Споделете 86 ... или как да накичим елхата с повече играчки

• 23 358
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Трябва да споделя, че заглавието е важно. Заглавието загатва съдържанието, понякога го обяснява, често го осмисля. Не ме кефят елхички. Не ми се кичи, не и с играчки. Ако щете се засягайте, ама ако и тук ще се римува и ще се чаршафосва, да се прекръстим на 'спамочат 345'.
Ако исках да пиша в Спамо-чата, щях. Темата си има някаква, макар и размита, идея и някаква, макар и неясна, посока. Бейлис я изтика на релсите и сега чакаме влака.

# 121
  • Кацнала на едно дърво.
Споделям, че донът мой се е отдал на почивка (с пърхащи край него медицински сестри само! по престилки, сауна и прибягващи екзотични животни - които той не успявал да зърне, защото не можел да си върти бързо главата Joy). А аз играя с лудостта (кен ай плей уит меднес?). И с два трола, които на три минути питат кога се връщал тате.  Confused
Добре, че са "Айрън Мейдън", руският чай (черен с малко мляко) и Тютчев.   Умопомрачителна комбинация, типично в мой нестил.  bowuu

# 122
Все ми е тая какво ще е заглавието. Въпреки, че е дефинирано в правилата.
Но защо сега надавате вой, а на предната споделетска тема - не?
И там имаше някаква изгъзица - подобрена или нещо такова - на мен ми звучеше като порода овца.

# 123
имаше такава тема, вълк, "Кое е кич?".
Хора разни, тук беше клубно, сега е чалга.

# 124
Кичът не е нищо.

# 125
илюстрираш ми мисълта. Есеистичното и битовото могат и да се допират при добрия споделящ.
на български: фейс контролът тук хич го е нямало, язък.

# 126
Споделям, че за кратко нямахме ток. Запалих свещи и отново се върнах носталгично години назад, когато сядах на масата и си рисувах на светлината на свещта. Защо ли напоследък все си мисля за това време ...

И пак да кажа за името на темата - мерите с двойни аршини, темата за рожденния ден не беше ли същата като тази, но тогава не ривахте май?
И друго - все се подсмърча какво било Споделете преди, какво е сега. Бях чела тема номер 1 и дори бях забравила, след това тръгнах да я чета уж за първи път и се оказа, че вече съм го била правила . Не са се променили кой знае колко нещата, може би заяжданията само са били по-малко.

Мюриел, чалгаджии ли ни нарече  Joy

# 127
Спожделям че кича ми харесва·
Мюриел някого конкретно ли визираш #Crazy или аз пак не нещо не разбрах¿!

# 128
Споделям Български  … 79;ки, особено първата и третата  Grinning

вие си говорете, не ми пречите

# 129
Мюриель, няма "елитен" чат. Това е оксиморон. Железен вестник. Фейс контролът е за места с ограничен капацитет. В "Споделете" като във всяка друга тема всеки има право да пише, стига да спазва правилата на форума.

Ако не те кефи, задълбочи се в  скайп-чата. Там ще ти е по-добре.

# 130
в скайп - чата ми е кейси, искаш ли покана?
Четенето помага, твърдя го отдавна.
Обяснявам за мишон, която обича да е опозиция:
Писането на дрън-дрън и писането на дрън-дрън със стил се отличават, не се прави на неразбрала.

# 131
  • София
Влизам само да споделя, че заглавието на темата ви много ми харесва.
Създава ми едно такова хубаво настроение ! Поздравления за автора  Hug

Редактирам се, защото ми стана много смешно. Видях заглавието и
реших да си кажа мнението, но сега като се зачетох, видях, че
всъщност вие обсъждате точно него и ми стана малко неловко.
Спонтанно написах горното, без дори да разбера.

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 20:32 от Баба Куин Разбойничката

# 132
Споделям, че не ми харесвате днес. Не че някой ме пита.

Споделям, че голямото ми дете каза, че се чувствало изоставено заради брат си. Пуста ревност.

# 133
Споделям, че за първи път с Мишона съм на едно мнение.
В тази тема само златните пера ли могат да пишат - не го казвам с ирония, възхищавам им се дори, или и тези, на които им е по-беден речникът?

Гледам в момента Big Brother. Въпросът ми е към всички, които имат деца - разрешавате ли им да го гледат? Чудя се след време как бих възпитавала децата си - дали бих и ограничавала в гледането на телевизия, компютри, интернет или по този начин бих ги изолирала от връстниците им. Често си задавам този въпрос.

# 134
Фреш, не го гледа никой вкъщи ББ. В момента гледаме Бебе Айнщайн. Определено е за предпочитане.

Та кво за златните пера?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт