Споделете 86 ... или как да накичим елхата с повече играчки

• 23 323
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
Уф,за момент се ококорих,помислих си каква е тази презентация в 20.30  вечерта Laughing Изключително вдетинена персона съм Mr. Green Но палци ще стискам от сърце и не само единия.Много ли е нахално? Mr. Green

# 676
Аз пък като прочетох звездичка, че си има споделете и веднага си помислих най-лошото и вътрешно всичко ми се преобърна, преди дори да съм осмислила усмихнатата иконка в края на изречението....обременен мозък, какво да кажа...

# 677
Аз така изтръпвам, когато Милото нарече малкия ангелче Embarassed

# 678
Или аз съм сънена, или на вас ви се спи, ама не разбирам какво страшно казах.  Laughing

Благодаря за подкрепата иначе!

# 679
Нищо страшно не си казала, просто кеш в мозъка и асоциации, които се появяват първосигнално дори преди да си включил съзнателната обработка на информацията. Как само го обясних  Laughing

# 680
Стискам палци всекиму. На мен ми помага  Grinning

# 681
Имахме гости.Хапнахме, пийнахме, поговорихме.
Много обичам гости с хубави и обичани хора.
Размазва ми се монитора, но не е от алкохола, а защото много ми се спи.
Е, не можах да свикна с това ранно ставане и това е.
Ако знае някой рецепта, моля да сподели.Не издържам вече,
чувствам се като спаружен морков(егати сравнението), но е точно така.
Искам си почивката вече, ама кой ме чува.
Не, не се оплаквам.Просто си споделям.
Лека ви нощ.Е сега ще заспя на път за леглото, както всяка вечер става.

# 682
Споделям , че днес видях една позната мацка от Споделете.После се светнах , че беше Катюша. Wink

# 683
Бърнли водят с 2:0?!  Shocked

Ама те направо си биха  Laughing

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 23:47 от jj okocha

# 684
Влизам да ви благодаря на всички дето ми прочетохте поста за баба и ми дадохте толкова важна информация на лични. Страшни сте!!!

Вълк, още не искам да съм стопанката, опората и т.н. Не съм готова за такива неща, ако се нагърбя няма да го правя с лекота и няма да има безгрижие. Има време и за тези неща, женските периоди са различни.

Голямо разместване и преподреждане на къща тука, изгърбих се.
Сега да си сложа един извънземен аватар и лягам да почивам.

# 685
 Laughing Приключвам си аз с пощата, скайпа и други неща по компютъра, прозявам се и умът ми вече си е легнал да спи. Причува ми се позната мелодийка от детска играчка, но известно време пропъждам тази натрапливост. Обаче усещам, че звукът е от нас, а не от съседите и тръгвам към него. Оказа се, че детето е паднало от леглото си, затиснало пискливата играчка с тяло и спи непробудно.

# 686
  • Варна
Добрютро и хубав ден на всички!

Markrit , сподели на лични къде и кога, че снощи обиколих половината град и се запознах с над 30 човека.
Споделям, че декември е най- лудият ми месец от цялата година. Нито мога да се спра, нито искам.

# 687
  • Boston, MA
Какво стана с Лиса?
Коледата отдавна ми е объркана, първо ми беше разделен празник в двете родителски гнезда, после беше в пустинята сред мюсюлмани (нищо лошо, но не я чувствах като празник, просто като още един купон). 
Откакто станахме трима, все пътуваме по Коледа, тази година решихме да почваме нашата си традиция, с постни манджи, елхи, но и с местните обичаи. Ще видим дали в последния момент няма да излезе предложение за плаж, на което да не можем да откажем.  Mr. Green Джуджето още няма три, има време за градене на традиции.
Иначе споделям с Вълка, време е да правим наши спомени по наш начин.
И специално за Рокси и Сели, малко финансов анализ от Сопранос, но не Тони (гледах повторение и много се хилих):
http://www.youtube.com/watch?v=YvyWyB6kbus

# 688
ДеЩо, стискам палци на баба ти. Ако беше в Спешно отделение, за един час щеше да е с диагноза. Тлябва да ми се зачете, че в 90% от случаите успявам да си стисна зъбите, когато става въпрос за лекари. Заради споделящите лекари. При последното си пребиваване в болницата, в манипулационната имаше табела - Съгласно член еди кой си от закона за здравето всеки болен има право на психотералевт. И от долу - мобилен на районния мюфтия, на поп Кънчо и на свещенник от евангелистката църква.
Това са психотерапевтите в здравеопазването ни. Когато поисках да се възползвам от това си право, ми казаха - че защо ти е, те нямат медицинско образование.
Лиска е потребител с дълбоко замразен акаунт, не знам защо. Ксения видях като пернаха за декември.

# 689
Споделям странен проблем с дясната ми ръка. От вътрешната страна имам огромна синина, от горната напипвам малко топче. Цялата ръка ме боли - от върха на пръстите та до рамото Shocked Пронизваща и гадна болка. Забраних си ползването на компютър, ама не съвсем. Днес направих мишката да работи като за левичар. Ама ми е много сложно, ух.

Общи условия

Активация на акаунт