, мислите ли, че е подходящо за 3 годинки дете. Да не е вече голям за ферми  newsm78 Вашите дечица имат ли, забавляват ли се ?!?

JD писти Хот Уиилс има в Джъмбо (обаче май само един вид са  newsm78 ) Казват, че и в Марсел ги има ...

# 142
Ще са два магазина - Хиполенд и Jysk (мебели), като втория ще е на по-голяма площ.

# 143
  • нейде там, където ....
Благодаря, ще проверим и на двете места!

# 144
Хайде да почерпя!имам си два страхотни повода.Първия че ситното има имен ден!Днес освен Игнат пранувал и Пламен Crazy

ето по един безалкохолен коктейл,че е още обяд Mr. Green и нещо за хапване

хубав ден Hug

# 145
Ей, честито!
Днес ми казаха, че се гледало кой първи влиза в къщата - такава щяла да бъде следващата година! И по някакво страхотно съвпадение на нещата, при нас доиде кръстникът на детето, като той по-принцип е страхотна рядкост, тъй като много пътува и не живее вече в София.

# 146
Току що се завърнахме от пазаруване. Направо съм разглобена  Tired!
Да дам отчет: Бебето пони е свършило в Хиполенд, а писти Hot Wheels нямат / не са имали/, но имат други писти с колички. За ферма - не видях, но и забравих да гледам  Rolling Eyes! Съжалявам! Доста са опоскали Хиполенда за два дни  Whistling!
Ние в крайна сметка решихме на малкия да му вземем хубаво колело на Drag. Баба му ни даде пари, та ще му вземем хубаво колело за скромната сума от 150 кинта  Mr. Green! Той най-много ще намаже от "Вава Коуа" / Дядо Коледа/, нали най-много е слушкал  Mr. Green!

# 147
  • Ланкър, планините Овнерог
Току що се завърнахме от пазаруване. Направо съм разглобена  Tired!
Да дам отчет: Бебето пони е свършило в Хиполенд, а писти Hot Wheels нямат / не са имали/, но имат други писти с колички. За ферма - не видях, но и забравих да гледам  Rolling Eyes! Съжалявам! Доста са опоскали Хиполенда за два дни  Whistling!
Ние в крайна сметка решихме на малкия да му вземем хубаво колело на Drag. Баба му ни даде пари, та ще му вземем хубаво колело за скромната сума от 150 кинта  Mr. Green! Той най-много ще намаже от "Вава Коуа" / Дядо Коледа/, нали най-много е слушкал  Mr. Green!

Благодаря ти. И ние инцидентно днес ходихме. Добре, че в Бонжур го имаше това пони, та все пак го намерихме.

# 148
  • София
Гита Ог, канех се тези дни да те питам - защо на теб и на други потребители им излиза този Х в скоби в ника?

# 149
Гита Ог, канех се тези дни да те питам - защо на теб и на други потребители им излиза този Х в скоби в ника?
   Не съм Гита Ог, но мога да ти отговоря! Това е в знак на траур за убития студент Стоян Балтов  Sad!

Общи условия

Активация на акаунт