Първият сняг щом завали, МЛАДОСТчета почват снежните игри

• 19 188
  • 307
  •   1
Отговори
# 210
  • Страната на чудесата
Много ви благодаря че ме пренабрегнахте и не ми помогнахте

Ами ако няма мами с дечица в тези градини няма как да ти помогнем, моето дете посещава 9 ОДЗ, например. Не мисля, че е тенденциозно пренебрегването ти, просто липса на информация.

# 211
  • София, България
Черно коте, ние пък сме на ясла в 56 ОДЗ, също не можем да се включим с информация

мерси, Ниночка, така ще направим, няма как  Wink

# 212

Форума си има търсачка, със сигурност има информация за градините, които те интересуват. Търси и ще намериш.

# 213
не винаги по всички въпроси има кой да ти помогне.не се обиждай толкова.

# 214
  • София
Черно коте, никой не те пренебрегва нарочно. Просто като нямаме инфо какво да пишем?

# 215
  • София
Коте, форумът има раздел, където се обсъждат яслите и детските градини:
Нашите деца

Цитат
Форум за обсъждане на проблемите с възпитанието, образованието, отношенията и характерите на децата. Обмяна на опит и мнения за детски ясли и градини, училища, курсове. Бебешки и детски "бисери", весели приключения. Детски книги, филми, приказки, игри, забавления, идеи за рождени дни, празници, детско творчество. Всичко свързано с децата - от детската ясла до университета.

Попитай там, със сигурност ще се намери някоя мама с повече информация.

# 216
Съжалявам момичета че товаря темата ама все пак искам по пресно мнение за 70 ОДЗ и 178 ЦДГ а не някакво от преди 4 години

# 217
Съжалявам момичета че товаря темата ама все пак искам по пресно мнение за 70 ОДЗ и 178 ЦДГ а не някакво от преди 4 години

Не разбра ли, че няма кой да ти го даде?! Не защото не те харесва, а защото детето му не посещава тази градина.  Thinking

# 218
Дай ми, ако обичаш, мнение за 17 и за 75 ОДЗ. Или смяташ да ме пренебрегнеш и да не ми помогнеш?  Thinking
ninochka, радвам се, че намерихте детегледачка. Дано се грижи добре за Мира!  Hug
unoraya, аз и дъщеря ми бяхме много доволни от държавната кухня.  Peace

# 219
Успешна Нова Година!

Честито на всички, които пропуснах!

Радост, съжалявам за случилото се. Горе главата и само напред.

# 220
Черно Коте, в 70-то ОДЗ ходи само Ема на barabana, но тя в последно време рядко влиза във форума / пиши и на лични ако искаш/, а за 178-ма ЦДГ нямам идея. Дори незнам къде се намира.
Момичета, идеи за ново заглавие? Скоро ще трябва да правя нова тема.

# 221
  • Страната на чудесата
Снежна зима носи радост на дечицата от Младост

# 222
  • София/Сливен
benighted, темите вече са до 20 страница, има време, и без това не вървят много бързо. Ама то май във всички теми има застой. (За бебешките не знам, там много бързо се изписват)
Цитат
Темите надвишаващи 20 страници се заключват.
Ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=172043.0

Аз не съм много по съчиняването на заглавия, така че ще чакам наготово. Grinning

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 14:06 от М_е_г_и

# 223
Черно Коте, в 70-то ОДЗ ходи само Ема на barabana, но тя в последно време рядко влиза във форума / пиши и на лични ако искаш/, а за 178-ма ЦДГ нямам идея. Дори незнам къде се намира.
мерси много за информацията

# 224
Снежна зима носи радост на дечицата от Младост
Много хубаво казано!  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт