Първият сняг щом завали, МЛАДОСТчета почват снежните игри

• 18 852
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
Утре сме до Джъмбо, ако не харесам друга ще отида до ХИТ. В една тема научих, че в Марсел на бул. Мария Луиза има големи телетъбиси по 25лв., ще мина да взема един. Някой иска ли нещо да проверя дали има?

# 121
deizy13 .Добре дошла  bouquet

# 122
deizy13, заповядай , настанявай се!
Хора, ако знаете какво МАЗАЛО от народ е в Jumbo, бяхме понеделник по обяд - работен ден, повечето би трябвало да спят с малки деца....няма как да се разминеш. И всички са като коне с капаци с едни такива безумни погледи...щъкат все едно раздават просо без пари  Joy

# 123
Не ме шашкай, моля те! Аз нарочно ще ходя в работен ден, за да си спестя навалицата. Метро, Джъмбо и Хиполенд в един ден ще ми дойдат в повече.  Crazy

# 124
Ние пък вчера ходихме в Хиполенд.беше към 12-13часа и имаше много народ ooooh!

Михалко
,според мен когато и да отидеш ще има хора.все пак идва Коледа,НГ....

# 125
Метро, Джъмбо и Хиполенд в един ден ще ми дойдат в повече.  Crazy
Аз никога не бих си го причинила.  Rolling Eyes Но аз по начало не обичам шопинг и се изморявам бързо. Така, че да речем не съм критерий. Но 3 такива големи заплашителни магазина...и на нормален човек ще му дойдат в повече.  tooth

# 126
  • нейде там, където ....
Аз търся писта Hot Wheels. Ако някой види, да свирка

# 127
jd, погледна ли в Хиполенд? Ние вчера бяхме там, но не съм гледала за такава писта. Утре ако отидем пак ще огледам за такава писта. Иначе колички на Hot Wheels има / двойно по-скъпи от в Германия  Rolling Eyes/.
Мацки, от къде минахте за Джъмбо? Днес се запътихме натам, но Околовръстното пак беше затворено  #Cussing out и се прибрахме! 1 час път направихме в задръстванията по обяд докато се приберем  Rolling Eyes! От светофара горе до 7,8,9 блок на Студ. град имаше ужасно задръстване и си представихме, как София се изспива през центъра към Джъмбо за играчки и за това се отказахме. Мислим да купим това което харесахме вчера в Хиполенд. Малко ме е яд, че не разгледахме какво има в Джъмбо, но ако са все същите глупости като миналата година, не си струва висенето в задръстванията.
Баткото искаше Робораптор, но последния в Хиполенд ни го взеха под носа, та искахе да видим и в Джъмбо. Иначе резервния вариант е голям дракон на Мегаблокс. За малкия или танцуваща и пееща играчка / много им се кефи/ или гумено магаре за подскачане Simple Smile.

# 128
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой, ако ходи днес-утре в Хиполенд, ще може ли да провери дали има налично още това пони ? Че при тях е доста по-евтино от другите места, вкл. и Джъмбо. На всякъде  е 60лв, а в каталога на Хипото беше обявено за 42-43лв.

# 129
Ще погледна, Гита  Peace! Вчера май го имаше, но да не те излъжа  Rolling Eyes!

# 130
Ще погледна, Гита  Peace! Вчера май го имаше, но да не те излъжа  Rolling Eyes!

Много ще съм благодарна, че чак в неделя ще можем да допълзим до там. Само да уточня, че говоря за този в Скай Сити, другия ми е прекалеееено далечен.

# 131
Е, да де! Да не мислиш, че и на мен другия ми е близо  Mr. Green! Вчера беше такъв ужас пред Скай Сити, едва паркирахме  Rolling Eyes!
Гита, а ти погледна ли във Феликс тойс? В склада им на София прес? Може и там да съм ги гледала  newsm78!

# 132
Е, да де! Да не мислиш, че и на мен другия ми е близо  Mr. Green! Вчера беше такъв ужас пред Скай Сити, едва паркирахме  Rolling Eyes!

Да, де, близко до акъла  Mr. Green Все пак пиша в МЛАДОСТката тема.

# 133
  • София
Аз да се отчета за смяната на лекар. Blush Димитров ни отряза, каза, че е приключил със записването и отидохме при д-р Битракова. Там записахме дребосъка и баща му ( че той не иска при моето JP, че било далече  Mr. Green). На пръв поглед изглежда симпатична и мила жената, дано е и добър специалист, което всъщност е най-важното.

За подарък не сме решили какво ще е. Като отидем на място, ще решим, но едва ли ще е нещо голямо, че трябва да купуваме още 100 подаръка. Crazy

Днес една приятелка ми каза, че догодина в Хита щели да правят Хиполенд. Така била чула...

Лека вечер на всички! Hug

# 134
  • София
Извинявам се, че публикувах два пъти, без да искам. Blush

Общи условия

Активация на акаунт