Споделете 86 ... или как да накичим елхата с повече играчки

• 23 361
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Не съм забранила, но ние не гледаме Биг Брадър, Фреш.

# 136
пера, но и оперения, фреш
бб не гледаме, за протокола

# 137
Биг Брадър е еманация на чалгаджийството за мен.

Мюриел, не ти прави чест да намесваш Кейси.
Това, че не търпиш критика ти е проблем, от мен да го знаеш. Най-добронамерено го казвам.

# 138
Нямам предвид само Биг Брадър, а въобще цялото телевизионно и интернет пространство, и цялата чалга, която е около нас, как предпазвате децата си и къде е тънката червена линия, която не трябва да се пресича, ако искате ми отговаряйте, чудя си се само.

# 139
Възторжено приемам негласно даденото предложение да вдигнем летвата в темата. Летвата  за стила и качеството на писане, не за потребители.

Фреш, намерила съм си страхотно убежище от поп-а.  Облъчвам детето с класическа музика, страничният ефект е моето блаженство.
Страхотен аватар, но малко закъснял.

# 140
Aз харесвам Кейси. Харесвам и теб. Искам Този чат!

Още чакам маркрит да ми направи магия, ама не било.

Споделям пийенйе в офиса.

Споделям последни трепети там, нищо, че не е сигурно.
Обичам ги!

# 141
така е, мишон, имах си и подпис: на критика не нося
не гоня новите, сакън, просто някои са влезли в час по химия с домашните по готварство и се опитват да убедят учителката, че това не е кабинетът по химия, все пак.

# 142
WTF is happening here  Rolling Eyes

# 143
Не гледам  биг брадър,само Бай Брадър трЮ Mr. Green(яви са,щот ща изплющя Laughing).Не бих разрешила и на децата ми да го гледат,добре,че нямат интерес.Чалгата не я чувам и не ме интересува.Коледната украса и преди,и след световната финансова криза е била прекрасно капиталовложение за мен Laughing Ще си украся елхата с играчки,но и с панделки и гирлянди Close-mas: Nature Snowman reverance Споделям част от разговор(не съм участвАла,не ме нападайте Laughing),който звучи като виц,но не е: "-Защо не мога да сметна колко съм похарчила?" "-Защото си взела дистанционното на телевизора!" Mr. Green Eta,още много конкурси да печели щерка ти! Hug  bouquet

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 22:11 от Kатюнгелчева

# 144
  • Paradise
Слушам прекрасна музика - автентични ритми от Андите, но не записани в студио, а някъде там сред дивата природа.
Пия някакви чуждоземски вина, не са лоши, никак дори.
Наздраве!

# 145
Споделям, че си купих нови играчки за елхата.

И също, че за мен не е важно кой какво и как го е написал,
а дали е писал това, което наистина чувства или се прави на интересен.
Просто се усеща.
Тук е пълно с изкуственяци.Не е проблем, но не престават да се самоизтъкват и да се държат като господари на вселената.
Не визирам никой в случая, но не са един и два намеците им.

# 146
Тази тема е непредсказуема. Заглавието не би могло да даде насока, по скоро би наложило ограничения. Което, пък, ще осакати темата. Наличието на двама- трима, оперирани от усещане, не налага фейсконтрол.
След чашка червено вино, за ужас на Дюкан, съм особено толерантна. Даже, май ви обичам. Laughing

# 147
Не че копирам мюриел, ама поименно, моля Grinning

Споделям, че на моменти Споделете не го разбирам. Един вид като естериното WTF is happening here.

# 148
Споделям, че плувах сам самичка в чудесен, голям, топъл басейн. Беше страхотно! Помолих и осветлението да ми бъде намалено до минимум, и даже през главата ми мина перверзната мисъл да поплувам без бански, но се въздържах. Следващият път няма Twisted Evil

Нещо сте изтрещели уважаеми колежки. И в тази и в други теми, повсеместно. Същото явление се наблюдаваше и малко преди миналата Коледа. Що така!? Thinking Като наближи празника и започват назиданията от много важните към "по-неважните" smile3560  и такива bite неща. После започват призивите от първите: "Коледа е, нека бъдем бели и добри..." и тих звън на камбанки. Стил!  ooooh! Страшен стил! Naughty Стига сте закусвали с някого! Пфу, все по-рядко ми се влиза в тази тема.

# 149
Като каза Балу за изтрещяване преди Коледа, скоро ще се зачекнем на тема изкуствена или естествена елха. И за разни трупове в хола  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт