Споделете 86 ... или как да накичим елхата с повече играчки

• 23 330
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Lyusil, стискам всички палци  Flowers Four Leaf Clover

След като работих до 6 сутринта, и продължих в 10, сега съм на автопилот, но пък с голяма продуктивност.
Главата ми е като гумена, детето ми прислужва, оставяйки следи от храна по пътечката, по която ми я носи,
и весело си повтаря - "Сега не е утре, и няма да ходя на детска градина  Mr. Green"

И на мен ми се ще да хукна на някъде. Събрали ме се два антипода в това отношение - бай ви Зефс и с топ не можеш да го подканиш да се впусне в приключение. Мен само ми кажи - и мятам сака на гърба (виж тук е сложно, щото ако мога - ще метна седем сака) и тръгвам.

Компа ми прави номера - след съвсем скорошно форматиране е, няма вирус - а доста често се рестартира сам, или пък забива зловещо и не реагира, което е пак за рестарт. Аз пнеже много често се сещам да давам сейв,
ако минете по улицата, можете да ме чуете как го благославям.  blahblah

# 661
  • UK
Досега нямах нет. Не беше се случвало от сто години, а последната седмица - два пъти. Хм.

Косата ми днес е неестествено обемна. Не обичам да е такава, обема по принцип е хубаво нещо, що се отнася до коса, ама не и до коса до кръста. Идва ми множко.

Отивам да си заслужа и аз част от месечното възнаграждение.

# 662
Ах, колко уютно станало тук...Чакайте и аз да метна една главня в камината, като ви поздравя с тази мила п … 9;ен.
Бъдете здрави и на всички да ви станат тиквениците!  Hug

# 663
Споделям котките и други неща на едно момиченце от Русия -
http://www.autism.ru/works.asp?who=galkin&pic=10
http://www.autism.ru/works.asp?who=galkin&pic=0

# 664
Винаги, когато съм в прекрасно настроение, децата започват да се разболяват, уредите се повреждат... Сега поне разбирам, защо някои наблягат на постоянното мрънкане.

Но пък си купих червена тениска на ДиСи. Обратното броене започна.

# 665
Вълк, това което ми направи впечатление е, че само на една от рисунките имаше усмихнат човек - жена, най-вероятно мама.

# 666
# 667
Ох  Sad
Странно - за да опишеш нещо, което да стане достояние на другите един вид, вкарваш някакъв контрол над емоциите си.
Ама вътре в описаното в случая, какво става - отприщва се нещо, дето се подтиска, грешен израз на някаква друга емоция ли е, друго ли е, какво е? Много е страшно.

# 668
  • о`майна лунна нощ е
Лусил, очите трябва да се насълзяват само от щастие.   bouquet

Споделям гадния си навик да пиша всевъзможни документи, жалби, молби и т.н. винаги в последния срок. Няма отучване от този навик.

# 669

По повод номинациите - Меглена Кунева спечели приза комисар на годината.
Честито, и да почерпи!

# 670
  • Варна
Споделям усещане за пътуване назад във времето, като ви чета. Всички искат да се превърнат в бабите си и дядовците си и въобще да заживеят поне за една вечер в миналото. Смятаме бабите си за ненадминати майсторки, за водили по-естествен живот, за по-спазващи традициите, които са повторение на миналото отново и отново. Забравяме, че майсторството им и естествения им живот са резултат от едно ежедневие, което не бихме понесли.

За мен Коледа е времето, в което виждаш звезди в очите на децата и имаш неповторимата възможност сам да твориш магията в живота им. Бъдещето ми е по-интересно. Миналото да почива в мир.

# 671
Lilibon, не скъпа, не заради това, че смятам баба за съвършена, пиша това за нея и точно с този спомен свързвам Коледа. Това, което тя е преживяла, не бих могла да понеса и три живота. Родила девет деца, оцелели шест. Преди да си отиде тя, погреба още три от тях. Последните си години и дни преживя при най-малката си дъщеря (майка ми), за която всички съседи смятаха, че и е снаха поради това, че се държеше с нея като с куче (два дни преди да почине на 10-ти март, падна, заключена от майка ми в стаята си, за да не контактува с мен, погребахме я на рождения ден на близнаците ми 12.03). И въпреки всичко, тази, свята за мен жена, имаше в сърцето си безгранична обич към всички и най-вече към мен, и децата ми. Как да не свързвам единствените хубави спомени от детството си с нея!?

# 672
За мен Коледа е времето, в което виждаш звезди в очите на децата и имаш неповторимата възможност сам да твориш магията в живота им. Бъдещето ми е по-интересно. Миналото да почива в мир.

Лилибон, подписвам се и с двете ръце под тази фраза.
Това е и моята нагласа към живота.

# 673
Днес научих интересни  неща за себе си Mr. Green

Къщата ухае на собственоръчно сушени портокали, става ми все по коледно.

# 674
Красива звездичка има Споделете.  Simple Smile
Аз споделям много важна презентация днес, един стиснат пръст ще ми е полезен, мерси! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт