С вкусни торти и шарени балони ще празнуват ДЕКЕМВРИйските бонбони! - 2

• 21 295
  • 227
  •   1
Отговори
# 15
Дарке, честит рожден ден! Много здраве и либофтът да цъфти около теб!

Момичета, аз и името ми ви благодарим за поздравите!!!  bowuu

Амадис, чувала съм я аз тая метода, ама не я знам в подробности. И аз не съм я оставяла мойта да реве, ама ти сподели, човек не знае дали няма да се наложи да опре и до нея Simple Smile Вие по колко пъти на нощ се кърмите? Ако те гризка бебето, занм, че трябва да му се скараш строго и да му отнемеш цицето за малко, за да направи връзката между гризкането и отнемането. Обаче ако го прави несъзнателно, докато спи, не знам...

# 16
  • София
Иве, тез пеперудки са невероятни  Hug

Дари, какво направи бе душа??? Край ще се припада днес от преяждане.  Joy или удавяне в моя случай.

Ние спретнахме един пазар с Нинка - тя се сдоби с нов строител и слонче-люлка, а мама с нови обици  Mr. Green ( подарък от тати за ИД )

# 17
Дари, Честит Рожден Ден!

# 18
  • Бургас
Дари, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, късмет, успех във всичко, с което се захванеш и не на последно място - да даваш и получаваш любов!

Весел празник!

Благодарим за обилната почерпка! И двата пъти си "хапнахме". Laughing

# 19
  • София

Това е поздрав за скъпата ни Дарина от всички нас Mr. Green

И да почерпиш мъжо подобаващо  Mr. Green

# 20

Дарко бъди много щастлива и нека всичко в живота ти се нарежда така като ти би желала да бъде

# 21
  • Варна
Привет!
Включвам се само да кажа: Честит Рожден Ден, Дари!  bouquet Желая ти мноооого щастие и любов! Ние с теб, освен, че родихме на една и съща дата, ами сме и една и съща зодия! Wink
Честит рожден ден и на всиииички вече порастнали дечица! Да растат здрави и смели и да радват мама и тати! Heart Eyes
Ние бяхме за 2 седмици в Стара Загора, а вие през това време гледам не сте скучали, ами сте писали, писали... Кога ще чета - незнам!
И накрая и аз да се похваля: имаме си ходещи крачетаааа! bowuu На мама икономистката реши да съчетае рождения ден с прощъпулника! Непременно ще пиша какво е избрала!
И да не забравя: Да са здрави и пъргави всички новопроходили крачета! Hug

# 22
даринке, да си жива и здрава, заобиколена от любов и винаги да виждаш усмивката на твоето дете

честито на мартинка

# 23
# 24
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДАРИ

Пожелавам ти нестихващ ураган от щастие, дързост, любов, късмет и здраве.
А след онова вино дето си го сервирала и тортичката на Макси - да ни зарадваш всичките след 9 месеца с хубави новини.те девите са тамън за една принцеса

# 25
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БОРЯНКА НА ДАНИ!
Да е здраво, слънчево и прекрасно дете и много да радва мама и тати! Hug Heart Eyes

# 26
  • София

За сладката Борянка Simple Smile Много щастливо и пълноценно детство и пожелавам, а мама и тати да се гордеят с малката принцеса!   Hug

И за мама

# 27
Честит рожден ден на Борянка. Присъединявам се към пожеланията на Вещичка  Hug

# 28
Благодаря,момичета,за поздравите и пожеланията!Много е вълнуващо малкото ти слънчице да стане на една годинка!Да сложа отрано софрите,че после не знам дали ще ми остане време:

Да ви е сладко!

# 29
Дани bouquet

Честит рожден на порасналата Борянка , да носи само радост на мама и тате , да е много здраво и добро дете и да успее в живота.

Благодаря още веднъж за прекрасните поздрави и пожелания, да ви се връщат двойно  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт