ДЕКЕМВРИйските деца палуват и рожденни дни празнуват!

• 22 145
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
Алекс, честит ти рожденник!!!

Палома, честит рожден ден на Наско

А за майките

Весело изкарване на празника!

# 76
Аничко, страхотна закуска...аз се "турих" у французойките Mr. Green

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕНИСЛАВ И АТАНАС! Hug
Да сте бели, румени, засмени,
от хубави емоции зашеметени!
Да сте здрави, палави, игриви
и всеки ден безкрайно щастливи!

Мили момичета, на вас и цялото ви семейство пожелавам хубав ден! Hug

# 77
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИСЛАВ И АТАНАС!
АЛЕКС, ПАЛОМА, НАЙ-ИСКРЕНИ ПОЖЕЛАНИЯ ОТ НАС с АНИТА, ЗА ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ НА МАЛКИТЕ ВИ ПОРАСНАЛИ МЪЖЕ!

Честит Имен Ден и на Аничка, Вещуна, адашката Анита на Жайгарова - за тях се сещам на първо четене, но и да съм пропуснала някой:
Да сте живи и здрави, името да ви носи много късмет!

Една лека почерпка и от мен:

# 78
Честито на двамата ни малки пораснали рожденици Дени и Наско , да са много здрави и палави за радост на мама и тате.

За мамите им

Честит имен ден на всички Анита , да сте здрави , щастливи и обичани.

# 79
Първо искам да ви благодаря, за прекрасните пожелания, момичета вие сте страхотни и много ви обичам
Паломка, да ви  е жив и здрав и много щастлив, малкия порастнал Наско, много да ви радва и да има невероятно детство изпълнено с прекрасни приключения
Малка почерпка и от мен, защото всички са се постарали невероятно      
ето ни и тортата

и един поздрав за другия рожденник http://www.vbox7.com/play:0f1b9fa6   и за мамичката му   http://www.vbox7.com/play:c12243c4 и всички празнуващи днес Ани-та

# 80
  • София

Честито на днешните рожденници Дени и Наско! Пожелаваме с Филип прекрасно, изпълнено с невероятни извивявания, детство! Бъдете здравички и щастливи хлапета! Hug

За щастливите мами

Честито и на адашките за именния ни ден Laughing Да сме все така прекрасни, чудесни и богати (дано, дано, дано Money) Mr. Green А двете Анитки весели и щастливи
Hug

Черпя скромно, защото си има доста вече, нема да се 'арчим допълнително Mr. Green Това и на шматките в салона купих Laughing

# 81
Честит рожден ден на Наско и Дени! Да са здрави, щастливи и винаги усмихнати!
На щастливите мами:   bouquet  bouquet и весел празник!
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Много, много любов!
Цвети, страхотна новина! От сърце ти желая лека и безпроблемна бременност и едно слънчево бебе!!!
Жайгарова, хич не ги изключвам рекламите, напротив, търся ги. Ая си отваря устата евентуално само ако има реклами. Знам, че не бива така, но иначе изобщо няма шанс да я нахраня.

# 82
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АТАНАС НА МАМА ПАЛОМА И ДЕНИ НА МАМА АЛЕКС!  МЪНИЧКИ СЛАДУРИ РАСТЕТЕ УСМИХНАТИ, ЗДРАВИ И ОБИЧЛИВИ, РАСТЕТЕ БЕЗГРИЖНИ И ВЕЧНО ЩАСТЛИВИ!

За мамите ви Алекс и Палома букет от шоколадови рози

На прекрасните ни малки именячки днес Анита на G baby, Анита на Жайгарова, както и порасналите вече Вещуна и Аничка, желая от всичко хубаво по много и още толкова отгоре! Весел празник!

# 83
  • Габрово
Честито на всички малки рожденници и на всички, които са се сдобили с ходещи крачета и изобщо на всички, които са имали повод за празнуване тези дни  color]   bouquet

Цвети, ти си голяма смелчага щом толкова скоро си готова за друго бебе- то и аз искам, ама същевременно яко ме плаши мисълта, че още поне 2 год. ще трябва да нямам соц. живот и да съм вързана в къщи, ама ще се престраша скоро както е тръгнало Crazy
Пожелавам ти лека бременност и този път да е момченце за да има баланс в къщи Wink

Толкова много са се променили децата, че като погледнах албума за декември нямаше да позная нито едно дете ако не пишеше името, докато преди им знаех физиономиите на всички.

Моята Алекс също много се променя и вече има някакво подобие на косица и аз веднага взех да й кича шнолки естествено Grinning

Още не ходи сама, но и това ще стане, не бързам...
Ето и нови нейни снимки...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202101&pid=9258488

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 11:21 от valkata78

# 84
Честит първи рожден ден на Наско и Денислав! Да пораснат голееееми мъже!

Честит имен ден на малките и големите Анчета Simple Smile

Цвети, честито! Евала за смелостта и експедитивността Simple Smile От сърце ти пожелавам лека бременност!

Валката, атакувай Simple Smile

За рекламите - Лора действа избирателно Simple Smile Най-любимата й е на Якобс монарх, като я чуе и захвърля всичко. Има няколко други, които също харесва, най-вече, които имат музика, особено електронна. Ще я правим техно маниак Simple Smile Не ме притеснява особено, че ги гледа. Всички бебета обичат някакви познати неща, които се повтарят, затова харесват рекламите. И това ще отмине...

# 85
Честити рожденници Наско и Дени!
Честити именнички малки и големи (и именници де  Grinning)!

Благодаря за  пожеланията. Надявам се всичко да е ОК. Ще ви държа в течение. Валка, ти не се помотавай, щом и мъжа си намерила - действай. Дарката и тя!

# 86
  • СОФИЯ
Честит имен ден на малките и големите Анита!От здраве и късмет да не се отърват!

# 87
Честит Рожден Ден на миличките Дени и Наско  Heart Eyes! От сърце им желая да са винаги усмихнати и здрави!Алексче, Паломка - много целувки от мен и прекрасен празник с вашите момчета! Чакам снимкиииииииии Simple Smile
Бабче, и тук искам да поздравя твоят пораснал Тео! Да ви е много здрав, много послушен и много да ви радва!
Честит имен ден на двете ни Анитки
и на Вещичка и Аничка! Целувки и весел празник, мили момичета!

# 88
  • София
Цветииии, да се бия у тъпата глава doh Забравих да ти честитя прекрасната новина  EFP Grinning сигурна съм, че всичко ще е супер и да изкараш една лека и безпроблемна бременност с чудесен завършек newsm32

Рекламите и в нашата къща са на почит. Имам чувството, че малкия се зомбира, когато почват, а ако заставам пред него, почва да се върти така че да не му преча и само размахва небрежно с ръцете да си разкарам туловището Mr. Green

# 89
  • София
На сладката Анитка и прекрасните Анита ( Аничка и Вещи )

Честит Имен Ден!

Честит Рожден ден и на Насети и Дени!  Да са здрави, щастливи и винаги усмихнати!

Ние вчера ходихме най накрая на консултация - 11,200 и 79 см сме станали. Малко сме заслабнали ама има много бързи крачета напоследък и д..то е нон стоп на вирено  Mr. Green Ако успеем в четвъртък ще си взимаме и кръв и урина , че и ваксината ще направим - тази в 13 месец.

Поканиха и на фирменото марти ( на моята фирма де ), та в четвъртък сме  dancing .

Общи условия

Активация на акаунт