Първият сняг щом завали, МЛАДОСТчета почват снежните игри

• 18 883
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Благодаря, не знаех!

# 151
  • нейде там, където ....
Благодаря! Тази сутрин открихме в Джъмбо. Мисията изпълнена.

# 152
Здравейте, съжалявам, че така нахлувам в темата, но имам нужда от помощ.
Зет ми е с диагноза прекурсурна лимфобластна левкемия -лимфом и в момента е на лечение с химиотерапия в НЦХТ - София. Има нужда от кръвопреливане и за целта трябва кръв от група 0 отрицателна, но в София няма налична такава.

Дали някой с такава кръвна група има възможност да дари кръв?

ПП Браво на привържениците на Левски!

# 153
  • София
Вече отговорих на Amelly  в плетаческата тема на този призив (уви, не точно с кръв) - кръвната банка е национална, не регионална. Ако има в който и да било регион я пренасят със специализирани превозни средства (разбирай - линейки). Така или иначе, никой не би се наел да прелива току-що взета кръв от човек, който дори не е редовен кръводарител. Това е много рядка група, по- голям шанс имате да се опитате да постреснете чиновниците в кръвна банка. Никак не вярвам, че в цяла БГ няма никакви запаси от този вид кръв.

# 154
katiABV, било сложно транспортирането то други градове. Правели го само при супер спешни ситуации. Благодаря много за съпричастността!
Все пак за днес е осигурена кръвта, но другата седмица сигурно пак ще трябва. Ако се сетите за някой, пишете ми на лични, да не пълним с това темата ви Hug

# 155
  • София
Дано се оправи и оздравее...   Praynig

# 156
gertrudka Аз не мога да помогна,но силно се надявам да се оправи зет ти! Praynig  bouquet

# 157
  • София/Сливен
Тъй като утре няма да съм близо до компютър, днес да ви пожелая най-прекрасната Коледа!

Бъдете много щастливи и много усмихнати, много здрави и много весели! Пожелайте си най-невероятното нещо! Ами ако се сбъдне...

# 158
             Честито Рождество Христово!
Нека сърцата са пълни с любов, а дните с радост!

# 159
  • Ланкър, планините Овнерог

# 160
Весела Коледа!
Поздрав с тази картичка за всички: http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3150446
Много извинете, но незнам как да го направя с просто "цък" , а пиша целият линк.
Някой да ме ограмоти мооооля  Rolling Eyes

# 161
  • София
Честита Коледа, момичета!

Аз за цък спазвам следната процедура. Копирам с десния бутон желания адрес, отивам на "отговори" в темата и от квадратчетата горе цъкам синьото земно кълбо "вмъкни връзка". Поставям линка между урл-тата и добавям едно =, трябва да изглежда по следния начин:
[урл=пейстнатия линк] а тук пишеш "цък" или каквото желаеш[/урл]
Например Младостката тема

# 162
[url =линк]цък[/url ] (без интервалите го пишеш)

# 163
Момичета, Весела Коледа на всички! Тематичното ми пожелание към всички е да имаме един по-чист "Младост" през следващата година!
Ние си имаме Билла!  newsm71

# 164
  • София, България
mtel

Привет, весела коледа на всички, присъединявам се към пожеланията за по-чист младост. Някой отиде ли на коледните купони, да каже как е изкарал?!? И аз реших да се упражня в тая работа с линковете, сега ще видя дали се получи?!?

Йеее, успях, мерси Ники, Мактуб, от доста време се чудя как става  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт