Споделете 86 ... или как да накичим елхата с повече играчки

• 23 352
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • Страната на чудесата
Относително спокоен ден след кофти сутрин.
Това дали доказва, че денят не си личи по заранта? Или да не предизвиквам съдбата, че има още час до края на работния ден?
Поканиха ме на тийм билдинг, ама на собстевени разноски Mr. Green, аз пък не искам да се сплотявам с преспиване, лоша, лоша колежка. Очаквам промяна на длъжностната характеристика.

# 106
Споделям че за днес се наработих . Whistling
Сега си тръгвам и като една средностатистическа бг се прибирам да се повръткам около фурната .
Всякви идеи за това кво да метна у фурната приемам моменталически . Hug
Изнамерих едно четиво от 9 октомври 1945 год.  Shocked
Ауууу много интересни неща има за четене  . Rolling Eyes
После имам няколко филми недогледани поради заспиване .
 Confused Embarassed

# 107
  • Страната на чудесата
Пържоли с мед и задушени зеленчуци със синьо сирене newsm78

# 108
jj, и аз така цял ден, а не знаят колко ми е трудно от снощи.Никой не се смили над изтормозената ми душица.

Споделям, че и аз вече замислям да украсяваме елхата вкъщи.Почивните дни.
И на работа ще украся, за да съм все в настроение.Винаги като сложа украсата и лампичките, грейва усмивката на лицето ми.
Е така, все съм си щастлива.Има някаква магия в Кледата.Наистина.

После ми става много гадно като отминат всички празници, като се приберат всички украси.
Остава само студа и сивотата.

# 109
Окочев, наясно ли си колко омраза си навлече заради едно обръщение Laughing

# 110
Споделям, че нямам нищо против заглавията на Споделете, кво толкоз - едно заглавие - отчетно било, незнамсикаквобило ...
Повече съм против 20те страници спам, които са посветени на него и на споровете кой е по-по-най оригигинален.

Споделям, че вчера имах чувството, че е януари, днес имам чувството, че е май - южнякът духа, птички пеят, идилия. Искам да е лято, но
харесвам и коледното настроение. Първите ми съзнателни спомени за това време от годината са празничните вечери в старата къща на баба ми, пукотът на дървата в печката и целият приказен свят, който се намираше там. Мдааа, годините преди 90 ме изпълват с едни мили детски спомени. Как бих искала отново да бъда дете.

# 111
Окочев, наясно ли си колко омраза си навлече заради едно обръщение Laughing

Рокс, после съобразих, ама беше късно да трия Laughing Е, надявам се, че няма да хвана уроки през монитора  Mr. Green

# 112
Още ли обсъждаме елхичките? Тогава споделям, че детето напира да си украсим къщата, но на мен ми е рано и се скатавам.
Снощи споделих някъде, че напоследък нямам напъни да пиша тук. И сега едва си изсмуквам от пръстите, но ми се иска да се завърна. Един вид, запис.
Имелда, не Ви познавам такава!

# 113
Телеком са ужасни ужасони. Освен това
едната ръка не знае какво прави другата.
Телефонирахме с трима служители и всеки
има различни виждания за живота. Как ли
ги обучават, не знам. Тоест, знам. Кофти.

# 114
Е, каква да е Имелда?! Точно на място си е поста и.
Утре сутринта нали ще има снимки на кафета и педали за добро утро? Нали, нали?

# 115
Да си похваля щерката. Току що бяхме на награждаване - второ място в конкурса "Моята мечтана почивка в България"  Laughing

# 116
Stella artois и страхотна компания, т.е.сама съм.
Какво по-добро бих могла да споделя.
Но, винаги ли има но, трябва да я излоча за около десетина минути.

# 117
Споделям "Яйца а ла паризиен"·
Страхотна вкусотийка, да е жив и здрав Ванката Звездев·
Милото може малко да се цупи, щтото няма месцИ в рецептата, но
се надявам да му хареса·

# 118
Целият свят ми е крив като траекторията на ранено животно.... не е моя авторска мисъл и хем в момента я споделям като находка, хем важи в пълна сила и за мен...

# 119
  • София
Споделям, че се возих на /нов/ син трамвай номер 5, няма перфоратор, но има перфорираща контрола.
Споделям омаломощаване.

Общи условия

Активация на акаунт