Споделете 86 ... или как да накичим елхата с повече играчки

• 23 365
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • Paradise
А за мен тази тема е отражение на реалния живот.
Толкова е шарена, чак на моменти нереална ми се струва. Но това може и от виното да е.

# 151
Ох, Джули трябваше да те номинирам за проницателност  Laughing  след елхите иде ред на бомбички/пиратки и всякакъв тип пиротехника по НГ, след това правим равносметка, кой ви дразни и кой ви кефи - тема с продължениe, а след това иде ред на - аман от тия сърца и лиготии за св. Валентин - stupid cupid дайте да се напием по зарезански и т.н....и т.н...

# 152
Иде ми себе си да направя на труп. От време на време се превръщам в безмозъчно същество, лошото е че се случва докато правя нещо. И тази вечер се случи, затова в момента във фурната ми се пече Нещо-което-няма-да-става-за-ядене. Забравих да сложа маслото, а както се знае от захар и брашно сладкиш не става. Само се двуомя да го изпека и да го изхвърля или направо да го изхвърля.

# 153
  • Paradise
Рокси, кога ще печеш коледния английски кейк?
Искам едно парче! Embarassed

# 154
Айде, сега почват надцакванията от рода на
не ми се надигнаха козунаците тази година,
не ми втаса зелето, не ми се напои баклавата,
да не ви казвам пък къде се падна паричката.
После надцаквания кой къде е празнувал и що.
После ще дойде МГМ да каже, че пак е без дар.
Накрая Жози ще се изфука с тринайста заплата.
Разбира се, без удръжки. А може би и с премията.
Уф.

# 155
Естествено, че изкуствена елха. Не заради друго, просто ме мързи да чистя иглички непрекъснато. А и както украсявам още през ноември - до Никулден ще бъде плешива  Mr. Green Ето още едно предимство на изкуствената елха - можеш да я накичиш рано рано.

Иначе днес бях в един магазин за коледни играчки и си набелязах нещо подобно - има само еленчета, но ми се струва оригинално.

Рокси, не се ядосвай, аз преди време бях забравила бакпулвера на един сладкиш и баща ми се бъзикаше, че ще започне бизнес с разнос на сладкиши по домовете - лесно минавали под вратата /това не му попречи да го изяде/. Дълго време бях обидена след това.

Споделям Sting unplugged и ви пожелавам лека нощ.

# 156
Oще не е сменено заглавието ли?
Искате си картинки на кафе и педали значи.
Така ви се пада. Но вече има такава тема, защо да има две?

# 157
  • UK
Ехо, ето ме и мен, три влака, два автобуса, един самолет и кола по късно. Цял ден пътувам, сега бъркам буквите на клавиатурата, ама пак ще свикна. Стефан е все така мрънкащ като всякога, та не ми прави впечатление. Нещастно ми е, не ми се тръгваше, много вкъщи се чувствах. Иначе всички ми обясняват да уча немски и да ходя в Германия да живея, ама ще видим. Не е решение от днес за утре така или иначе. Ще видим.

Иначе беше страхотно, не разбрах кога минаха десетте дни там. Просто все едно вчера приготвях багаж да тръгвам. Оправих се с влаковете, не липсваха ситуации, естествено, но универсалния език "сочиш и мучиш" очевидно върви навсякъде, щото хората бяха крайно мили и с разбиране подхождаха към извинителната ми физиономия и мрънкането на български, че не ги разбирам. И сега обратно в нормалното ежедневие. Иначе немски ще науча, със или без Германия така или иначе. Решено е от години. По нататък как ще се развият нещата времето ще покаже. Ако се реша, нищо не може да ме спре, само не знам дали има смисъл. Ще видим, за емнайсти път.

# 158
Отиди в Германия, МГМ, можеш нищо да
не правиш и ще взимаш поне 500 евраци.
На месец. Мрънкането дори се толерира.
Залягай над немския. Стефан така и така
ще ти избяга, ако не го е направил вече.

# 159
Верно, имам далечни познати в Германия, които цял живот карат на някакви социални помощи и току сменят кола, техника, квот искаш...
Аз обаче предпочитам Лондон. Ще видим и аз като МГМ.

# 160
  • тъгата в мен
Предпочитам да съм рентиер на българска земя!За сега се справям добре.
Съжалявам единствено,че забравих за 5 години за какво съм учила и се извинявам удобно с пръстите на съдбата..

# 161
  • UK
Не искам да живея на социални помощи където и да било. Искам да използвам потенциала си и възможностите си за да се чувствам добре където и да съм. И да зависи от мен, щото не съм проста, не съм и без амбиции, че да си позволя да живея зле. Имах огромно желание да си остана в България, но тук нищо не зависи от горепосочените неща. Искам някъде, където да зависи от мен. Германия или където и да е. Ще видим.

# 162
  • Варна
Добра вечер дами и господа!
Що не пиете, ами толкова страници спорите? М?
Наздраве ви!
Днес се роди едно много чакано бебе, на много близка приятелка и съм адски щастлива!

# 163
Като каза Балу за изтрещяване преди Коледа, скоро ще се зачекнем на тема изкуствена или естествена елха. И за разни трупове в хола  Mr. Green
Ами аз отдавна съм се зачекнал и темата е към амнайсет страници, май в ДИС. Ако ми ударите едно рамо за изкуствена, ще съм ви задължен.
Те го паметника в нашту селу, дето снимка.БГ цял ден ме мъчи. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207190&pid=9085835

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=345261.150 - станица 11.

# 164
А $ УТРУ   Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 07:33 от тони сопрано

Общи условия

Активация на акаунт